Doğduğunda yaptıkları 2 aşı var diye biliyorum sonra 2 ay aşısı varmışOy maşallah seveyim onu beeen. Kime benziyor degisti mi ilk dogdugundan beri
Kac tane aşı yapiyorlar ne zaman yapıyorlar canım bu arada
Yararlı videolara açığımmaviilale gözün aydın canım gördün mü öyle huni huni deme artık iyisin o doktora da söyle çok konuşmasın karnın aşağıdaysa bebek aşağıda rahattır o kadar birkaç haftaya nefes borunu sıkıştırsın da görürsün
nisan97 ya caniko sen artık sütçü kadınsın önüme nezaman öyle bir video çıksa aklıma sen geliyorsun dua et instagramdan takiplemiyoruz yoksa seni reels delisi yapardım
Annem bana kendi kendine double xxxxxl hamile pantolonu yapmış size göstereyim durunbabylovee sanki bir ara birisi sağlık ocağına giderken fotoğraf atacaktı yıllar önce unutturdu bize sonra pencere pozu da karnımın toparlaklığına bakın diye
36 haftaya kadar kullandım fitil iğneyi 35 haftada vurdum en sonKuzum sen hala progestan kullanıyor musun?
nisan97 sen kaçıncı haftaya kadar kullandın progestanı taze anniş
Yararlı gelmiyor hep komik geliyor önümeYararlı videolara açığım
19+5 haftalıkken oldum ben deİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımbildiğim kadarıyla burda 3 arkadaşımız acil Serklaj olduk ben 20. Haftada oldum, babylovee da o haftalarda yanlış hatırlamıyorsam ama daha erken olsaydık ya da önlem amaçlı olsaydık biraz daha rahat olurduk diye düşünüyorum hem psikolojik olarak hem de bebek kilo almaya başlamadan olursa daha sağlıklı olur sanırım, gideceğin doktora güvenmen çok önemli doktorun bu konudaki uzmanlığı çok önemli, nisan97 bu arkadaşımız kaçıncı haftada oldu bilmiyorum ama sağlıkla doğurdu yeni maviilale
Olur bazen gülmek de lazımYararlı gelmiyor hep komik geliyor önüme
Kuzum icine mi dogdu bugun gittimYatmadan önce akkuzum senin randevun ne zamandı
Sana dedim ben fazla yeme
Oyy o zaman çek nazını zaten sana benziyormusDoğduğunda yaptıkları 2 aşı var diye biliyorum sonra 2 ay aşısı varmış
Bana benziyor benim kopyam resmen
Iyi kuzum bari tamam bende kullancam ileri haftalara kadar zaten. Doktorum bi ara 32 de keseriz demisti ama benim aklimda daha uzun süre kullanmak var bakalim.36 haftaya kadar kullandım fitil iğneyi 35 haftada vurdum en son
Merhaba, ben 22.haftada oldum acil serklaj yapıldı banada.Kızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz
İnşallah bu seferde sorunsuz bir hamilelikle kucağınıza alırsınızKızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz
Sizin zaten bir serklaj hikayeniz olduğu için devlette bile sizi perinatoloji bölümüne sevk ederler muhtemelenbabylovee maviilale cebellato
İlk serklajı sadece düşük hikayemden dolayı , rahim ağzı yetmezliği olabilir diyerek yaptılar. Yapılan ölçümlerde gayet güzeldi . Önlem amaçlı yapıldı . Şimdi doktor doğumu 38+3 de yapmışsan iyi durmuş , durmayacak olsa serklajla da durmazdı dedi . Ama yine de yönlendirdi ilk serklaj olduğum adama . Onun da o zamanlar bile muayenesi , ameliyatı pahalıydı .kafamda başka bir doktor olmadığı için ve devlete gitmek de korkuttuğu için olmasam mı diye düşündüm . Şimdi devlette doktor arayışı içindeyim . Perinatologa direkt randevu alınmıyor sanırım. Konu da hassas olunca iyi bir doktora emanet etmeli . İlk çocuğum da tüp bebekti şu an 5,5 yaşında . Bu da tüp bebek . Umarım altından kolaylıkla kalkarız. Verdiğiniz cevaplar ve bilgiler için teşekkür ederim
Şahsi görüşüm bu kadar emekle evlat sahibi olmuşsunuz, tedbir amaçlı dahi olsa serklaj olun ve pahali da olsa eger mesleki olarak iyi bir doktorsa güveniyorsaniz gidin o doktora olun.babylovee maviilale cebellato
İlk serklajı sadece düşük hikayemden dolayı , rahim ağzı yetmezliği olabilir diyerek yaptılar. Yapılan ölçümlerde gayet güzeldi . Önlem amaçlı yapıldı . Şimdi doktor doğumu 38+3 de yapmışsan iyi durmuş , durmayacak olsa serklajla da durmazdı dedi . Ama yine de yönlendirdi ilk serklaj olduğum adama . Onun da o zamanlar bile muayenesi , ameliyatı pahalıydı .kafamda başka bir doktor olmadığı için ve devlete gitmek de korkuttuğu için olmasam mı diye düşündüm . Şimdi devlette doktor arayışı içindeyim . Perinatologa direkt randevu alınmıyor sanırım. Konu da hassas olunca iyi bir doktora emanet etmeli . İlk çocuğum da tüp bebekti şu an 5,5 yaşında . Bu da tüp bebek . Umarım altından kolaylıkla kalkarız. Verdiğiniz cevaplar ve bilgiler için teşekkür ederim
Yiyebilirsin canım hiç zararı yok ben de çok yedimKızlar gebelikte nar yemenin bir sakıncası var mı ya bilgisi olan var mı?cebellato babylovee nergiscicegi6 nisan97
Ya neden sakınca olsunki valla siz beni deli edeceksinizKızlar gebelikte nar yemenin bir sakıncası var mı ya bilgisi olan var mı?cebellato babylovee nergiscicegi6 nisan97
Neler yiyorsun kız itiraf etYa neden sakınca olsunki valla siz beni deli edeceksinizben acaba neleri yediğimi yazsam beni döver misiniz ilahi
Kız o kadar çok doğum tetikleyen şey var ki ben mesela hurma delisiyim ama yemeye başlarsam duramamYa neden sakınca olsunki valla siz beni deli edeceksinizben acaba neleri yediğimi yazsam beni döver misiniz ilahi
Kız kaç tane nar yiyebilirsinki hadi ye iki tane olsun doğumu tetikleyecek bile olsaKız o kadar çok doğum tetikleyen şey var ki ben mesela hurma delisiyim ama yemeye başlarsam duramambir de ilk çocukta böyle değildim ben sonradan böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?