Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yararlı videolara açığım

19+5 haftalıkken oldum ben de

Yatmadan önce ak kuzum senin randevun ne zamandı
Kuzum icine mi dogdu bugun gittim aşırı yoruldum ya. Açlıktan bayilacaktim. Bir dahakine yanima yiyecek birseyler de alacagim hic degilse yolda yerim eve gecerken. Açlıktan bitap düştüm bide aşırı yoruldum. Hastanede 1 saat oyle saga sola dolandik.
Sana dedim ben fazla yeme hemen mide bulantısı ve tiksinme oluyor çünkü.

Doğduğunda yaptıkları 2 aşı var diye biliyorum sonra 2 ay aşısı varmış

Bana benziyor benim kopyam resmen
Oyy o zaman çek nazını zaten sana benziyormus

36 haftaya kadar kullandım fitil iğneyi 35 haftada vurdum en son
Iyi kuzum bari tamam bende kullancam ileri haftalara kadar zaten. Doktorum bi ara 32 de keseriz demisti ama benim aklimda daha uzun süre kullanmak var bakalim.

Merhaba, ben 22.haftada oldum acil serklaj yapıldı banada.
Bundan sonraki hamileliklerimde tedbir amacli 13. Hafta civari serklaj atılacakmıs doktorum öyle dedi. 38 hafta cok normalmis bence senin dogumun içinde. Doktorun ne izin oyle dedi acaba.
Ölçümde rahim agzinda kisalma vardi benim.
Bence doktorun ol diyorsa ol. Tedbir önemli bu konuda. Bide erken haftada olmak daha güvenli sanki

İnşallah bu seferde sorunsuz bir hamilelikle kucağınıza alırsınız bende 14.haftam bitince serklaj oldum planlı bir serklajdı bu konuda bence mutlaka bir perinatolog ile görüşün önlem amaçlı olan serklajın riski her zaman digerlerine göre daha az olur. Neden yaptırmak istemiyorsunuz? İlk çocugunuz kaç yaşında küçük olduğu için falan mı istemiyorsunuz yani

babylovee maviilale cebellato
İlk serklajı sadece düşük hikayemden dolayı , rahim ağzı yetmezliği olabilir diyerek yaptılar. Yapılan ölçümlerde gayet güzeldi . Önlem amaçlı yapıldı . Şimdi doktor doğumu 38+3 de yapmışsan iyi durmuş , durmayacak olsa serklajla da durmazdı dedi . Ama yine de yönlendirdi ilk serklaj olduğum adama . Onun da o zamanlar bile muayenesi , ameliyatı pahalıydı .kafamda başka bir doktor olmadığı için ve devlete gitmek de korkuttuğu için olmasam mı diye düşündüm . Şimdi devlette doktor arayışı içindeyim . Perinatologa direkt randevu alınmıyor sanırım. Konu da hassas olunca iyi bir doktora emanet etmeli . İlk çocuğum da tüp bebekti şu an 5,5 yaşında . Bu da tüp bebek . Umarım altından kolaylıkla kalkarız . Verdiğiniz cevaplar ve bilgiler için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sizin zaten bir serklaj hikayeniz olduğu için devlette bile sizi perinatoloji bölümüne sevk ederler muhtemelen ne zaman isterseniz yazın elimizden geldigince cevaplarız

Şahsi görüşüm bu kadar emekle evlat sahibi olmuşsunuz, tedbir amaçlı dahi olsa serklaj olun ve pahali da olsa eger mesleki olarak iyi bir doktorsa güveniyorsaniz gidin o doktora olun.
Allah muahafaza sonradan keske maddi konulari hesaba hic katmasaydik demeniz daha can sıkıcı olur.
Devlet hastanesinde de bu isler biraz sıkıntı illa gideyim derseniz de üniversite hastanesine gidin en azından. Açıkçası ben bu konuda maddiyattan kacilmamasi gerektigini düşünüyorum.

Bu arada normal kadın doguma bir kez devlette muayene olursa iz perinatolog icin kayit açarlar gidip olursunuz muayenenizi rahatça.

Ya neden sakınca olsunki valla siz beni deli edeceksiniz ben acaba neleri yediğimi yazsam beni döver misiniz ilahi
Kız o kadar çok doğum tetikleyen şey var ki ben mesela hurma delisiyim ama yemeye başlarsam duramam bir de ilk çocukta böyle değildim ben sonradan böyle oldum

nergiscicegi6 kuşum o kadar güzel şeyler değil de zararlı şeyler yani şimdi bir gebecik okur canı çeker beni günaha sokma gece gece
Kız o kadar çok doğum tetikleyen şey var ki ben mesela hurma delisiyim ama yemeye başlarsam duramam bir de ilk çocukta böyle değildim ben sonradan böyle oldum
Kız kaç tane nar yiyebilirsinki hadi ye iki tane olsun doğumu tetikleyecek bile olsa millet kilo kilo hurma yiyor anca doğuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…