• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ah kuzum birbirimizin dertlerini bile tahmin eder olduk.. gercekten bu tansiyon berbat birseymis dikkat edin kızlar..
Yani seker var insülin kullaniyorum doz az geldikce bir doz daha artiriyor doktorum idare ediyorum. Ama tansiyon 🙁 ilac icicem ilac kar mi zarar mi diye dusundum. Bide cok fazla organi etkiliyor ya..
Ama dedigin gibi kuzum adalat cok kullanan varmis.
Birde kasilmalari sancilari da kesiyormus bu ilac. O yüzden de biraz daha rahatladım. Yavrum az biraz annesiyle huzurla dursun rahat rahat. Tansiyonu dengeleyelim ki bebegim de iyi olsun🙏
Ya bende tansiyon diye bi yazıyım dedim foruma aramaya aman aman neler neler.. bende kendime yasakliycam valla burayi
Evet önce Allah'a sonra doktora teslim edicez kendimizi yoksa bu internette yazanlar mazallah delirtir insanı 😔

İşte her doktorun tarzı ve yaklaşımı farklı canım benim doktorum da bana karpuz gibi yata yata büyütücez bebeği dedi mesela 😅 hatta ben ileri haftalarda kalkabilir miyim dedim asıl o zaman daha dikkatli olucaz aşağı baskı olmaması için dedi ☺️
Belkide benimki daha 22. Haftada diye öyle söylemiş olabilir ileriki dönemlerde farklı şeyler söyler aslında bu serklaj olayı sanırım doktorlarda deneye yanıla ilerliyor 😅

Biraz sorularla sizin zamanınızı alabilirim şimdiden kusura bakmayın bana doktorum günlük evde hareket edebilirsin dedi yorulmadan ve ağır iş yapmadan annem geliyor hafta sonları bazen 4-5 gün kaldığı da oluyor ağır işleri o yapıyor bende günlük bazen her zaman değil yemek kahvaltı ve bşr kaç toplama yapıyorum genelde eşim yapıyor annem olmadığı zamanlarda sizlerde nasıl ilerliyor süreç bu arada maşallah 32 yi görmüşsün şuan ki uzunluk ve baştaki uzunluklarınız kaç mm di ve birde şu antibiyotik kullanmayı nasıl yaptınız başka ne ilaçlar alıyorsunuz bana şuan antibiyotik verdi vajinal kültür aldı ve bakteri görüldü onun haricinde Progesteron alıyorum ama ağız yoluyla ve hiç ağızdan almak istemiyorum başlangıçta endol de verdi
Canım ben de ağır iş falan yapmıyorum ağır kaldırmıyor yorulmamaya çalışıyorum ama yemeğimi yapıyorum mutfağıımı topluyorum, ilk serklaj öncesi 7mm idi serklaj 1 hafta sonrası 19 mm ölçüldü sonra bir daha ölçmedi bana da ölçülere takılma dedi ilk bir ay sadece banyo tuvalet için kalktım ama sonra saldım yani😂 ama benim yaptığımı yapma bak arkadaşlar hiç kalkmıyor hala, kan değerlerimde enfeksiyon farkedildiği zaman antibiyotik alıyorum gebelikte güvenli olandan veriliyor endişe etme, progestan fitil kullanıyorum günde 2 defa, ağızdan felaket bir ilaç o ya😕 Endol serklaj yapıldığım zamanlar kullandım bayağı günde 4 olacak şekilde, sancıyı ve kasılmayı engelliyor fakat bebişin suyunu etkiliyormuş maalesef, doktorum da sıkı takiple kullandırdı bana onu çünkü benim hissetmediğim sancılarım vardı o zaman ve enfeksiyon için de Endol çok iyiymiş. Şu an aktif kullandıklarım Aksef antibiyotik(yine enfeksiyon çıktı), magnezyum, tiroid ilacı, progestan, multivitamin🌸 her şeyi sorabilirsin canım

Amin amin aminn cok sagoluuun🙏sizde grubunuza yeni dahil oldunuz galibaa.
Saglikla gelsin miniginiz. Okuyamadim pek kusura bakmayin.
Biz biraz daha morali yüksek serklajlilar olmaya calisiyoruz 🥲 birbirimizin modunu yükseltmeye daha cok niyetliyiz🥰
Teşekkür ederim aslında ara ara gidip okudum sayfanızı ve bende bundan iyi etkilendim dahil olmak istedim hem moral hem dua hem de deneyim paylaşmak yararlı olur diye düşünüyorum ❣️ umarım Rabbim sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder 🐣

Teşekkür ederim aslında ara ara gidip okudum sayfanızı ve bende bundan iyi etkilendim dahil olmak istedim hem moral hem dua hem de deneyim paylaşmak yararlı olur diye düşünüyorum ❣️ umarım Rabbim sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder 🐣
Bide be kan sulandırıcı kullanıyorum bide demir ilacı onları unutmuşum🤣

Canım ben de ağır iş falan yapmıyorum ağır kaldırmıyor yorulmamaya çalışıyorum ama yemeğimi yapıyorum mutfağıımı topluyorum, ilk serklaj öncesi 7mm idi serklaj 1 hafta sonrası 19 mm ölçüldü sonra bir daha ölçmedi bana da ölçülere takılma dedi ilk bir ay sadece banyo tuvalet için kalktım ama sonra saldım yani😂 ama benim yaptığımı yapma bak arkadaşlar hiç kalkmıyor hala, kan değerlerimde enfeksiyon farkedildiği zaman antibiyotik alıyorum gebelikte güvenli olandan veriliyor endişe etme, progestan fitil kullanıyorum günde 2 defa, ağızdan felaket bir ilaç o ya😕 Endol serklaj yapıldığım zamanlar kullandım bayağı günde 4 olacak şekilde, sancıyı ve kasılmayı engelliyor fakat bebişin suyunu etkiliyormuş maalesef, doktorum da sıkı takiple kullandırdı bana onu çünkü benim hissetmediğim sancılarım vardı o zaman ve enfeksiyon için de Endol çok iyiymiş. Şu an aktif kullandıklarım Aksef antibiyotik(yine enfeksiyon çıktı), magnezyum, tiroid ilacı, progestan, multivitamin🌸 her şeyi sorabilirsin canım
Benimde 8 mm di serklaj öncesi sonrası 16 ölçtü ben biraz erken kalkmışım ayağa daha 2 hafta oldu biraz daha dikkatli olmaya çalışayım önümüzdeki hafta kontrole kadar o zaman zor bir dönem hap kullanmaktan nefret ediyorum asl aalmak istemiyorum aşırı etkileniyorum bana da vajina kültürü sonrası Agumentin verdi bugğn 2. Gün kullanıyorum ekstra progestan multivitamin ve demir hapı kullanıyorum birde b12 ve D3 vitaminleri alıyorum

Ben tansıyon ılacıda kullanıyorum alfamet ismi, trıoıd ılacı, magnezyum,vıtamınler, progestan,selenyum… kan sulandırıcı ıgne ve coraspırın antibiyotik ve fitil bır suru ılac alıyorum…
Allahım şifa versin inşallah bu süreçte bu kullandıklarımızın mükafatını evladımızı sağlıkla kucağımıza alarak olsun ilaç kullanmak beni bazen delirtiyor ama kullanmak zorundayız birde bende gebelik riniti diye birşey çıktı burnumdan nefes alamıyorum çok zor 🥲

Ben tansıyon ılacıda kullanıyorum alfamet ismi, trıoıd ılacı, magnezyum,vıtamınler, progestan,selenyum… kan sulandırıcı ıgne ve coraspırın antibiyotik ve fitil bır suru ılac alıyorum…
İlaç delisi olduk Rabbim evlatlarımızı hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Allahım şifa versin inşallah bu süreçte bu kullandıklarımızın mükafatını evladımızı sağlıkla kucağımıza alarak olsun ilaç kullanmak beni bazen delirtiyor ama kullanmak zorundayız birde bende gebelik riniti diye birşey çıktı burnumdan nefes alamıyorum çok zor 🥲
Yaa çok zor zaten gebelikte nefes almak bile zorken Allah yardımcın olsun 😔

Tesekkurler kızlar , Allah hepımızın yardımcısı olsun tek dileğimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almak🙏🏻 yarın kontrolum var inşallah her şey yolundadır🙏🏻

Ah kuzum birbirimizin dertlerini bile tahmin eder olduk.. gercekten bu tansiyon berbat birseymis dikkat edin kızlar..
Yani seker var insülin kullaniyorum doz az geldikce bir doz daha artiriyor doktorum idare ediyorum. Ama tansiyon 🙁 ilac icicem ilac kar mi zarar mi diye dusundum. Bide cok fazla organi etkiliyor ya..
Ama dedigin gibi kuzum adalat cok kullanan varmis.
Birde kasilmalari sancilari da kesiyormus bu ilac. O yüzden de biraz daha rahatladım. Yavrum az biraz annesiyle huzurla dursun rahat rahat. Tansiyonu dengeleyelim ki bebegim de iyi olsun🙏
Ya bende tansiyon diye bi yazıyım dedim foruma aramaya aman aman neler neler.. bende kendime yasakliycam valla burayi
Balım sana yazmıştım daha önce de, forumda da bakarsan 8-10 tane tansiyon ilacı içen arkadaş var düşün bak, ama kötü etkileniyorsan da hiç bakma ben sana bizim Kasım grubundan örnek verdim için rahat olsun kontrol altında tutarlar ilaçla beraber sen hiiiçç stres yapma ilaca başlaman çok daha iyi olmuş. Sen gün içinde de bol bol suyunu iç kasılmalar için de kullanan arkadaşım oldu. İnşallah tahlillerin hepsi temiz gelir bizi de haberdar et 💖

Son düzenleme:
Back
X