• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Çok güzel açıklamışsın da benim henüz bir doktorum yok 😔 Kafam çok karışık karar veremedim hâlâ... Şuan için tüp bebek doktoruma gidiyoruz ama en kısa zamanda da karar vermem lazım...
Eğer riskli bir gebelikse bulunduğun ilde perinatoloji bölümü doktorlarına bakabilirsin canım hem daha detaylı takip edilirsin hem de erken müdahale gerekirse daha rahat olursun canım tabi sen daha iyi bilirsin🌸

Bu sayfa sağolsun geçmiş mesajlarımdan ben de baktım sonradan aklıma geldi . Ben de 15. Haftamda alınmışım serklaja. 12. Haftamda gideceğim bakalım . Devlette de 13 hafta sonrası düşüğün varsa biz de serklaj öneririz dedi . Eski gittiğim doktor 40 bin TL ye yapıyor serklajı . Devlette serklaj olan var mı acaba

Bu sayfa sağolsun geçmiş mesajlarımdan ben de baktım sonradan aklıma geldi . Ben de 15. Haftamda alınmışım serklaja. 12. Haftamda gideceğim bakalım . Devlette de 13 hafta sonrası düşüğün varsa biz de serklaj öneririz dedi . Eski gittiğim doktor 40 bin TL ye yapıyor serklajı . Devlette serklaj olan var mı acaba
Çok fazlayamıs 4 ay önce 25 e yaptılar
İyi bir perinatolog bulup devlette yaptırmakta mantıklı

Kız günde 2 defa kafasına kadar sıçıyor ne kombini 😅😅 hanıma kıyafet yetişmiyor 🤣
Şu çocuğu yaptığı kaka ile vurmaktan vazgeç annesi😂 su an yapabildigi tek sey yiyip icip mıçmak. Birakta özgürce haklarını kullansın 😂😂

Nasil gidiyor hersey yolunda dimii artik pratiklesmissindir

Şu çocuğu yaptığı kaka ile vurmaktan vazgeç annesi😂 su an yapabildigi tek sey yiyip icip mıçmak. Birakta özgürce haklarını kullansın 😂😂

Nasil gidiyor hersey yolunda dimii artik pratiklesmissindir
Daha iyiyim çok şükür bazen zorluyor ama üstesinden gelebiliyorum artık eşimde yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince sen dinlen ben bakayım biraz diyor yarım saatte olsa iyi geliyor

Herkese çok geçmiş olsun. Haftaya bana da serklaj yapılacak. Histereskopi yapan doktorum önermişti o zamanlar. Rahim ağzı genişmiş. Biz de perinatoliji uzmanına gittik durumu anlattık. Önlem amaçlı yapacak serklajı. Benim durumum acil değil. Herhangi bir açılma yok şu an. Benim sorum şu: dikiş ağrı yapıyor mu? İstirahat mi etmek gerekiyor?

Back
X