TesekkurlerSen bebeğine güven gerisi hallolucak inan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TesekkurlerSen bebeğine güven gerisi hallolucak inan![]()
Bu arada darısı seninde başına , en yakın zamanda güzel haberlerını alalımTesekkurlerinanıyorum bu sefer benı bırakmayacak Allahın izniyle
![]()
Ben bizzat kendi söylerim bu gidişle merak etmeBüyüdüğünde seni söylicem onaikinc çocuğu ne zaman düşünüyorsun
![]()
Eğer riskli bir gebelikse bulunduğun ilde perinatoloji bölümü doktorlarına bakabilirsin canım hem daha detaylı takip edilirsin hem de erken müdahale gerekirse daha rahat olursun canım tabi sen daha iyi bilirsinÇok güzel açıklamışsın da benim henüz bir doktorum yokKafam çok karışık karar veremedim hâlâ... Şuan için tüp bebek doktoruma gidiyoruz ama en kısa zamanda da karar vermem lazım...
başladın mı kombin yapmayaBen bizzat kendi söylerim bu gidişle merak etmeen az 2 3 sene sonra
![]()
Bu sayfa sağolsun geçmiş mesajlarımdan ben de baktım sonradan aklıma geldi . Ben de 15. Haftamda alınmışım serklaja. 12. Haftamda gideceğim bakalım . Devlette de 13 hafta sonrası düşüğün varsa biz de serklaj öneririz dedi . Eski gittiğim doktor 40 bin TL ye yapıyor serklajı . Devlette serklaj olan var mı acaba
Çok fazlayamıs 4 ay önce 25 e yaptılarBu sayfa sağolsun geçmiş mesajlarımdan ben de baktım sonradan aklıma geldi . Ben de 15. Haftamda alınmışım serklaja. 12. Haftamda gideceğim bakalım . Devlette de 13 hafta sonrası düşüğün varsa biz de serklaj öneririz dedi . Eski gittiğim doktor 40 bin TL ye yapıyor serklajı . Devlette serklaj olan var mı acaba
Kız günde 2 defa kafasına kadar sıçıyor ne kombinibaşladın mı kombin yapmaya20 gün sonra dışarı çıkmaya hak kazanacaksın
![]()
Oh oh sıçsın yapmasa daha çok üzülürsünKız günde 2 defa kafasına kadar sıçıyor ne kombinihanıma kıyafet yetişmiyor
![]()
Şu çocuğu yaptığı kaka ile vurmaktan vazgeç annesiKız günde 2 defa kafasına kadar sıçıyor ne kombinihanıma kıyafet yetişmiyor
![]()
Yakında pırtlasa rahatlarsın, kaka yapsa rahatlarsınKız günde 2 defa kafasına kadar sıçıyor ne kombinihanıma kıyafet yetişmiyor
![]()
Evet ilk zamanlar da yapmadı diye üzülmüştükOh oh sıçsın yapmasa daha çok üzülürsün![]()
Şimdiden rahatlıyorum zatenYakında pırtlasa rahatlarsın, kaka yapsa rahatlarsın![]()
Daha iyiyim çok şükür bazen zorluyor ama üstesinden gelebiliyorum artık eşimde yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince sen dinlen ben bakayım biraz diyor yarım saatte olsa iyi geliyorŞu çocuğu yaptığı kaka ile vurmaktan vazgeç annesisu an yapabildigi tek sey yiyip icip mıçmak. Birakta özgürce haklarını kullansın
Nasil gidiyor hersey yolunda dimii artik pratiklesmissindir