Valla bencede sen fircayi hakwdiyosun asko kusura bakma. Toton yer görmüyor. Ben hastanede çarşamba günü acil bölümünde az biraz yürüdüm de dönüşte alt tarafin agrisindan baskisindan yuruyemedim tekerlekli sandalye ile eşim götürdü arabaya. Sende aksine hep bi hareket halindesin.Geçen gün aralık anneleri grubunda bir bebiş benden 2 hafta büyük doğum yapınca bende bir tırsma oldudedim aney koş çocuğu poşetle mi verecekler bize hemen yıkıyalım şunları diye 32den sonra bence de daha iyi canım benim kafama kalsa kasım ortası yıkardım ama işte tırsma
Ben perşembe kesin fırça yicem ya da bana normal dicek aşağılara baskı var dicem yat derse fırça yicem normal derse hiçbir şey yokama doğumu kesin sorucam ya hocam ne zaman gidicem yani bi ayıktırın dicem
Ya ben bu grup dışında forumda hiç takılmıyorum geçen ocak annelerine baktım biraz sarmadı galiba burda dertler bir olunca kendimi daha iyi hissediyorumGeçen gün aralık anneleri grubunda bir bebiş benden 2 hafta büyük doğum yapınca bende bir tırsma oldudedim aney koş çocuğu poşetle mi verecekler bize hemen yıkıyalım şunları diye 32den sonra bence de daha iyi canım benim kafama kalsa kasım ortası yıkardım ama işte tırsma
Ben perşembe kesin fırça yicem ya da bana normal dicek aşağılara baskı var dicem yat derse fırça yicem normal derse hiçbir şey yokama doğumu kesin sorucam ya hocam ne zaman gidicem yani bi ayıktırın dicem
Benim doktorum geçen birine daha serklaj yaptı kadın 3 gün sonra kontrole yürüyerek gelmiş (ben tekerlekli sandalye kullanıyorum) doktor demiş yürüme hele ilk haftalar diğer hastam hem sandalyeyle geliyor yanımaValla bencede sen fircayi hakwdiyosun asko kusura bakma. Toton yer görmüyor. Ben hastanede çarşamba günü acil bölümünde az biraz yürüdüm de dönüşte alt tarafin agrisindan baskisindan yuruyemedim tekerlekli sandalye ile eşim götürdü arabaya. Sende aksine hep bi hareket halindesin.
Sor bakalim sana ne der. Bakalim sana vajinal mi sezeryan mi diyecek
Ay benim dr da hic tekerlekli sandalye ile gelmemi soylemedi yaBenim doktorum geçen birine daha serklaj yaptı kadın 3 gün sonra kontrole yürüyerek gelmiş (ben tekerlekli sandalye kullanıyorum) doktor demiş yürüme hele ilk haftalar diğer hastam hem sandalyeyle geliyor yanımabana diyo ki o biraz rahat ama haftası küçük diye senin gibi ilerlesin görücem ben onu diyo
Doktorumun en sevdiğim özelliklerinden biri pimpirikli olması benim yerime o düşünüyor canım doktorumAy benim dr da hic tekerlekli sandalye ile gelmemi soylemedi yaama zaten bizim cok azicik yürünüyor asansorden hemen az yürüyüp odaya geciyoruz.
Amma 3 gün de epey cesurcaymisdedigi gibi bide ya biraz ilerlesin oyle olmaz
Bebek kafasini asagi cevirince baskının ağrının nirvanasi yaşanıyor asko.. malesefDoktorumun en sevdiğim özelliklerinden biri pimpirikli olması benim yerime o düşünüyor canım doktorumbazen yürüyeyim diyorum ama altta çok baskı oluyor sanki ya sürekli yattığım için öyle hissediyorum ya Bebek pozisyonundan sebep o yüzden doğurana kadar böyle devam
P.tesi randevum var bakalım sorucam pozisyonu bir de 2 -3 gündür sanki organlarımın yeri değişti bir tuhaf oluyorum ayağa kalkıncaBebek kafasini asagi cevirince baskının ağrının nirvanasi yaşanıyor asko.. malesefyani ben su an evin icinde dolasinca bile karnimi alttan tutuyorum. Vajina kemiklerim agriyo
Evet canım 22. Haftadayım kasık geçen hafta vardı bu hafta antibiyotik içince geçti sanki zaten doktorum antibiyotik iç yüksek ihtimal vajinadan kaynaklı kaşığa vuruyor dedi benim vajina kültürümde bakteri görülmüştü antibiyotik başladık yarın son bitiyor ve kasık ağrım geçti özellikle sol kasık ağrım çok fazlaydı ekstra rahim batmam var söylediğin gibi idrar zamanı daha artıyor yapınca hafif rahatlıyordum bendede hunileşme var ama doktor çok önemsemedi bir kaç hafta geçsin dedi bu hafta ne söyleyecek merak ediyorum bende idrara çok çıkıyorum ve açıkçası ben çok yatmıyorum doktorum da çok yatma dediBende perşembe gunu gıdecegım ıkımızde soralım bakalım sonra paylaşalımsende sanırım 22.haftadasın kasık agrın oluyor mu? Benım ayaga kalkınca oluyor ozellıkle ıdrarım olunca bırde bende hunılesmede varmış, yatıyorum ama cok sık tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkıyorum senın durumlar nasıl
Canım haklısın dedim yıkıyayım artık bu hafta sanki daha ağır oldum karnım da çok sık sertleşiyor artık dikkat edicem yaniValla bencede sen fircayi hakwdiyosun asko kusura bakma. Toton yer görmüyor. Ben hastanede çarşamba günü acil bölümünde az biraz yürüdüm de dönüşte alt tarafin agrisindan baskisindan yuruyemedim tekerlekli sandalye ile eşim götürdü arabaya. Sende aksine hep bi hareket halindesin.
Sor bakalim sana ne der. Bakalim sana vajinal mi sezeryan mi diyecek
Ben de aralık grubuna dahil olmuyorum artıkYa ben bu grup dışında forumda hiç takılmıyorum geçen ocak annelerine baktım biraz sarmadı galiba burda dertler bir olunca kendimi daha iyi hissediyorumama Aralık annelerindeki o kızı gördüm 34.hafta 3400kg doğurdu dimi
Dogurmak icin de izin ister olduk napalimCanım haklısın dedim yıkıyayım artık bu hafta sanki daha ağır oldum karnım da çok sık sertleşiyor artık dikkat edicem yanidoğum meselesine cevap vermezse dicemki doğurmicam artık
Ben de aralık grubuna dahil olmuyorum artıkhep buraya bakıyorum evet canım bayağı güzel doğmuş maşallah hatta bayağı yüksek kilo yani iki hafta var aramızda tabi bu gidişte bakalım bizim yavrular kaç olucak perşembe büyük gün
Demekki normal canım büyüdüler dolanıyorlarDogurmak icin de izin ister olduk napalim
Yok kuzum camasir yikadigina lafim yokta normalde is yapmana kiziyormmmm
Benimde cok sık oluyor sertlesmeler ya
Aynen maşallah kilosu baya iyi ben çok şaşırdımCanım haklısın dedim yıkıyayım artık bu hafta sanki daha ağır oldum karnım da çok sık sertleşiyor artık dikkat edicem yanidoğum meselesine cevap vermezse dicemki doğurmicam artık
Ben de aralık grubuna dahil olmuyorum artıkhep buraya bakıyorum evet canım bayağı güzel doğmuş maşallah hatta bayağı yüksek kilo yani iki hafta var aramızda tabi bu gidişte bakalım bizim yavrular kaç olucak perşembe büyük gün
Benim şahsi görüşüm o bebiş zaten kilosu fazla olduğu icin erken gelmek istediCanım haklısın dedim yıkıyayım artık bu hafta sanki daha ağır oldum karnım da çok sık sertleşiyor artık dikkat edicem yanidoğum meselesine cevap vermezse dicemki doğurmicam artık
Evet olabilir ben oğlumu 39+1 de doğurdum 3500dü kilosuBenim şahsi görüşüm o bebiş zaten kilosu fazla olduğu icin erken gelmek istediyoksa daha haftasina göre tam 1 kg fazla.
Benim şahsi görüşüm o bebiş zaten kilosu fazla olduğu icin erken gelmek istediyoksa daha haftasina göre tam 1 kg fazla.
Evet inşallah benim kızım da biraz spor yapmıştır kickboksa başlamıştı en son, yoksa o da zıplamaya çalışacakEvet olabilir ben oğlumu 39+1 de doğurdum 3500dü kilosu
Önde mi gidiyor kilosuEvet inşallah benim kızım da biraz spor yapmıştır kickboksa başlamıştı en son, yoksa o da zıplamaya çalışacak
Nerede tedavi gordunuz acabaÇok güzel açıklamışsın da benim henüz bir doktorum yokKafam çok karışık karar veremedim hâlâ... Şuan için tüp bebek doktoruma gidiyoruz ama en kısa zamanda da karar vermem lazım...
Evet canım bütün ölçümleri iyi ama karın çevresi biraz önde doktor şekerden şüphelenmişti ama çıkmadı yani şimdi de düşük gidiyor şekerim, bakalım bu hafta kaç kilo olmuş tosuncukÖnde mi gidiyor kilosu
İnşallah sağlıkla kolaylıkla önce güzel sonuçlar alırsın sonra da sağlıkla kucağına alırsın canımButun mesajları okuyamadim suan ama zamanla dönup donup okuyacagim
Bende tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim ama maalesef 19 haftada kaybettik
Suan 2. Transferim oldu conus bekliyoruz nasip olursa banada serklaj dikis planlaniyo burasi bana cok yardimci olacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?