Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya canım benim olumsuz bir haber olmamasina çok çok sevindim🥲🙏 cankuşlarimiz saglikla gelsinler yerim ben onlariii😍🥲
Annesi daha ilerleyecek merak etme sen.. kac haftaliksiniz simdi
Kuşum 27+2 bugün gelişimi falan gayet iyi dedi doktor haftalık kontrole devam edelim dedi benim stres seviyem yüzünden 😅😂 şimdiki hedef 30.hafta inşallah çok daha ilerisi olur 🤲🏻

Evet 26.haftada acil serklaj yapıldı. Dün kontrolüm vardı daha fazla dayanamıcak dedi açılmam başlamış yine . Tansiyonumu düşüremiyorlar günde 3 kez ilaç kullanıyorum 6 Kasım da mecbur Sezeryan olacağız Salı günü 2 doz daha ciğer geliştirici olucam . Yok doğumun olduğu gün 36+4 olacağız yanlış yazmışım 🥲 şuan 35+4
Canım Haftan çok iyi Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz korkmana gerek yok 🥰

Evet 26.haftada acil serklaj yapıldı. Dün kontrolüm vardı daha fazla dayanamıcak dedi açılmam başlamış yine . Tansiyonumu düşüremiyorlar günde 3 kez ilaç kullanıyorum 6 Kasım da mecbur Sezeryan olacağız Salı günü 2 doz daha ciğer geliştirici olucam . Yok doğumun olduğu gün 36+4 olacağız yanlış yazmışım 🥲 şuan 35+4
Canım hiç endişe etme bence doktorun da seni ve bebeği en rahat şekilde kavuşturmak istiyordur🙏🏻 ay sen şimdi nasıl heyecanlısındır hazır mısın🥰🥰🥰

Açılmam başlamış derken dikişlerde mi yoksa hunileşme olarak mı açılman başlamış?

Dikişlerde daha önce 2 cm olduğu için olmuştum serklaj bebeğin damarlarını gördüm demişti doktorum muayane sırasında
Yaa peki şey açılma sende ağrı sancı yalıyor mu hissediliyor mu yani. Ama senin Haftan güzel bir hafta gelişimi de guzelse Allah'ın izniyle evinize beraber dönersiniz 🤲🏻🥰

Yaa peki şey açılma sende ağrı sancı yalıyor mu hissediliyor mu yani. Ama senin Haftan güzel bir hafta gelişimi de guzelse Allah'ın izniyle evinize beraber dönersiniz 🤲🏻🥰
Çok sancım oldu doğuruyorum sandım hatta ben 🥲 doktoruma da söyledim şikayetimi vajinal muayane etti orda gördü daha fazla dayanamıcak haftaya alıcam artık dedi . Tansiyonum da çok sıkıntılı benim malesef . Doktor herşey yolunda dedi daha önce 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum 2 doz daha yapıcam dedi. Amin inşallah 🙏🥹

Çok sancım oldu doğuruyorum sandım hatta ben 🥲 doktoruma da söyledim şikayetimi vajinal muayane etti orda gördü daha fazla dayanamıcak haftaya alıcam artık dedi . Tansiyonum da çok sıkıntılı benim malesef . Doktor herşey yolunda dedi daha önce 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum 2 doz daha yapıcam dedi. Amin inşallah 🙏🥹
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım🥰 benim doktorum da her ihtimale karşı haftaya ciğer geliştirici vuracak ama inşallah senin haftalarına ulaşırım bende 🤲🏻

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım🥰 benim doktorum da her ihtimale karşı haftaya ciğer geliştirici vuracak ama inşallah senin haftalarına ulaşırım bende 🤲🏻
İnşallah ulaşırsın içini ferah tut bizde 26.haftadan beri bu haftaları görebilecek miyiz diye bekledik çok şükür nasip oldu , seninde olur inşallah . Ciğer geliştirici vurulunca %50 etkiliyormuş iyi yani yapmaları doktorum öyle demişti . Amin inşallah 🙏🥰

İnşallah ulaşırsın içini ferah tut bizde 26.haftadan beri bu haftaları görebilecek miyiz diye bekledik çok şükür nasip oldu , seninde olur inşallah . Ciğer geliştirici vurulunca %50 etkiliyormuş iyi yani yapmaları doktorum öyle demişti . Amin inşallah 🙏🥰
Baya da geç olmuş serklajın ama maşallah güzel dayanmış ☺️

Evet çok şükür 🥹 Bebek hareket etmiyor diye doktorumu aramıştım gece yarın muayane için gel dedi . Gittim iyi ki gelmişsin 1 gün daha geciksen erken doğum olucakmış 1 kg bile değildi 😪

Tansiyon için yine ilaç vermedi beni deli edecek adam😂 günlük ölçüme devam yükselince hemen beni ara dedi napacaksa uzaktan bana🤣 bu hafta çok sinirliydim diye yüksek çıkmış olabilirmiş eşim beni ispiyonladı, enfeksiyon için de sulcid verdi canım, Aksef işe yaramadı bana, evet eşime direkt böyle demiş artık korkmanıza gerek yok diye🥰 dedimki kasımdaki ara tatilde adanaya gidebilir miyim dediki gidebilirsin sancın gelirse orda bir hastanede doğurursun🤣 nstden korktum tansiyon yüksek çıkınca ama sancı vs hiç yokmuş inşallah sen de mükemmel duyacaksın bebişinin kalbini sancı falan da çıkmayacak😍 bu enfeksiyon niye çıldırıyor anlamıyorum daha ne yapayım ya🤣 eşim de diyorki hocam iki günde bir domestos bitiriyoruz sebebi ne🤣 doktor dediki her şey olabilir biz zaman kazanmaya oynuyoruz artık🤣🤣
Kuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.
Insallah simdiki ilacin sifa olsun kuzum🙏
Ay senin bu adana sevdan beni bitirdi😁 otur kız oturdugun yerde napcan adanada 😅
Ay bu nst benide strese heyecana sokuyor. Öyle stresli birsey degil dimi ya 😅

Canım öncesini cok okumadım da, bu mesajina istinaden yazıyorum, benim doktorum bana planli dogum tarihi olarak gün verdi ve bende 36+3 te fln dogum yapcam.
Sakin ol yani hepimiz icin mümkün olan bir tarih🙏

Kuşum 27+2 bugün gelişimi falan gayet iyi dedi doktor haftalık kontrole devam edelim dedi benim stres seviyem yüzünden 😅😂 şimdiki hedef 30.hafta inşallah çok daha ilerisi olur 🤲🏻
Olacakta zaten buna inan kuzucumm. Sen hic merak etme 😍😍 bak ne günlerden geldin buraya şükür 🙏🥰

Canım öncesini cok okumadım da, bu mesajina istinaden yazıyorum, benim doktorum bana planli dogum tarihi olarak gün verdi ve bende 36+3 te fln dogum yapcam.
Sakin ol yani hepimiz icin mümkün olan bir tarih🙏
İçim biraz daha rahatladı mesajdan sonra . Çevremde hep 40 haftayı bekleyen ya da en erken 38.hafta da doğum yapan olunca panikledim açıkçası 🥹

Kuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.
Insallah simdiki ilacin sifa olsun kuzum🙏
Ay senin bu adana sevdan beni bitirdi😁 otur kız oturdugun yerde napcan adanada 😅
Ay bu nst benide strese heyecana sokuyor. Öyle stresli birsey degil dimi ya 😅
Yok ya yatıyorsun sol tarafına doğru karnına iki tane şey bağlıyorlar iple sancına bebeğin kalp atışına bakıyorlar seviyordum ben bebişkonun kalp atışlarını hareketlerini duymayı falan 🥰😂

Back
X