Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yarım saat kadar sabredip öyle gidersen daha iyi olur ilaçtan da verim alamayabilirsin, doktorunla paylaş mutlaka bu durumu çünkü o dozları ya da kullanım yolunu ona göre değiştirebilir belki
Canım yarım saat kadar sabredip öyle gidersen daha iyi olur ilaçtan da verim alamayabilirsin, doktorunla paylaş mutlaka bu durumu çünkü o dozları ya da kullanım yolunu ona göre değiştirebilir belki
Zaten oyle soyleyınce bıraktırmıstı bana sımdı kullanmıyorum ama kullanmak durumunda kalırsam agız yolunu tercıh ederım dıye dusunuyorum tabı doktorun takdırı.
Zaten oyle soyleyınce bıraktırmıstı bana sımdı kullanmıyorum ama kullanmak durumunda kalırsam agız yolunu tercıh ederım dıye dusunuyorum tabı doktorun takdırı.
Onu bilemiyorum canım çünkü benim geçen kontroldeki nstde sancı çıkmamış demişti ama kasık vajina ağrılarım çoktu ve enfeksiyon vardı, enfeksiyon için antibiyotik vermişti endolü de o zaman vermişti beş gün daha, ilk kullandığımda da aynı şekilde ağrılarım ve enfeksiyonum vardı ozaman bana nst yapılmadı hiç ama kullanmıştım
Teşekkür ederim. Umarım güzel geçer. Daha önce çok küçük haftalarda düşük olmuştu. Bana histereskopi yapan doktor önermişti 12. haftada serklaj olsun diye. Rahim ağzı genişmiş. Serklajı yapan doktor da 1 cm açıklık vardı dedi. İyi ki olmuşum.
Tecrübeli arkadaşlara sorularım var. Ben salı günü serklaj oldum ve bugün perşembe hala kanamam var. Ne kadar sürmüştü sizlerde? Doktor tuvalet dışında kalkma dedi. Sizler ne zaman ayaklandınız ya da hep mi uzanma pozisyonu olacak