- 12 Ekim 2023
- 1.758
- 1.491
- 63
- 27
Sağol canım amin hepimize inşallahMaşallah Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım amin hepimize inşallahMaşallah Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Benimde 2 gün kanadı sonra leke şeklinde azaldı bitti ben WC ve kahvaltı ihticaı için kalktım ayağa iş felan yapmadım bşr hafta ama sonraki haftalar hareketliydim market felan da gittim ama zaten 3. Haftadayı yeni bitirdim serklajda ve bence hareketli olma bu hafta doktorum yat dediTecrübeli arkadaşlara sorularım var. Ben salı günü serklaj oldum ve bugün perşembe hala kanamam var. Ne kadar sürmüştü sizlerde? Doktor tuvalet dışında kalkma dedi. Sizler ne zaman ayaklandınız ya da hep mi uzanma pozisyonu olacak
Bende şimdi geldim eve hunileşme aynı ölçü aynı çok şükür bir ilerleme olmamış hedef önce 30.hafta derin bir nefes alıcaz insallah dedi nstye bağladı sancı için çok şükür çıkmadı bir idrar tahlili daha verdim duruma göre yarın ciğer geliştirici iğne vuracak her ihtimale karşıKızlar kuzular biz geldik doktorumuz sabah aldı bizireyhanımız çok şükür iyi bir sorun yok kafası aşağıda olduğu için ağrılar olabiliyormuş, kilosu 2.200 Gr olmuş doktor da güldü iki hafta kadar öndeymiş kilosu
boyu 43,6 cm, enfeksiyonum yine fırlamış nstye girdim sancı çıkmadı çok şükür doktor tahlillerimi inceleyip bana dönüş yapacak, tansiyonum bayağı yüksek çıktı maalesef 15-8di, doktor kritik eşiği atlattık rahat olabilirsiniz artık doğsa bile üç gün var-yok küvöze girer alırsınız kucağınıza endişe edecek bir şey kalmadı demiş eşime
, doğumla ilgili bir şey söylemedi aralığa kadar gün yok sana dedi
normal doğum ister misin diye sordu evet dedim o zaman kasımı geçeceğiz dedi, tansiyon ve enfeksiyon için haber bekliyorum bakalım neyapacağız, ben arada yüksek ölçtüğümü söyledim şimdi haber bekliyorum

babylovee
maviilale
-sel- A archtect ve diğer arkadaşlar

10 gün sonra bir daha bakalım dedi ben haftaya geleyim hocam dedim güldü tamam haftalık bakalım dedi
 10 gün sonra bir daha bakalım dedi ben haftaya geleyim hocam dedim güldü tamam haftalık bakalım dedi  çok hareketliydi bugün bir de henüz makat gelişliymiş alttan bakarken oda bir yandan tekmeliyordu hoca diyo vurma len benim zayıf dokularıma
 çok hareketliydi bugün bir de henüz makat gelişliymiş alttan bakarken oda bir yandan tekmeliyordu hoca diyo vurma len benim zayıf dokularıma 
 şöyle 36ya falan ulaşsak çok güzel olacak

babylovee

babylovee

cebellato

cebellato

-sel-

A 
		 archtect

-sel-

A 
		 archtect

nisan97

nisan97İnşallah olacak canım benimBende şimdi geldim eve hunileşme aynı ölçü aynı çok şükür bir ilerleme olmamış hedef önce 30.hafta derin bir nefes alıcaz insallah dedi nstye bağladı sancı için çok şükür çıkmadı bir idrar tahlili daha verdim duruma göre yarın ciğer geliştirici iğne vuracak her ihtimale karşı10 gün sonra bir daha bakalım dedi ben haftaya geleyim hocam dedim güldü tamam haftalık bakalım dedi
çok hareketliydi bugün bir de henüz makat gelişliymiş alttan bakarken oda bir yandan tekmeliyordu hoca diyo vurma len benim zayıf dokularıma

babylovee
cebellato
-sel- A archtect
nisan97

oh güzel haberler maşallah
 oh güzel haberler maşallah bana da şimdi yazdı doktorum antibiyotiği değiştirmiş ve fitil verdi canım onları kullanacağım
 bana da şimdi yazdı doktorum antibiyotiği değiştirmiş ve fitil verdi canım onları kullanacağım

Bende ki enfeksiyonda tam bitmemiş başka bir şey kullanıcam bakalımİnşallah olacak canım benimoh güzel haberler maşallah
bana da şimdi yazdı doktorum antibiyotiği değiştirmiş ve fitil verdi canım onları kullanacağım

ciğer geliştirici de enfeksiyon bitince vururuz dedi
 ciğer geliştirici de enfeksiyon bitince vururuz dediBende şimdi geldim eve hunileşme aynı ölçü aynı çok şükür bir ilerleme olmamış hedef önce 30.hafta derin bir nefes alıcaz insallah dedi nstye bağladı sancı için çok şükür çıkmadı bir idrar tahlili daha verdim duruma göre yarın ciğer geliştirici iğne vuracak her ihtimale karşı10 gün sonra bir daha bakalım dedi ben haftaya geleyim hocam dedim güldü tamam haftalık bakalım dedi

babylovee
cebellato
-sel- A archtect
nisan97
 kadın doğum doktoru perınotolojı doktoru ıle gorusmus ılerlerız bu sekılde demıs
 kadın doğum doktoru perınotolojı doktoru ıle gorusmus ılerlerız bu sekılde demıs  Allahtan umut kesılmez ınsallah kızlar 30 lu haftaları gorurum
Allahtan umut kesılmez ınsallah kızlar 30 lu haftaları gorurum

İnşallah bol bol dua edicezKontrolden geldım kızlar, perınotolojı doktoru alttan olcum yaptı 15-16 arası cıktı. Hunılesme aynı sekılde, ılk bıraz canımı sıktı sonra kadın dogum doktoruma gectım orada kültürümu yaptırdım antıbıyotıgımı bıtırelı 1 hafta oluyor , bakalım sonucları nasıl gelecek umarım temızlenmıstır tum enfeksıyonlarkadın doğum doktoru perınotolojı doktoru ıle gorusmus ılerlerız bu sekılde demıs

bu enfeksiyonlar mahvetti bizi ya
 bu enfeksiyonlar mahvetti bizi ya 
canım sen nstye falan girdin mi Allah korusun sancı falan çıktı mıBende ki enfeksiyonda tam bitmemiş başka bir şey kullanıcam bakalımciğer geliştirici de enfeksiyon bitince vururuz dedi
İnşallah temizlenmiştir canım veee göreceksin 30ları sus bakıyımKontrolden geldım kızlar, perınotolojı doktoru alttan olcum yaptı 15-16 arası cıktı. Hunılesme aynı sekılde, ılk bıraz canımı sıktı sonra kadın dogum doktoruma gectım orada kültürümu yaptırdım antıbıyotıgımı bıtırelı 1 hafta oluyor , bakalım sonucları nasıl gelecek umarım temızlenmıstır tum enfeksıyonlarkadın doğum doktoru perınotolojı doktoru ıle gorusmus ılerlerız bu sekılde demıs

Nstye girdim bugün ama sancı çıkmadı çok şükürcanım sen nstye falan girdin mi Allah korusun sancı falan çıktı mı
İnşallah temizlenmiştir canım veee göreceksin 30ları sus bakıyım
 doktorum alt kısımda doluluk,baskı hissedersen ya da kanlı akıntı olursa hemen haber ver dedi inşallah olmaz tabi
doktorum alt kısımda doluluk,baskı hissedersen ya da kanlı akıntı olursa hemen haber ver dedi inşallah olmaz tabi 
şallah olmaz canım ıcımızı ferah tutmaya calısalımNstye girdim bugün ama sancı çıkmadı çok şükürdoktorum alt kısımda doluluk,baskı hissedersen ya da kanlı akıntı olursa hemen haber ver dedi inşallah olmaz tabi

Ayy yeni gördüm kuzuuu. Cok sevindim masallah tosuncuk bir reyhankus olmus bizim kızımız yerim onu benn tombikimmKızlar kuzular biz geldik doktorumuz sabah aldı bizireyhanımız çok şükür iyi bir sorun yok kafası aşağıda olduğu için ağrılar olabiliyormuş, kilosu 2.200 Gr olmuş doktor da güldü iki hafta kadar öndeymiş kilosu
boyu 43,6 cm, enfeksiyonum yine fırlamış nstye girdim sancı çıkmadı çok şükür doktor tahlillerimi inceleyip bana dönüş yapacak, tansiyonum bayağı yüksek çıktı maalesef 15-8di, doktor kritik eşiği atlattık rahat olabilirsiniz artık doğsa bile üç gün var-yok küvöze girer alırsınız kucağınıza endişe edecek bir şey kalmadı demiş eşime
, doğumla ilgili bir şey söylemedi aralığa kadar gün yok sana dedi
normal doğum ister misin diye sordu evet dedim o zaman kasımı geçeceğiz dedi, tansiyon ve enfeksiyon için haber bekliyorum bakalım neyapacağız, ben arada yüksek ölçtüğümü söyledim şimdi haber bekliyorum

babylovee
maviilale
-sel- A archtect ve diğer arkadaşlar

teyzesinin gülü
 teyzesinin gülü 
  bende yarin gircem ilk kez nst ye güzel haberlerle gelirim umarım

Ya canım benim olumsuz bir haber olmamasina çok çok sevindimBende şimdi geldim eve hunileşme aynı ölçü aynı çok şükür bir ilerleme olmamış hedef önce 30.hafta derin bir nefes alıcaz insallah dedi nstye bağladı sancı için çok şükür çıkmadı bir idrar tahlili daha verdim duruma göre yarın ciğer geliştirici iğne vuracak her ihtimale karşı10 gün sonra bir daha bakalım dedi ben haftaya geleyim hocam dedim güldü tamam haftalık bakalım dedi

babylovee
cebellato
-sel- A archtect
nisan97

cankuşlarimiz saglikla gelsinler yerim ben onlariii
 cankuşlarimiz saglikla gelsinler yerim ben onlariii

Canim sen bol bol dinlen hersey güzel olacakKontrolden geldım kızlar, perınotolojı doktoru alttan olcum yaptı 15-16 arası cıktı. Hunılesme aynı sekılde, ılk bıraz canımı sıktı sonra kadın dogum doktoruma gectım orada kültürümu yaptırdım antıbıyotıgımı bıtırelı 1 hafta oluyor , bakalım sonucları nasıl gelecek umarım temızlenmıstır tum enfeksıyonlarkadın doğum doktoru perınotolojı doktoru ıle gorusmus ılerlerız bu sekılde demıs

göreceksin 30lari daha ilerisini bile. Enfeksiyon hepimizde var. Korkma ondan.
 göreceksin 30lari daha ilerisini bile. Enfeksiyon hepimizde var. Korkma ondan.İnşallah göreceksin o haftaları canım az kaldı İnşallah sağlıcakla kucağına alacaksın yavrunuBende şimdi geldim eve hunileşme aynı ölçü aynı çok şükür bir ilerleme olmamış hedef önce 30.hafta derin bir nefes alıcaz insallah dedi nstye bağladı sancı için çok şükür çıkmadı bir idrar tahlili daha verdim duruma göre yarın ciğer geliştirici iğne vuracak her ihtimale karşı10 gün sonra bir daha bakalım dedi ben haftaya geleyim hocam dedim güldü tamam haftalık bakalım dedi

babylovee
cebellato
-sel- A archtect
nisan97

Tansiyon için yine ilaç vermedi beni deli edecek adamAyy yeni gördüm kuzuuu. Cok sevindim masallah tosuncuk bir reyhankus olmus bizim kızımız yerim onu benn tombikimmteyzesinin gülü
Sağlığı yerinde olsun da.. Askom bu enfeksiyonlar bizi con sevdi. Bence serklajdan dolayi hepimizde. Stres yapmayalim hersey yolunda olacak. Nstde sancı cikmamasi cok güzel olmuş
Aşko tansiyon icin ne diyecek? Ilac vs mi? Ya bu haftada dogdugunda bile 3 gün fln mi diyor yogun bakim icin

günlük ölçüme devam yükselince hemen beni ara dedi napacaksa uzaktan bana
 günlük ölçüme devam yükselince hemen beni ara dedi napacaksa uzaktan bana bu hafta çok sinirliydim diye yüksek çıkmış olabilirmiş eşim beni ispiyonladı, enfeksiyon için de sulcid verdi canım, Aksef işe yaramadı bana, evet eşime direkt böyle demiş artık korkmanıza gerek yok diye
 bu hafta çok sinirliydim diye yüksek çıkmış olabilirmiş eşim beni ispiyonladı, enfeksiyon için de sulcid verdi canım, Aksef işe yaramadı bana, evet eşime direkt böyle demiş artık korkmanıza gerek yok diye dedimki kasımdaki ara tatilde adanaya gidebilir miyim dediki gidebilirsin sancın gelirse orda bir hastanede doğurursun
 dedimki kasımdaki ara tatilde adanaya gidebilir miyim dediki gidebilirsin sancın gelirse orda bir hastanede doğurursun nstden korktum tansiyon yüksek çıkınca ama sancı vs hiç yokmuş inşallah sen de mükemmel duyacaksın bebişinin kalbini sancı falan da çıkmayacak
 nstden korktum tansiyon yüksek çıkınca ama sancı vs hiç yokmuş inşallah sen de mükemmel duyacaksın bebişinin kalbini sancı falan da çıkmayacak bu enfeksiyon niye çıldırıyor anlamıyorum daha ne yapayım ya
 bu enfeksiyon niye çıldırıyor anlamıyorum daha ne yapayım ya eşim de diyorki hocam iki günde bir domestos bitiriyoruz sebebi ne
 eşim de diyorki hocam iki günde bir domestos bitiriyoruz sebebi ne doktor dediki her şey olabilir biz zaman kazanmaya oynuyoruz artık
 doktor dediki her şey olabilir biz zaman kazanmaya oynuyoruz artık

Canım haftan gayet güzel, serklajlı mısın neye göre karar verildi doğuma sürecin nasıl? 36+4 36yı bitirmişsin 37nin içindesin canım hiç endişe etmeHerkese iyi akşamlar benim aceleci kızım daha fazla dayanamıyormuş 6 Kasım da doğum yapacağım 36+4 ister istemez korkuyorum 37 bile olmadan doğum yapacağım

önceden yazmışsan gruba farketmemişim çok pardon
 önceden yazmışsan gruba farketmemişim çok pardon
 şuan 35+4
 şuan 35+4