• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Merhaba kızlar 3 hafta kadar önce yazmıştım. Serklajim atilacakti. Bu haftaya kadar birçok şeyle uğraştım ve yarın gebeliğim sonlandirilacak
Çok geçmiş olsun ne denir bilemiyorum rabbim en kısa zamanda tabii siz de isterseniz sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Taze anne hayırlı olsun yazamadım sana Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallah nasıl gidiyor aranız nasıl bebişle anlaşabiliyor musunuz 😊
Anlaşıyoruz canım bu aralar memeyi bıraktığı anda ağlıyor gece uyumuyor p yüzden zorlanıyorum ama bakalım, senin nasıl gidiyor 😍

Canım ben enfeksıyon ıcın bugun tekrar test verdim daha ayrıntılı bır test yapmak ıstedıler pcr plarak , yıne baktı hunılesme devam servıks uzunluk aynı , 28 e ulasmayı nasıp edıyorum 🙏🏻🧿 dua edın kızlar 🙏🏻 ayrıntılı ultrason perşembe 20.haftadayım acaba 1 hafta daha beklesem mı ne dersınız?
Merhaba, pcr testi nasıl yapılıyor acaba?

Ben doktordan geldiim 🥰 çok şükür bir sorun yok hunileşme devam tabi ki ama artmamıştı ölçümlerde gayet güzeldi şimdilik🥰nst'ye de girdim sancı falanda yoktu çok şükür 🤲🏻 inşallah böyle devam ederiz 37-38 haftalara kadar🤲🏻 haftaya p.tesi-salı ne olur ne olmaz ciğer geliştirici vurulucam Perşembe de tekrar randevumuz var 🥰 inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz 🤲🏻 babylovee babylovee -sel- -sel-

Ben doktordan geldiim 🥰 çok şükür bir sorun yok hunileşme devam tabi ki ama artmamıştı ölçümlerde gayet güzeldi şimdilik🥰nst'ye de girdim sancı falanda yoktu çok şükür 🤲🏻 inşallah böyle devam ederiz 37-38 haftalara kadar🤲🏻 haftaya p.tesi-salı ne olur ne olmaz ciğer geliştirici vurulucam Perşembe de tekrar randevumuz var 🥰 inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz 🤲🏻 babylovee babylovee -sel- -sel-
Çok sevindim canım💖💖💖 kız bu ciğer geliştirici nasıl acıtıyormuş yav felaket canımı yaktı geçen gün vurulunca

Çok sevindim canım💖💖💖 kız bu ciğer geliştirici nasıl acıtıyormuş yav felaket canımı yaktı geçen gün vurulunca
Ay demee 😳 doktora sorduk hastane de vurul sonra nstye de bağlasınlar Bebek hareketleri azalır biraz korkma sakın dedi. Normalde hastanede yatan doğumu başlamak üzere olan hastalara vurdugumuz için kontrol edebiliyoruz o yüzden senin gibi ayakta tedavisi hastalara nst olan bir yerde vurdur diyoruz dedi bana da. İlk önce gel klinikte vuralım dedi ama klinik uzak bana o yüzden yakın hastaneye gidicem

Anlaşıyoruz canım bu aralar memeyi bıraktığı anda ağlıyor gece uyumuyor p yüzden zorlanıyorum ama bakalım, senin nasıl gidiyor 😍
Fena değil çok şükür benimki de memeyi bırakınca kızıyor daha emecektim diye sinir küpüm sürekli memede durmak istiyor 😄

Back
X