• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya biraz daha büyüsün iste derdim. Kilosu artsın bebisim icin hep bu istekler. Ama doktorum riskli diyor. Cok bekletemeyiz artik diyor.
Valla neden olmasin😁 orda bana versinler sakinlestiriciyi uyutup dursunlar 2 hafta sonra alsinlar beni doguma 😅
Sen onu dışarda şişirirsin allahın izniyle hiç merak etme canikosu🥰🥰

İyiyim kuşum yarın bir tahlil verir ciğer geliştirici iğne vurulcam diğer dozu da salı vurulucam persembede kendi doktoruma randevum var inşallah yine güzel haberlerle döneriz 🥰🤲🏻
Erken vurulmasinin bir sebebi var mıydı kuzum ciğer gelistiricinin ?
Idrar mi vereceksin yarin ? Insallah güzel sağlıklı haberlerle gelelim canım benim🙏🥰
Bende yarin kontrole gidiyorum 🙏

Erken vurulmasinin bir sebebi var mıydı kuzum ciğer gelistiricinin ?
Idrar mi vereceksin yarin ? Insallah güzel sağlıklı haberlerle gelelim canım benim🙏🥰
Bende yarin kontrole gidiyorum 🙏
Doktor olası bir ihtimale karşı vuralım dedi 2 hafta etki süresi varmış muhtemelen 2 haftada bir vurmayı planlıyor çünkü o çok ileri haftalara gidemeyiz diye düşünüyor ☺️ aynen canım idrar dedi ama ben kan da vericem gitmişken ☺️ ay hadi güzel haberlerle gel 🥰😍😍

Doktor olası bir ihtimale karşı vuralım dedi 2 hafta etki süresi varmış muhtemelen 2 haftada bir vurmayı planlıyor çünkü o çok ileri haftalara gidemeyiz diye düşünüyor ☺️ aynen canım idrar dedi ama ben kan da vericem gitmişken ☺️ ay hadi güzel haberlerle gel 🥰😍😍
Olsun kuzum tedbirli olmak iyidir. Birkac kere vurulmasinda sakinca yok bildigim kadariyla o igneyi. Sadece şekeri yükseltiyor ona göre dikkatli beslen olur mu birkac gün 🙏
Yok yok siz bence baya da ileri haftalara gideceksiniz. En az 34 diyorum😍
Ver kuzum iyi yaparsin tedbir bizden😍
Aminn aminn şahane haberlerle gelelim umarimmm kiii🙏🙏🙏💙

Olsun kuzum tedbirli olmak iyidir. Birkac kere vurulmasinda sakinca yok bildigim kadariyla o igneyi. Sadece şekeri yükseltiyor ona göre dikkatli beslen olur mu birkac gün 🙏
Yok yok siz bence baya da ileri haftalara gideceksiniz. En az 34 diyorum😍
Ver kuzum iyi yaparsin tedbir bizden😍
Aminn aminn şahane haberlerle gelelim umarimmm kiii🙏🙏🙏💙
Bende çok istiyorum şöyle bir 36-37leri görsek inşallah 🤲🏻 yaa şeker olayını bilmiyordum canım hoca bana sadece Bebek hareketleri biraz azalır bir kaç gün korkma dedi o yüzden bir de nstye bağlasınlar dedi zaten Perşembe de randevu var kendisi de bakacak ☺️

Bende çok istiyorum şöyle bir 36-37leri görsek inşallah 🤲🏻 yaa şeker olayını bilmiyordum canım hoca bana sadece Bebek hareketleri biraz azalır bir kaç gün korkma dedi o yüzden bir de nstye bağlasınlar dedi zaten Perşembe de randevu var kendisi de bakacak ☺️
Oy görürsün inşallah 🙏🙏 zaten bence rahatta görürsün ama neyse😍
Canım seker ve tansiyon yükseliyor haberin olsun. Dikkat edersin onlara. Sekerli tuzlu beslenme. Sıkı takip edecek demek ki Canım daha iyi sevindim senin adına gerçekten 😍

Oy görürsün inşallah 🙏🙏 zaten bence rahatta görürsün ama neyse😍
Canım seker ve tansiyon yükseliyor haberin olsun. Dikkat edersin onlara. Sekerli tuzlu beslenme. Sıkı takip edecek demek ki Canım daha iyi sevindim senin adına gerçekten 😍
Aynen canım normalde kontrol arasını 10 güne cıkarabiliriz ama senin için rahat etsin haftalık takip ederim dedi ☺️

Aynen canım normalde kontrol arasını 10 güne cıkarabiliriz ama senin için rahat etsin haftalık takip ederim dedi ☺️
Bence cokta iyi olur canım. Bende hep her hafta gittim. Artik haftada iki defa gidicez daha da sıklaştı randevular. Insan kendini emniyette hissediyor o yüzden cagirdikca gitmek en iyisi en güzeli 😍
Hep sağlıklı haberler alalım 🙏

Hala yatıyorum hastanede rahım ağzı 17mm e dusmuş.hunileşme devam. Cok gırip bakamıyorum buralara sağolun sordugunuz ıcın 🙏🏻 kendınıze dıkkat edın banada dua edın 😔
Hep aklımızdasın canım bizde sürekli sorup seni bunaltmak istemiyoruz inşallah bir sorun olmaz korkma 🤲🏻🥰

Yok canım gorunca mutlu oluyorum sızlerden bıldırım geldığınde. 17mm çok kısa yaa gıc kalkmadığım halde nasıl oluyı anlamıyom
Canım 7mm ileson 3 haftasını geçirip 39 haftaya giden var hiç üzme kendini dikiş bu yüzden var tutabildigi kadar tutacak inşallah hepimizin bebeğini 🤲🏻🥰

Back
X