• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

babylovee babylovee kuzum nasıl geçti kontrol güzel haberlerle gel 🤗 kız bu ciğer geliştirici iğne fena yaşıyormuş harbiden he yarın bir doz daha var bir de 🤦🏻‍♀️ 😅@cebellato
Canım cok sagol sordugun icin. Yine olayli bir kontrol. Tansiyon yukselip duruyor ya.
Yine birkac saat gözetim altında tuttular. Sonra gonderdi doktor. 13lere düştüğünü görmek istiyor ille. 14 oluyor heyecan olunca napayim.
Evde bile 13 8 lerde cikan tansiyon hastanede 14 8 14 9 çıkınca cok degil bence ama doktor öyle düşünmüyor

Canım cok sagol sordugun icin. Yine olayli bir kontrol. Tansiyon yukselip duruyor ya.
Yine birkac saat gözetim altında tuttular. Sonra gonderdi doktor. 13lere düştüğünü görmek istiyor ille. 14 oluyor heyecan olunca napayim.
Evde bile 13 8 lerde cikan tansiyon hastanede 14 8 14 9 çıkınca cok degil bence ama doktor öyle düşünmüyor
Ya senin bu tansiyon tamamen heyecandan bence bir de hastanede sanki bir tık yüksek ölçülüyorlar ya. Bugün mesela benim de normal halinden yüksek ölçtüler. Onun dışında ne dedi peki nasıl beyfendi 🥰

Ya senin bu tansiyon tamamen heyecandan bence bir de hastanede sanki bir tık yüksek ölçülüyorlar ya. Bugün mesela benim de normal halinden yüksek ölçtüler. Onun dışında ne dedi peki nasıl beyfendi 🥰
Ya ah bunu anlatabilsem.. doktoruma diyorum evde boyle çıkmıyor burda heyecan oluyor diye. O da düşmesini istiyor ille. 13leri görecek en az.
Herkesin hastanede biraz yüksek cikiyor ama hicbi dr buna ikna degil ya.
Bide ellerinde tansiyon aletiyle kosarak geliyolar sanki zebani gibi hemsireler vallahi insan geriliyor nabzi yükseliyor 😁

Kuzum şükür onun dışında iyi dedi. Nst mize de baktı güzel dedi. Muayenemizde iyi gecti. Ellerini yüzüne kapatmisti doktor biraz hirpaladi ama açmadı yüzünü 🥲
Anneni ne kadar yordun aç yüzünü falan dese de ikna olamadi oglusum acmadi yüzünü 🥲

Ya ah bunu anlatabilsem.. doktoruma diyorum evde boyle çıkmıyor burda heyecan oluyor diye. O da düşmesini istiyor ille. 13leri görecek en az.
Bide ellerinde tansiyon aletiyle kosarak geliyolar sanki zebani gibi hemsireler vallahi insan geriliyor nabzi yükseliyor 😁

Kuzum şükür onun dışında iyi dedi. Nst mize de baktı güzel dedi. Muayenemizde iyi gecti. Ellerini yüzüne kapatmisti doktor biraz hirpaladi ama açmadı yüzünü 🥲
Anneni ne kadar yordun aç yüzünü falan dese de ikna olamadi oglusum acmadi yüzünü 🥲
Sen doğumdan önce göremiceksin belli oldu benim kızım da sırtıma yüzüne dönmüş bizimle muhatap olmuyor🤣

Sen doğumdan önce göremiceksin belli oldu benim kızım da sırtıma yüzüne dönmüş bizimle muhatap olmuyor🤣
Elleriyle saklıyor bide bıdığım 😅 yerim ellerini onun.
Cok tatlılar ama iste herseye degiyor.
Hastanede bir bebis gördük bugun doktor ziyaretine gelmişler 2 ay 5 günlük falanmis minicikti yaaa. Yani 4 5 kilo var yokk. Minnos ama nasil gözleri falan kara boncuk gibi 🥲 maşallah doğan büyüyor iste🥰

Doğunca sürpriz yapacak demek ki size 🥰🥰

Hala yatıyorum hastanede rahım ağzı 17mm e dusmuş.hunileşme devam. Cok gırip bakamıyorum buralara sağolun sordugunuz ıcın 🙏🏻 kendınıze dıkkat edın banada dua edın 😔
Canım benımde 16mm hunulesme devam bozma moralını , Allahın ıznıyle atlatacagız bu haftaları guzel haberler verecegız bırbırınimıze 🙏🏻

Bu arada merak edenler ıcın magnezyum tedavısının ayrıntılarını oğrendım bugun. Olası erken doğumda beyın hasarının onune gecmek için kullanılıyormuş. Ciğer geliştirici iğnenın beyın ıcın olanı gıbı dusunebılırsın dedi. Tam 24 saat surdu. Sonda takılıyor hıc kalkmadan serumun gıtmesını beklıyorsun. baslamgıcta yuksek doz verılıyor yarım saat. Sonra 11 saatlık suren 2 tane serum takılıyor bu surede nst ıle takıp de yapılıyor.

Bu arada merak edenler ıcın magnezyum tedavısının ayrıntılarını oğrendım bugun. Olası erken doğumda beyın hasarının onune gecmek için kullanılıyormuş. Ciğer geliştirici iğnenın beyın ıcın olanı gıbı dusunebılırsın dedi. Tam 24 saat surdu. Sonda takılıyor hıc kalkmadan serumun gıtmesını beklıyorsun. baslamgıcta yuksek doz verılıyor yarım saat. Sonra 11 saatlık suren 2 tane serum takılıyor bu surede nst ıle takıp de yapılıyor.
Erken doğumu da bı sure rahmı sakınleştırdıgı ıcın gecıktırme ozellığı de varmış doktorum ne derse yaptığım ıcın basta sormadım bunları bugun sorabıldım

Serkan yapmadan gününde doguran var mı? 25 haftadayım ve hastanede yatıyorum vajinal muyane ediyorlar canım çok yanıyor gidişat nasıl bilgisi olan var mı ? Çok korkuyorum

Kızlar mrb ben geçen sene 19 haftalıkken ikiz bebeklerimi kaybetim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı şuan 11 haftalık hamileyim bugün doktora gitim haftaya gel Altan muane ile rahim uzunluğunu ölçucez dedi sıkıntı olur mu Altan muane korkuyorum biraz serkulaj yapılacak büyük ihtimale

Kızlar mrb ben geçen sene 19 haftalıkken ikiz bebeklerimi kaybetim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı şuan 11 haftalık hamileyim bugün doktora gitim haftaya gel Altan muane ile rahim uzunluğunu ölçucez dedi sıkıntı olur mu Altan muane korkuyorum biraz serkulaj yapılacak büyük ihtimale
Selam canım basın sag olsun … alttan muayene de bır sıkıntı olmuyor ıcını ferah tut ben nerdeyse her hafta yaptırıyorum , zaten serklajdan sonrada alttan muayene ısteyecektır doktor , serklaj en dogru karar madem bır kaybın var , ne kadar erken o kadar ıyı canım🙏🏻

Serkan yapmadan gününde doguran var mı? 25 haftadayım ve hastanede yatıyorum vajinal muyane ediyorlar canım çok yanıyor gidişat nasıl bilgisi olan var mı ? Çok korkuyorum
Canım rahım agzı kısalıgı mı cıktı? Cok acıl durumlarda serklaj yapıyorlar hafta ılerı olsada. Yada cok acıl degılse muhtemelen hastanede gözetim altında tutacaklar senı .

Canım rahım agzı kısalıgı mı cıktı? Cok acıl durumlarda serklaj yapıyorlar hafta ılerı olsada. Yada cok acıl degılse muhtemelen hastanede gözetim altında tutacaklar senı .
Evet 14 mm çıktı sonra 18 24 oldu bugün yine 17 ye düştü 😔canım çok ağrıyor vajinal baktıkları için cam sakuradatım asistan hepsi acaba kalmakla dogrumuyum dedim doktoruma yazdım oda kal diyor şaştım eve gitsem yatarım diyorum haftada 1 giderim kontrole

İşin tuhafı yanımda yatan hastanın 29 haftalıkken 3 cm açıkla eve yollamışlar şimdi 34 haftalık 1 haftadır 5 cm açıkla eğilip kalkıyor doğuramıyor hey Allahım diyorum sen ne büyüksün

Normalde doktorların bu 12-16 hafta arası bu rahim boyunu ölçmesi gerekiyormuş zaten perinatolog söyledi bana çünkü erken önlem en kolay süreci gecirmeni sağlar. Hiç korkma atılırken zaten hissetmiyorsun sonraki 4 haftada kendine çok dikkat edersen Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. 🤲🏻☺️

Back
X