Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bugündü doğumu beybinin
ŞakaaaKız bugündü doğumu beybininsabah 11.30ta fırtlattı arkadaşım daha hiç cevapvermedi bebişiyle zaman geçiriyordur inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
çok merak ediyorum
İlk 27si demişti doktor sonra 26 diye kesinleştirdiŞakaaaben niye 27si hatırlıyorum ya
yaa sevindim inşallah ikiside iyidir ve kolay bir doğum olmuştur
![]()
Hadi bakalım kazasız belasız güzel bir doğum olsun inşallah
Yaa evet inşallah 5-6 hafta daha beklesin beyfendim sonra sağlıklı bir sekilde gelsinİlk 27si demişti doktor sonra 26 diye kesinleştirdiay inşallah sıra sana geldi kaaaankiiii
![]()
Sen normal mi düşünüyorsun canım sezeryan mı belki pazartesi sezeryansa gün söyler sanaYaa evet inşallah 5-6 hafta daha beklesin beyfendim sonra sağlıklı bir sekilde gelsinp.tesi kontrol var bakalım
![]()
Ben sezeryan istiyorum ya dikiş aldırmak beni tedirgin ediyorSen normal mi düşünüyorsun canım sezeryan mı belki pazartesi sezeryansa gün söyler sana![]()
Ben sezeryan istiyorum ya dikiş aldırmak beni tedirgin ediyorkız o kadar erken tarih veriyorlar mı
![]()
Benim doktor o kadar pimpirikli ki tarih verebilir emin olamadım yanibilmemki veriyor olabilirler hiç haberim yok
beybi iyiymiş bizim aralık annelerine yazmış
doğurmuş bebişi de yanındaymış
![]()
37+0 da aldılar. Ya her şerde bi hayr var derler ya sezaryende bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış. Ben normal olsun diye çok istemiştim normal olsa belki bebeğim için çok kötü şeyler olacaktıKaç haftalıktı canım
3 günlük annelikten bildiriyorum. Her şerde bi hayr varmış. İyi ki sezaryen olmuşum. Bebeğin boynuna 2 tur kordon dolanmış. Normali çok istesem de şükür ki rabbim bizi en hayırlısına yönlendirmiş yaaaCanım nasılsın?
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün37+0 da aldılar. Ya her şerde bi hayr var derler ya sezaryende bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış. Ben normal olsun diye çok istemiştim normal olsa belki bebeğim için çok kötü şeyler olacaktışükür o da ben de iyiyiz
Evet gerçekten öyle bir şeyi çok istememek lazım hayırlısını istemek lazım3 günlük annelikten bildiriyorum. Her şerde bi hayr varmış. İyi ki sezaryen olmuşum. Bebeğin boynuna 2 tur kordon dolanmış. Normali çok istesem de şükür ki rabbim bizi en hayırlısına yönlendirmiş yaaa
Zaten dikişi sezaryende bile zor aldılar. Ödem olunca iyice bütünleşmiş dokuyla.
Evet bendim o 3 günlük taze bi anneyim şuan. Sezaryene döndü benim doğum. İyi ki de öyle olmuş bebeğin boynuna 2 kat kordon dolanmış, zaten ödem olam serklaj dikişini sezaryen esnasında bile zor aldı doktor. Dokuyla tamamen bütünleşmiş. Perinatolog atmıştı dikişi, adam işini iyi yapmış gerçekten.Doğum yapacak bir arkadaşımız vardı dikiş aldırıp ne yaptı acaba ?
Ağrın çok mu canım serklaj kısmında ? Umarım çabucak toparlarsın3 günlük annelikten bildiriyorum. Her şerde bi hayr varmış. İyi ki sezaryen olmuşum. Bebeğin boynuna 2 tur kordon dolanmış. Normali çok istesem de şükür ki rabbim bizi en hayırlısına yönlendirmiş yaaa
Zaten dikişi sezaryende bile zor aldılar. Ödem olunca iyice bütünleşmiş dokuyla.
Çok şükür ben de bebek ye iyiyiz. Ger şerde bi hayır var kordon dolanmış bebeğin boynuna hem de 2 tur. Normal doğum olsa iydı bebek oksijensiz kalabilirdi yaa Allah’ıma şükürler olsun onun belirlediği yolu seçtim, iyi ki de seçmişimBende yazıcaktım dün merak ettim. Dediğiniz gibi farklı oluyor doğum sonrası. Kendinin yazmasını bekleyelim. İnşallah![]()
Çok şükür yaa, yaa 5. Anne benim demekMaşallah canım Allah analı babalı büyütsünönemli olan ikinizin de iyi olması
galiba grubumuzun 5. Annesi sen oldun
![]()
Evet evet ya benim zor geçiyor biraz ya. Muhtemelen ödemden dolayı da yıprandı orası onun acısı da eklenince ağrım biraz var, işk gün çok zordu amaAğrın çok mu canım serklaj kısmında ? Umarım çabucak toparlarsın![]()
Sezeryan ağrısı zaten oluyor bir de ödemli bir serklaj olunca ağrın ikiye katlanmıştır. Olsun iyisiniz ve bu ağrılar zor günler geçecek önemli olan buEvet evet ya benim zor geçiyor biraz ya. Muhtemelen ödemden dolayı da yıprandı orası onun acısı da eklenince ağrım biraz var, işk gün çok zordu ama