• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Az kaldı canım inşallah evine geçersin bir an önce 🤲🏻 çok sıkıntılı haftaları geride bıraktık çok şükür 🤲🏻 benimde yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır ☺️ daha yazmadı hiç bir fikrim yok anca alışıyordur ☺️
Insallah hersey yolundadır kuzum merak etme laçta kontrolun haber ver 🙏🏻

Bol sabırlar sonra da hiç seni yormayan bebişin kucağında olsun💖🙏🏻 ben haber aldım canım iyilerdi en son çok şükür, uykusuzluğa alışmaya çalışıyordu arkadaşım🤣🤗🥹 @maviilale

nisan97 nisan97 @nergiscicegi6 annişler napıyorsunuz oralar daha rahat mı söyleyin🤣🤣
Amin canım ınsallah 🙏🏻🙏🏻
Ben evde yatıyorum canım dinleniyorum arada bir yürüyüş yapıyorum evde o kadar ben daha yolun başındayım sizin gibi 32 ye gelmeyi çok isterim ☺️☺️🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Gelırsın ınsallah her haftanın endısesı ayrı 🥹ama suan o yuruyus bıle ıyı gelıyordur keyfını cıkar 😌

Kızlar merhabalar, ben 2 gün önce serklaj oldum 12+6'dayken yapıldı.
Açıklığım yoktu fakat ilk gebeliğim 5,5 ay erken canlı doğum ile sonuçlandığı (ve kaybettik tabi) için bu haftalarda yapıldı.
Operasyonun yapıldığı ilk gün (perşembe günü) kanamam yok denecek kadar azdı hatta hiç kanamam, lekelenmem olmadı.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir gün öncesinde ve operasyonun olduğu akşam kullanma denildi.
Dün akşam yeniden başladım, bugün az önce tuvalete gittiğimde kahverengi bir lekelenme olmuş, böyle küçük bir pıhtı gibi, normal mi acaba bunu yaşayan oldu mu hiç? Doktoru bilgilendirmem gerekir mi?
Ameliyattan kalan kanamadır. Hatta 1 hafta boyunca lekelenmen olabilir. Adet kanaması şeklinde parlak kırmızı yoğun bir kanama olmadığı sürece acile basvurmana gerek yok demişti doktorum. 2. Serklajım benim de bunda da ilkinde de ilk 2 3 gün kanama hiç olmadı sonrasında lekelenme geldi bir kaç gün sürdü. İçeride kalan kalıntılar ve serklaj sırasında kaşık takıyorlar vajinayı açmak için o da varken dokusunu çok geriyor o gerilme sonrası vajina içinde de ufak tefek kanamalar olabiliyor onları da atıyor vücut.

Back
X