• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kızlar tansıyonum çok düşüyor sağ gözüme ağrı atıyor hep ne yapmam lazım doktorum normal dedi ama dayanamadım parol içtim doktor içebilirsin dedi ama bilmiyorum ya ağrıyor kaç saattir parolda ağrıyı gecırmedi
Bende düşük tansiyonluyum ama hiç bir problemim olmamıştı şimdiye kadar bilemedim canım inşallah parol etki eder

Amin inşallah canım
Evet canım benim daha önce 2 kaybım var 😐 sonrasinda vajinal. Dikiş değilde abdominal serklaj oldum bir oğlum var şimdi 2.ye gebeyim ihmale gelecek bişey değil. Ama ilk gebelikte bakılmıyor hep karından ölçüyor lar malasef ki Rabbim iyi doktorlarla. Karşılaştırsın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İyi masallah 2. Ye cesaret edebilmişsiniz. Çünkü Serklaj sonrası işlemi sanırım tekrar etmek gerekıyor. Acılı bi işlem nede olsa. Kız kardeşiminde 2 kaybından sonra serklaj sonrası 3. De bebegı sağ salim doğurdu. Ama başka bebek düşünmüyor çünkü çok kez işlem gördü düşük sonrası kürtaj sırklaj bir cok kez muayene ge 9 ay boyunca karından iğne vurdu bunca acı ve olaylardan sonra bana bi tane yeter Allah isteyenlere versin dedi 9 aylık şimdi çok tatlı bısey. Doktoruda izmirde Perinotolog Barış bükey. Tüm şehırlerden hatta yurtdışından bile giden hastaları var o olmasa işimiz zordu çok dr gezdi en sonunda onun sayesinde bebeğini kucagına aldı. Eğer düşük yapıp bebegınızı sağ salim alamıyorsanız kim varsa perinotologaa gitsin normal kadın doğum doktorları ile bu iş olmuyor

Canım ınan zaman gecıyor , 2 aydır kesıntısız yatıyorum , tabı çok sıkılıyorum ama dua edıyorum fılm ızlıyorum bır sekılde zaman gecıyor. Allahın ıznı ıle sağ salım gecırelım bu zamanı sonra cok kosturcaz inşallah 🤭🥰🙏🏻🧿
Canım biliyorum ki zaman geçecek ama şuanki durumum sanki bitmeyecekmiş gibi😄 inşallah sağ salim kucağimıza alalım bebişlerimizi 😍🤲

Benim hep yüksekti diye hiç düşük meselesini araştırmamıştım canım çok geçmiş olsun, doktor normal dediyse canını sıkma bence, tuzlu ayran falan işe yarar mı acaba
İçtim tuzlu ayran ama göz ağrım hala devam edıyor 🫤

Bende düşük tansiyonluyum ama hiç bir problemim olmamıştı şimdiye kadar bilemedim canım inşallah parol etki eder
Etki etti ama gözüme etmedi baş ağrım geçti gözüm hala ağrıyor gece uyumadan önce tekrar içsem zararı olur mu bilmiyorum

Etki etti ama gözüme etmedi baş ağrım geçti gözüm hala ağrıyor gece uyumadan önce tekrar içsem zararı olur mu bilmiyorum
Ben 2 gün migrenle uğraştım sol gözüme vurmuştu ağrı baya parol içtim doktorum 4 saat aralikla içebilirsin demişti

Gözünüz aydın ben de heyet alacağım iş yerimle konuştum problem yok alamazsan doğum iznine kadar ücretsiz izin yaparsın dediler, ama sizi anlıyorum çok stres oldum bu konu sonuçlanana kadar. Bugün rahatladım ben de. Raporum bitiyor perşembe doktorum yardımcı olur herhalde, zaten SGK'da yüksek riskli gebe olarak gözüküyorum, serklaj da oldum.
İnşallah sıkıntısız halledersiniz siz de . Hakikaten stresli oluyor .

Back
X