• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dayısı Hipp almış gelmiş biraz da ondan yesin sonra keçiliye geçeriz😂 aptamil noooo sanırım gaz sancıları yaptı tam anlayamadım nerdeyse kutu biterken böyle bir etkisi olur mu ayol yoksa 1 aylık oluyor diye mi böyle oldu

bakalım bu hipp nasılmış

Akıntıyla beraber öyle az az geliyor pembelik, sen ilk nıknıkı ne zaman yaptın😂 kocam sormaya başladı eeee kaç gün kaldı diye😂😂😂😂
42 günde denedik olmadı iyileşmemişim 🤣 sonra 10 gün sonra tekrar denedik o zaman bi nebze daha iyiydi senin dikişin yoktu sanırım belki daha kolay geçer inşallah

Bizde ilk aptamille başladık hipp e geçtik o keçi sütlü mama eşimin yeğenlerine kabızlık yapmıştı

Bize göre her gun balayiydi asko😍😁bosverr bitecek sabredelim. Ben 40 gün icin safak saycam simdi😁
Kızz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çocuklardan görüşemez olduk anca tebrik edebiliyorum kusura bakma

Kanki benim ilk dogumumda doktor 6 hafta cinsellik istemiyoruz dedi bu ne der bilmiyorum ama 😂 cebellato cebellato
Pardon 6 hafta nedenmiş 40 gün yetmiyor mu acaba +2si var🤣
Ahshah😂😂 elleme biraz daha zorlansin😂
Kız sorma o ara bir coşku geliyor kadına dimi😂
Unutursak hatirlatiriz birbirimize napak

Ne diyon nyavv. Niye ne zarari varmis ki o kadar. Anlamadim ben. Acaba enfeksiyon riski mi yine.
Kiz o 10 cm coktan kapanmistir kendin bi kontrol etseydin ya 😂
Asko bi dk abdominal serklaj yapilinca dogal yolla gebelik oluyor mu ki ? Sadece tüp bebekle hamile kaliniyor diye biliyorum ben.

askom nolmus bende insanim benimde duygularim var😂 valla hamile oldugumun ertesi günü lekelenme yasayinca o günden itibaren cektik elimizi o islerden😂
Son hafta hala fikfik yaptin bide utanmadan hı tüü sana😂😂

😳 ama neden ya nedennn. Niye istemiyolarrr
Yok canım öyle bir şey demedi, bebek düşünmeye başladığında gel abdominalı konuşalım böyle şeyleri tekrar yaşamaman için dedi sadece
42 günde denedik olmadı iyileşmemişim 🤣 sonra 10 gün sonra tekrar denedik o zaman bi nebze daha iyiydi senin dikişin yoktu sanırım belki daha kolay geçer inşallah

Bizde ilk aptamille başladık hipp e geçtik o keçi sütlü mama eşimin yeğenlerine kabızlık yapmıştı
Neeeeeeeeee😥😥 kanki nerden anladın iyileşmediğini ben korkuyorum ya hayatımda ilk defa😂😂
Hipp iyi mi knk memnun musun bugün başladım hippe

Back
X