- 19 Aralık 2023
- 2.027
- 1.206
- 53
Tavsiyem yeni diziye başla yerli ya da yabancıBen masterchefe bakıyorumsen ne izliyorsun sıkıldım yav
Bende Marvel evrenine baştan başladım güzel bir sıralı liste buldum onu izliyorum gece oğlan uyurkende kitap okuyorumTavsiyem yeni diziye başla yerli ya da yabancıLeyla ile mecnun izliyorum
YouTube’dan gülüyorum ona baya
Bizim haftalarımız baya yakın ilk zamanlar zor oluyor ama kritik haftalar atlatıldıkça rahat edersin sendeEvet suan o kadar uzak gelıyor kı 4 ay çok uzungecsın gıtsın bı an once
Ben hataydayım canım Antakya’daSen hangi şehırdesın canım bu kadar sıcak ozendım
Bayılıyorum ona ben bazen gündüz onu bazen de tolgshow izliyorumTavsiyem yeni diziye başla yerli ya da yabancıLeyla ile mecnun izliyorum
YouTube’dan gülüyorum ona baya
Çok mantıklıBende Marvel evrenine baştan başladım güzel bir sıralı liste buldum onu izliyorum gece oğlan uyurkende kitap okuyorum
Ya ahahshs kıyamamBayılıyorum ona ben bazen gündüz onu bazen de tolgshow izliyorumgeçen gün kan sulandırıcı iğneyi yaparken boşluğuma geldi iğneyi saplayıp gülmeye başladım korkudan kusacaktım
Canım hemşireleri bilgilendir sen, sabah doktor vizite geldiğinde ona da söyle mutlakaKızlar sımdı lavaboda pıhtılı kanama geldi neden kesilmedi hala kanamam
Kız sen nerdesin bir tek ben mi sıcaktayımBen sürekli yattığım için muhtemelen ayaklarım falan donuyo normalde de soğuk zaten iki kat çorap giydim bugün biri havlu çorapburalarda serinledi baya ya
Canım nöbetçi asistan doktora sorsana ne dediler?Kızlar sımdı lavaboda pıhtılı kanama geldi neden kesilmedi hala kanamam
Sakarya valla serinledi buralarKız sen nerdesin bir tek ben mi sıcaktayım
Bana serklajdan sonra verdi hem de rapor çıkardıYa ahahshs kıyamamben de yapıyordum tüp bebekten dolayı ayy morarmıştı her yerim
Raporları 3 aylık olarak yazabiliyorlarmış son kutuma başladım bende bir an önce devlet Hastanesi'ne gitmem lazımBana serklajdan sonra verdi hem de rapor çıkardı
haftaya ben belki adanaya giderim sanki orası daha soğukSakarya valla serinledi buralarbir de hareketsiz kalmak bence daha çok üşütüyor
Enox mu canımRaporları 3 aylık olarak yazabiliyorlarmış son kutuma başladım bende bir an önce devlet Hastanesi'ne gitmem lazımbende pıhtılaşma da var çok değil ama doktor kullan demişti
İyi olmuş canım hareketimiz az ya o yüzden veriyorlar.Bana serklajdan sonra verdi hem de rapor çıkardı
Oksapar ama daha önce ki serklajda enox kullandım hoca farketmiyor dediEnox mu canım
Ay ben tuvalete gidince bile hızlı hızlı yatmaya dönüyorum maşallah sen il değiştiriyorsunhaftaya ben belki adanaya giderim sanki orası daha soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?