Ay canım benim sen de durumlar nasıl peki ağırlaşma oldu mu minik kasılmalar falan neler bekliyor bizi bir ay sonra anlat kızzzAyyy canım benim takip edemedim burayı birkaç gündür okuyordum ama yazamadımdoğurursam ilk buraya yazacağım
Canım benim ya genel olarak ülkede su sorunu var sanırım bizim burda da bazen var bazen yok çok sıkıntılıYa nefret geldi sular kesik bizde. Dus alamadim kendimi rezalet hissediyorum yayani nolcak boyle bilmiyorum.
Yemekte yapamadi annem. Kahvalti ile gecistircez bu aksam. Su yok ki yemegi neyle pisircez.
Sende cok ayakta kalmaa. Hemen isini bitir yatttt
Göbek bir anda büyüdü kızlar 28e kadar o kadar yoktu bendeAy canım benim sen de durumlar nasıl peki ağırlaşma oldu mu minik kasılmalar falan neler bekliyor bizi bir ay sonra anlat kızzz
Canım benim ya genel olarak ülkede su sorunu var sanırım bizim burda da bazen var bazen yok çok sıkıntılımerak etme canım hemen dinlenmeye başlıyorum aralarda
Küçük tosuncuklar doğuracağız yatmaktanhepiniz beni çok güldürdünüz S Simgeklcc canım inşallah 20-30-32-34 görürsün hepsini her gittiğimde doktor yeni bir sayı söylüyor
nisan97 acaba benim yavrucak uyumaktan kaç kilo oldu perşembe gününe kadar 100 gram daha alsın
nergiscicegi6 ya tatlı anne neden sen mesaj yazmıyorsun gizli gizli doğuracaksın nerdeyse yaaaaaa
babylovee kahve içtim banyo yaptım şimdi yemek yapıcam minik kuşum nanay ne yemek yapıcam bulamıyorum atmasyon bir şeyler
Bu gidile benim ki 42 43 haftayı bulacak gibi nergiscicegi benden önce doğurmasın daAyy bak iyi aklimda kalmis yine haftanbizi ihmal etme yazzz. Az kaldi seninde
Ben buldum senin kızdan sonra nergiscicegini darliycaz
Haklısın canım insan iyi örnek arıyorAz kaldı ya vallahi 34lere falan geleceğimi hiç düşünmezdim kızlar umutlu olun hepkendinizi hep motive edin. İnsan iyi bir örnek arıyor gözünün önünde
Ay bi bizi vuruyor sanki su kesintisi. Vallahi hala gelmedi nasil dus alcam kafayi yicem yaAy canım benim sen de durumlar nasıl peki ağırlaşma oldu mu minik kasılmalar falan neler bekliyor bizi bir ay sonra anlat kızzz
Canım benim ya genel olarak ülkede su sorunu var sanırım bizim burda da bazen var bazen yok çok sıkıntılımerak etme canım hemen dinlenmeye başlıyorum aralarda
Canım cok geçmiş olsunnn. Hadi zorunu gecirdin. Bundan sonra bolca yat dinlen kalkma istirahat et.Ben cıktım ameliyattannn valla zormus ama ya biraz zorladı benıameliyat sonrası baya kanamam oldu da ne kadar sürüyor bu kanamalar kızlar.
Evet ağrım var karnımda biraz adet ağrısı gibi ağro kesici verdiler. bıde bebek aşağoya aşağıya vuruyor sanki hala. Zaten bu hisle gitmiştim doktora sanki vajinamdan bişey cıkıcak gibi hissediyorum dedim doktor bakınca rahim ağzının kısaldığını gördü suan hala o his devam ediyor o tedirgib ediyor.Canım cok geçmiş olsunnn. Hadi zorunu gecirdin. Bundan sonra bolca yat dinlen kalkma istirahat et.
Canim 1 hafta 10gune kadar normal diyor doktorlar.
Zaten yavas yavas azalarak bitiyor.
Ağrın var mı canım?
Canım bebişin hareketleri asagi dogru demek kim bunlari hepimiz yasadik galiba. Benim bebis hala asagilara vurdugu cok oluyor.Evet ağrım var karnımda biraz adet ağrısı gibi ağro kesici verdiler. bıde bebek aşağoya aşağıya vuruyor sanki hala. Zaten bu hisle gitmiştim doktora sanki vajinamdan bişey cıkıcak gibi hissediyorum dedim doktor bakınca rahim ağzının kısaldığını gördü suan hala o his devam ediyor o tedirgib ediyor.
Ay ınsallah tesekkurlerCanım bebişin hareketleri asagi dogru demek kim bunlari hepimiz yasadik galiba. Benim bebis hala asagilara vurdugu cok oluyor.
Ayaklari aşağıdadır belki pozisyon degistirse sende rahatlarsin biraz.
Artik dikis var asagida. Bunun amaci bebegin baskılarına karsi daha sıkı tutmak rahim ağzını.
İnşallah canım kafası dönünce doğuracaksın işte daha biraz tekme yiceksinGöbek bir anda büyüdü kızlar 28e kadar o kadar yoktu bendeyalancı sancılar oluyor arada karnım sertleşiyor ama dikişlere zararı olmadı aklınızda olsun benim kızın şu an ayakları aşağıda bir de, döndü aşırı sert vuruyor aşağılara insallah o konuda sıkıntı yaratmaz
Hayırlı olsun canımmmBen cıktım ameliyattannn valla zormus ama ya biraz zorladı benıameliyat sonrası baya kanamam oldu da ne kadar sürüyor bu kanamalar kızlar.
sen sanırım ekimde doğuracaksın artık Eylül bitti sanaBu gidile benim ki 42 43 haftayı bulacak gibi nergiscicegi benden önce doğurmasın da
Evet ya eylülde doğuracaktım olmadı yarın son gün gece sürpriz yapmazsa bittiİnşallah canım kafası dönünce doğuracaksın işte daha biraz tekme yiceksin
Hayırlı olsun canımmmsen de hoşgeldin tam olarak biz babylovee ile aşağılarda çok takıldık
sen sanırım ekimde doğuracaksın artık Eylül bitti sana
Orada bi operasyon oldu canım normal kanaman olması bi 4-5 gün gelir bu şekilde zamanla azalacak sonra. Hastanede misin şu anAy suan ıkıncı kez idrarq cıktım yine cok kan geldi ve yine cok acıdı normal mi bunlar da. Sizi de darlıuorum k bakmayın da cok korkuyorum herşeyden
Bu saatten sonra kafaya dönerse bakalımİnşallah canım kafası dönünce doğuracaksın işte daha biraz tekme yiceksin
Hayırlı olsun canımmmsen de hoşgeldin tam olarak biz babylovee ile aşağılarda çok takıldık
sen sanırım ekimde doğuracaksın artık Eylül bitti sana
Evet canım hastanedeyımOrada bi operasyon oldu canım normal kanaman olması bi 4-5 gün gelir bu şekilde zamanla azalacak sonra. Hastanede misin şu an
Nasıl geçti şimdi nasıl hissediyorsun dikişi hissediyor musunEvet canım hastanedeyım
Evet batıyor sankı dıkışler bıraz da ağrım var. Ya 15 mm cok kısa bı degerle oldum serklajı sızce gelebılır mıyım 36 haftalara cok kafaya taktım herseyıNasıl geçti şimdi nasıl hissediyorsun dikişi hissediyor musun
Aşırı durumda sen yine hemşirelere söyle ama korkma canım. Ben de çok korkmuştum eve çıktıktan sonra gelmiştiEvet canım hastanedeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?