Evet canım doktor da bana dolaşım bozukluğu olmasın gibi şeyler söyleyerek verdi ben hastanede yatarken de günlük vuruluyordumİyi olmuş canım hareketimiz az ya o yüzden veriyorlar.Hap olarak alıyorum ben de şu an
Aşkım perşembe günü sorucam doktora tamam dinlene dinlene git derse giderimAy ben tuvalete gidince bile hızlı hızlı yatmaya dönüyorum maşallah sen il değiştiriyorsun
Asko bugun Uzak Sehir vardi onu izledik aileceCanım iki gün falan benim de sildikçe gelen akıntı gibi leke vardı göstermiştim doktora normal dedi içeride dikiş atarken kurumuş kanda olabilirmiş endişe etme onlar inecek,
oturdum uzandım şimdi klimanın altına napıyorsunuz kızlaaarrrbabylovee
haftaya ben belki adanaya giderim sanki orası daha soğuk
Galiba aranizda bir ben kullanmiyorum kan sulandırıcı.Oksapar ama daha önce ki serklajda enox kullandım hoca farketmiyor dedi
Kız yata yata arada yürüye yürüyeAsko bugun Uzak Sehir vardi onu izledik ailecepür dikkat. O arada sular geldi kosarak duşa girdim su an kendimi tertemiz hisseidyorum
yotum yapmıyorum artik sana ben. Adanada ne isin var yaaaa. Yatsana totonun üstünde evindeeeee bu gadin beni delirtecek
Yok bu kız beni çıldirtacakKız yata yata arada yürüye yürüyebide doktor kabul etmezse gitmicem kızma bacıııııı sıhhatler olsunnnnnn doktora gideceğim banyosu bunun adı
Dedemler orda bide kocamdan sıkıldım ya ne bu biraz hasretlik olsun diyorumYok bu kız beni çıldirtacakne yapacan adanada mi yatayim birazda diyosun hatay da yatmak keyif vermedi heralde
Ayyy evetttt. Doktora gitmeden once aklandım paklandım. Kac gündür sular kesik diye dus da alamamistim zaten haftada bir alıyorum duş
Maalesef ben de kullanıyorum akşam delik deşik ettim kendimi her soktuğum yerden kan fışkırdı resmen nasıl denk getirdiysem damara denk geldi hepGaliba aranizda bir ben kullanmiyorum kan sulandırıcı.
Bu arada bende üşüdüm bugun hepp hava sogukk
Ankarada soguk dostlar
Özlersin ama sonraaaDedemler orda bide kocamdan sıkıldım ya ne bu biraz hasretlik olsun diyorum
Niye sen nereye yapıyorsun maşallah kan çıkaracak kadarMaalesef ben de kullanıyorum akşam delik deşik ettim kendimi her soktuğum yerden kan fışkırdı resmen nasıl denk getirdiysem damara denk geldi hep
Koldan yapıyorum bi nokta var oraya denk gelince oluyor bi damar geçiyor galiba biraz yüzeysel akşam akşam mahvoldu kolumNiye sen nereye yapıyorsun maşallah kan çıkaracak kadarözlersem dönerim ayol
Bizim bu kız macera arıyor. Annem otur yerinde doktoruna yakın ol. Dogumdan sonra gidersin dedenee. Baglayacam sonunda seniDedemler orda bide kocamdan sıkıldım ya ne bu biraz hasretlik olsun diyorum
Ayy dikkat et be bacım. Vallahi heryerlerimiz delindim bende insülin ignesi oluyorum onun sayesinde delindi kollarim bacaklarim. Parmak uclarim da seker olcmekten perisan olduMaalesef ben de kullanıyorum akşam delik deşik ettim kendimi her soktuğum yerden kan fışkırdı resmen nasıl denk getirdiysem damara denk geldi hep
Bi ara bende şeker takibi yaptım günde 4 5 defa ölçüyordum parmak uçları mahvoluyor hassas bi de dokundukca acıyordu bitecek bunlar yakında çok güzel bişeyle ödüllendirileceğiz inşallahAyy dikkat et be bacım. Vallahi heryerlerimiz delindim bende insülin ignesi oluyorum onun sayesinde delindi kollarim bacaklarim. Parmak uclarim da seker olcmekten perisan oldu
Evet gercekten zor oluyor. Ben günde 6 kez ölçüyorum her kontrol öncesi. 3 gun fln. Oncesinde de aklima geldikce ölçüyorum parmak uclarim hep delik desik olmus.Bi ara bende şeker takibi yaptım günde 4 5 defa ölçüyordum parmak uçları mahvoluyor hassas bi de dokundukca acıyordu bitecek bunlar yakında çok güzel bişeyle ödüllendirileceğiz inşallah
Bizim kızlar nereye gittiler uyumuş olabilirler mi bu saatteEvet gercekten zor oluyor. Ben günde 6 kez ölçüyorum her kontrol öncesi. 3 gun fln. Oncesinde de aklima geldikce ölçüyorum parmak uclarim hep delik desik olmus.
Öyle kuzum çok güzel bir evlat için tüm bunlar. Feda olsunn
Sanki bugun oyle vibe aldim ben uyumuslar gibi. Yoksa daha gece kuslari icin erken bir saat
Ben ni tur uyudum uyandım 22.de uyumuşum artık sabahlar olmasınSanki bugun oyle vibe aldim ben uyumuslar gibi. Yoksa daha gece kuslari icin erken bir saat
Hiç tv izleme huyum kalmadı tahammül edemiyorum dizi film hiç bişeye başım ses götürmüyor yaşlanmışamBen daha anca uyuycamm. Yarin doktor kontrolümüz var. Güzel sağlıklı haberlerle gelmek nasip etsin Allahım
Sen uykuyu almissin daha bosa bekleme yani film falan secte izle bari
Kac yaşındasın hele bir söyle bakayim yaşlıHiç tv izleme huyum kalmadı tahammül edemiyorum dizi film hiç bişeye başım ses götürmüyor yaşlanmışamsaat kaçta randevun bizi de bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?