Dikiş acısı bi süre oluyor
Ben 1.50yim yaNiye kuşum senin boyun kac kiii
Ay boylu olsunlar ya. Saglikli olsunlar herseyden önemlisi o
Ahahhazaten tutma sebebimiz bence dikis ben sahsen alt taraflarda ve kasıklarda ağrı hissedince direkt tutuyorum karnimi alttan destekliyorum hatta. Bence noemaliz aşkolar
Ben değişik bi insanım sadece uyumak için uzanırdım geri zamanlarda hep otururum dikiş olunca işler değişti çok zorlandım uyumadan uzanma işi bana çok zor geldiSen arabada oturarak mi seyahat ediyorsun bebişim
Ben sadece hastaneye gidiyorum onda da arka koltukta uzana uzana
Artık doğuma kadar bu sekılde mı devam edıcem yoksa dıkışler ıyılesene kadae mı bu surecDikiş acısı bi süre oluyor
Çok fazla ayakta kalmamaya çalış daha yeni olduğu için biraz zorlanabilirsin yavaş yavaş alışacaksın ağrı sızı azalacak öyle 1 dk da falan bişey olmaz diye düşünüyorum ama genelde yatmaya çalış uzan bol bol
Aynı durumdayızBen 1.50yim yaneyse Allah'tan kocam uzun da çocuklar ona çekse bari diye dua ediyorum
Doğuma kadar yatıyoruz maalesefArtık doğuma kadar bu sekılde mı devam edıcem yoksa dıkışler ıyılesene kadae mı bu surec
Canım hadi gözün aydın.. evde dinlenmek her sekilde daha iyi geliyor. Pembe kanama lekelenme normal. 1 hafta 10 güne kadar da normal diyor doktorlar.
Sakin ol öncelikle. Zor kısım gecti. Ameliyatin basarili bir sekilde bitti artik dinlenerek herseyi atlatacaksin öyle düşün.Ayy kusura bakmayın o kadar tedırgınım kı ne yapsam sorguluyorum. Ped vardı artık tahrış ettiği için onu da kullanmıyorum herseyden korkuyorum sız benden tecrubelısınız ondan soruyorum sureklı kanama olmasaydı bu kadar tedırgın olmazdım belki
Anladım canım bazı yerlerde ıse gıtmeye devam ettım falan dıye olufum ondan kafam karıştıDoğuma kadar yatıyoruz maalesef
Doktorun ne dedi bilmiyorum ama ilk 4 hafta en önemlisi sen sürekli yat tuvalet ihtiyacı dışında pek kalkma evet insan sıkılıyor ama bebekler için dayanacaz
Ay seveyim seni minnosum benimBen 1.50yim yaneyse Allah'tan kocam uzun da çocuklar ona çekse bari diye dua ediyorum
Ayy sağol canım benım ınsallahCanım hadi gözün aydın.. evde dinlenmek her sekilde daha iyi geliyor. Pembe kanama lekelenme normal. 1 hafta 10 güne kadar da normal diyor doktorlar.
Canım ilk hafta en azından dikkat et daha fazla. 1 dakika turlamaktan da birsey olmaz ayrıca.
Ama ilk 1 hafta 10 gün coookca yat. Dikiş güzelce sımsıkı olsuncanım ilk günler batma gibi hassasiyet gibi seyler oluyor tabiki.
Sakin ol öncelikle. Zor kısım gecti. Ameliyatin basarili bir sekilde bitti artik dinlenerek herseyi atlatacaksin öyle düşün.
Cok yogun kanama yoksa ic camasir degistirerek al önlemini. Günlük ped kullanabilirsin o rahatsiz etmiyorsa yada.
Evine gecince daha rahat hissedeceksin zaten.
Sen cok degisiksin asko. Ne cesaret oturarak gidip gelmekBen değişik bi insanım sadece uyumak için uzanırdım geri zamanlarda hep otururum dikiş olunca işler değişti çok zorlandım uyumadan uzanma işi bana çok zor geldiarabada da hiç uzanarak gitmedim hastaneden çıktığımda bile oturdum
Kız minyon olunca da oluyor da erkek uzun olsa daha iyi malum benim bu da erkek ya dayılarına ya babalarına benzesin boylarıAynı durumdayızBen de 155 eşim uzun bari çok şükür inşallah kızım babasına çeker
Doktorum yat dedı ama ayrıntı vermedı çok. Taburcu olurken tekerlikli sandalyeyle cıkardılar pazartesı tekrar cağırdı onada oyle gıdeyım o zamanDoktorun ne dedi bilmiyorum ama ilk 4 hafta en önemlisi sen sürekli yat tuvalet ihtiyacı dışında pek kalkma evet insan sıkılıyor ama bebekler için dayanacazbol bol su iç yemekleri de ayaklarını uzatarak ye canım oturmak,eğilmek şu an için pek iyi değil ne zaman kontrole çağırdı. Birde bence doktora giderken mümkünse arka koltukta yatarak git benim doktorum klinikte bile tekerlekli sandalye kullanmamı istiyor
Amiiin inşallah canımAy seveyim seni minnosum benim
Kız bebisler sağlıklı olsun saglikla dogsunlar daaboylari kilolari da güzel olsun inşallah
Onlar genelde erken dikiş atılanlar oluyor 12 13 haftalıkken acil dikiş biraz daha zor geçiyorAnladım canım bazı yerlerde ıse gıtmeye devam ettım falan dıye olufum ondan kafam karıştı
Canım panik atak oldugu icin bazen daha fazla yogun duygular hissedebilirsin tabiki. Ama bu sürecin geçici oldugunu kabul edip sakin olmak sana fayda saglar.Ayy sağol canım benım ınsallahbende panik atak da tutuyor bazen arada delırıyorum ne yasıyorum ben dıye henuz şokunu atlatamadım hersey cok anı gelışınce
Yani mümkün oldukça hareketleri kısıtla benim doktorum bana yata yata karpuz gibi büyütecez bu bebeği inşallah dediDoktorum yat dedı ama ayrıntı vermedı çok. Taburcu olurken tekerlikli sandalyeyle cıkardılar pazartesı tekrar cağırdı onada oyle gıdeyım o zaman
Yatmak zorunda oldugumu ogrenen akrabalardan bir cogu bu yorumu yapti banaYani mümkün oldukça hareketleri kısıtla benim doktorum bana yata yata karpuz gibi büyütecez bu bebeği inşallah dedi
Bende hiç yatmayı sevmeyen bir insanım ev işim bitince bile uzanma huyum hiç yokturBen değişik bi insanım sadece uyumak için uzanırdım geri zamanlarda hep otururum dikiş olunca işler değişti çok zorlandım uyumadan uzanma işi bana çok zor geldiarabada da hiç uzanarak gitmedim hastaneden çıktığımda bile oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?