Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dikiş acısı bi süre oluyor

Çok fazla ayakta kalmamaya çalış daha yeni olduğu için biraz zorlanabilirsin yavaş yavaş alışacaksın ağrı sızı azalacak öyle 1 dk da falan bişey olmaz diye düşünüyorum ama genelde yatmaya çalış uzan bol bol

Ben 1.50yim ya neyse Allah'tan kocam uzun da çocuklar ona çekse bari diye dua ediyorum

Sen arabada oturarak mi seyahat ediyorsun bebişim
Ben sadece hastaneye gidiyorum onda da arka koltukta uzana uzana
Ben değişik bi insanım sadece uyumak için uzanırdım geri zamanlarda hep otururum dikiş olunca işler değişti çok zorlandım uyumadan uzanma işi bana çok zor geldi arabada da hiç uzanarak gitmedim hastaneden çıktığımda bile oturdum

Artık doğuma kadar bu sekılde mı devam edıcem yoksa dıkışler ıyılesene kadae mı bu surec

Canım hadi gözün aydın.. evde dinlenmek her sekilde daha iyi geliyor. Pembe kanama lekelenme normal. 1 hafta 10 güne kadar da normal diyor doktorlar.
Canım ilk hafta en azından dikkat et daha fazla. 1 dakika turlamaktan da birsey olmaz ayrıca.
Ama ilk 1 hafta 10 gün coookca yat. Dikiş güzelce sımsıkı olsun canım ilk günler batma gibi hassasiyet gibi seyler oluyor tabiki.
Sakin ol öncelikle. Zor kısım gecti. Ameliyatin basarili bir sekilde bitti artik dinlenerek herseyi atlatacaksin öyle düşün.
Cok yogun kanama yoksa ic camasir degistirerek al önlemini. Günlük ped kullanabilirsin o rahatsiz etmiyorsa yada.
Evine gecince daha rahat hissedeceksin zaten.

Doktorun ne dedi bilmiyorum ama ilk 4 hafta en önemlisi sen sürekli yat tuvalet ihtiyacı dışında pek kalkma evet insan sıkılıyor ama bebekler için dayanacaz bol bol su iç yemekleri de ayaklarını uzatarak ye canım oturmak,eğilmek şu an için pek iyi değil ne zaman kontrole çağırdı. Birde bence doktora giderken mümkünse arka koltukta yatarak git benim doktorum klinikte bile tekerlekli sandalye kullanmamı istiyor

Ayy sağol canım benım ınsallah bende panik atak da tutuyor bazen arada delırıyorum ne yasıyorum ben dıye henuz şokunu atlatamadım hersey cok anı gelışınce

Sen cok degisiksin asko. Ne cesaret oturarak gidip gelmek arka koltuga yat git rahat rahat.

Doktorum yat dedı ama ayrıntı vermedı çok. Taburcu olurken tekerlikli sandalyeyle cıkardılar pazartesı tekrar cağırdı onada oyle gıdeyım o zaman

Ayy sağol canım benım ınsallah bende panik atak da tutuyor bazen arada delırıyorum ne yasıyorum ben dıye henuz şokunu atlatamadım hersey cok anı gelışınce
Canım panik atak oldugu icin bazen daha fazla yogun duygular hissedebilirsin tabiki. Ama bu sürecin geçici oldugunu kabul edip sakin olmak sana fayda saglar.
Bizlerde bu olaylari yaşarken dedigin gibi ne yaşıyorum neler oluyor dedik. Gayet normal yani.

Yani mümkün oldukça hareketleri kısıtla benim doktorum bana yata yata karpuz gibi büyütecez bu bebeği inşallah dedi
Yatmak zorunda oldugumu ogrenen akrabalardan bir cogu bu yorumu yapti bana

Dün doktoruma dedim hocam bu hafta hic kalkmiycam ben hep yatcam dedim, doktor da güldü artik, hic kıpırdama tamam mı yat dedi yata yata buyutecez bebisi bakalim daha ne kadar yatacaksin dedi
Yata yata buyumeye devam kızlar

Bende hiç yatmayı sevmeyen bir insanım ev işim bitince bile uzanma huyum hiç yoktur eşim doğuma kadar yatacağımı öğrenince hayalimdeki kariyer planı bu diyo bana 3.yü o doğuracakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…