Anladım canım bizim her türlü dikkat etmemiz gerekiyorOnlar genelde erken dikiş atılanlar oluyor 12 13 haftalıkken acil dikiş biraz daha zor geçiyor
İnşallah 40.haftalara gelşnce bunlara gülerizCanım panik atak oldugu icin bazen daha fazla yogun duygular hissedebilirsin tabiki. Ama bu sürecin geçici oldugunu kabul edip sakin olmak sana fayda saglar.
Bizlerde bu olaylari yaşarken dedigin gibi ne yaşıyorum neler oluyor dedik. Gayet normal yani.
Karpuz boyutlarına gelsın ınsallah bebişlerimisz rabbim hepimize sabır güç versinYani mümkün oldukça hareketleri kısıtla benim doktorum bana yata yata karpuz gibi büyütecez bu bebeği inşallah dedi
Benimkinin bacak boyu hep önden gidiyordu o yüzden ümitliyim bana çekmediğineKız minyon olunca da oluyor da erkek uzun olsa daha iyi malum benim bu da erkek ya dayılarına ya babalarına benzesin boyları
Ay sen 2.yi doguruyorsun tabiBende hiç yatmayı sevmeyen bir insanım ev işim bitince bile uzanma huyum hiç yoktureşim doğuma kadar yatacağımı öğrenince hayalimdeki kariyer planı bu diyo bana 3.yü o doğuracakmış
Bi tane doğursa ikinciye cesaret bile edemez de işte konuşuyorlar nasıl olsa mümkün değil diyeBende hiç yatmayı sevmeyen bir insanım ev işim bitince bile uzanma huyum hiç yoktureşim doğuma kadar yatacağımı öğrenince hayalimdeki kariyer planı bu diyo bana 3.yü o doğuracakmış
Ben biraz da tez canlıyım bir iş varsa hemen olsun isterim yattığım yerden bir şey yapamadıkça da içim şişiyorYatmak zorunda oldugumu ogrenen akrabalardan bir cogu bu yorumu yapti bana
Dün doktoruma dedim hocam bu hafta hic kalkmiycam ben hep yatcam dedim, doktor da güldü artik, hic kıpırdama tamam mı yat dediyata yata buyutecez bebisi bakalim daha ne kadar yatacaksin dedi
Yata yata buyumeye devam kızlar
Ahhh ahhhBen biraz da tez canlıyım bir iş varsa hemen olsun isterim yattığım yerden bir şey yapamadıkça da içim şişiyorolsun diyorum artık doğumdan sonra yaparız
Ay sen 2.yi doguruyorsun tabibizim cogumuz ilk bebisimiz dogurcaz galiba.
Sen 3.ye niyet etmesen de rahatsın.
Ben 2.ye niyet edebilecek miyim bilmiyorum
Yani ikinciye bile oğlum büyük diye niyetlenebildim çünkü yatmam gerektigini biliyordum 3. İçin muhtemelen yaşım baya geç olacak Allah isteyene versinBi tane doğursa ikinciye cesaret bile edemez de işte konuşuyorlar nasıl olsa mümkün değil diye
Ay aynı ya biz aile apartmanıyız o yüzden yardıma gelen oluyor eşyaları alelade yerleştirip sen sonra duzenini kurarsın diyorlar ya bana geliyorlarAhhh ahhhfena yerden vurdun beni..
Bende öyleyim ve ben kimseden yardım destek istemeyen biriyim. Simdi ben yatiyorum ve etrafimda birseyler yapılıyor
Bide benim evimde sadece eşim dışında kimse gezsin sağı solu ellesin sevmem mesela. Ama şimdi ben dışımda... çok efkarlandım
Ben biraz da tez canlıyım bir iş varsa hemen olsun isterim yattığım yerden bir şey yapamadıkça da içim şişiyorolsun diyorum artık doğumdan sonra yaparız
Bu dönemde sağolsunlar kimse yardımcı olalım diye teklif bile etmedi bi şekilde baktık başımızın çaresine en son dikiş almaya giderken evi baştan aşağı temizledik halılar yıkandı perdeler yıkandı camları sildim bebeğim temiz eve gelsin diye ona rağmen boşver doğurunca yaparsın dedilerAhhh ahhhfena yerden vurdun beni..
Bende öyleyim ve ben kimseden yardım destek istemeyen biriyim. Simdi ben yatiyorum ve etrafimda birseyler yapılıyor
Bide benim evimde sadece eşim dışında kimse gezsin sağı solu ellesin sevmem mesela. Ama şimdi ben dışımda... çok efkarlandım
Sevgili kurtt lütfen unutma bu ayazıYani ikinciye bile oğlum büyük diye niyetlenebildim çünkü yatmam gerektigini biliyordum 3. İçin muhtemelen yaşım baya geç olacak Allah isteyene versineşim ve doktorum bundan sonra da bir tane kız yaparız diye beni gazlıyor ama inşallah kurt yediği ayazı unutmaz
Kız olacağı garanti mi bir de o varYani ikinciye bile oğlum büyük diye niyetlenebildim çünkü yatmam gerektigini biliyordum 3. İçin muhtemelen yaşım baya geç olacak Allah isteyene versineşim ve doktorum bundan sonra da bir tane kız yaparız diye beni gazlıyor ama inşallah kurt yediği ayazı unutmaz
Derler ya kadınlar hamilelikte ve lohusalıkta yaşadıklarını unutmazlar diye seninki hiç iyi değilBu dönemde sağolsunlar kimse yardımcı olalım diye teklif bile etmedi bi şekilde baktık başımızın çaresine en son dikiş almaya giderken evi baştan aşağı temizledik halılar yıkandı perdeler yıkandı camları sildim bebeğim temiz eve gelsin diye ona rağmen boşver doğurunca yaparsın dedilerçok şükür bitti gitti o günler
Ayyy dellenmelik yaa.. benimde annem sagolsun yanimda kaliyor hafta ici. O hallediyor ama bir noktadan sonra artik kendine kullanisli gelen sekilde duzenlemeye basladi mutfakta aktif kullandigi yerleriAy aynı ya biz aile apartmanıyız o yüzden yardıma gelen oluyor eşyaları alelade yerleştirip sen sonra duzenini kurarsın diyorlar ya bana geliyorlar
Bebegini hicbirine göstermeBu dönemde sağolsunlar kimse yardımcı olalım diye teklif bile etmedi bi şekilde baktık başımızın çaresine en son dikiş almaya giderken evi baştan aşağı temizledik halılar yıkandı perdeler yıkandı camları sildim bebeğim temiz eve gelsin diye ona rağmen boşver doğurunca yaparsın dedilerçok şükür bitti gitti o günler
Biz eşimle üniversite 1den beri beraberiz ben hep çok çocuk istedim şimdi 3.için aman bize iki yeter maceraya gerek yok diyorum bana verdiğin vaatler yalan mıydı diyoSevgili kurtt lütfen unutma bu ayazı
Ben 2. Icin cesaret bulmayi basaracak miyiz diye merak ediyorum.
Eşim normalde 4 5 yapalim diyordu
Baktım geçen diyor 1 yada 2 çocuk ideal ya
Çünkü benle birlikte o da bu süreçte oldukca yıprandı.
Evet kimse biz de sana şunu yapmıştık diyemez çok şükür bi kap yemekleri bile nasip olmadı hepsini kendim yaptım üstüne bayramda eşimle haber göndermiş sarma sarsın diye kayınvalidem eşim yapma dedi üstüne tatlı istediDerler ya kadınlar hamilelikte ve lohusalıkta yaşadıklarını unutmazlar diye seninki hiç iyi değilbir de şöyle düşün böyle insanlar ufacık yardımı başına kakar en azından kimseye minnet etmek zorunda değilsin
Ben annem geldikçe o kadar rahatlıyorum ki ev düzene giriyor oğlum zaten anane aşığı o aşırı mutlu oluyor o yüzden onun düzeni sorun değildir diğerleri cıksAyyy dellenmelik yaa.. benimde annem sagolsun yanimda kaliyor hafta ici. O hallediyor ama bir noktadan sonra artik kendine kullanisli gelen sekilde duzenlemeye basladi mutfakta aktif kullandigi yerlerigördükçe streslenme geliyor ama napayim. Ben gittikten sonra yaparsin istedigin gibi diyor. Arada hormonlarin etkisiyle carlıyorum kadina ama o da napsın bana destek olmaya çalışıyor. Kolayına geldiği sekilde ayarlayarak haliyle.
Hiç biri hak etmiyor zaten ama muhtemelen gelecekler hepsi adım kadar eminimBebegini hicbirine gösterme
Bacım Allah sana çok çok fazla sabır versin onlara da merhamet nasip etsin bu neymiş yaEvet kimse biz de sana şunu yapmıştık diyemez çok şükür bi kap yemekleri bile nasip olmadı hepsini kendim yaptım üstüne bayramda eşimle haber göndermiş sarma sarsın diye kayınvalidem eşim yapma dedi üstüne tatlı istedi
Ayy sizde cok eskiden beri birliktesiniiizBiz eşimle üniversite 1den beri beraberiz ben hep çok çocuk istedim şimdi 3.için aman bize iki yeter maceraya gerek yok diyorum bana verdiğin vaatler yalan mıydı diyoama şaka bir yana ben bundan önce yıprandıklarımla bile bir daha yapamam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?