Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bacım Allah sana çok çok fazla sabır versin onlara da merhamet nasip etsin bu neymiş ya
Bi de şey var canım çıtır kabak tatlısı çekiyordu hiç yemedim ama sürekli videolarda karşıma çıkıyordu eşimin yengesiyle konuştuk ben yaparım sana dedi, kayınvalidem kendin yap ye onlardan hayır gelmez sana dedi, sağolsun yengesi bi şekilde yaptırdı yedirdi bana onu

Biz evlenmeden 1 ay önce konuşmaya başlamıştık orda da çok hızlıydım 1 ay içinde nikah masasında buldum kendimi

Sarmanın kökünü yesinler
Ne arsizlik be..
Hiç biri hak etmiyor zaten ama muhtemelen gelecekler hepsi adım kadar eminim
Haklısın gelirler bencede. Ne merhametsizlermis ya.. benim es dost akraba olmasina gerek yok arkadaşım boyle bir durumda olsa dahi gidip arada iki tencere yemek yapardım ya ne bileyim kadın kalkamıyor bir can dünyaya getirmek icin hepsi.. hamileye de merhamet etmek lazım..

Benim kuzenim tüp bebekle ikizlere hamile kaldı o zaman serklaj atıldı sonradan iki kere kendiginden hamile kaldı ve doktoru gerek görmedi yakın takiple serklajsız doğum yaptı. Rabbim hepinizin gönlünden geçeni versin kardeşsiz kalmasın bebişler inşallah

Eltimle altlı üstlü oturuyoruz bi kere bile çalmadı kapımı çok şükür kimin ne mal olduğunu öğrendim bu dönemde

Kadina bak kendi yapmıyor yapana da engel oluyor. Cinnetlikk
Biz evlenmeden 1 ay önce konuşmaya başlamıştık orda da çok hızlıydım 1 ay içinde nikah masasında buldum kendimi
Bacım maşallah sende bu ne hız
Bi çocuğu ikna edemedin bu haftalarda dogmaya

Ay bir şey dicem ama kusura bakma kaynanam deccalin yeryüzü şubesi gibi onu diyene kadar insan yapar getirir

Yaa gerçekten mii ayy sağlıkla bizlere de nasip olsunn Allahım büyüktür. Belki sonradan gerek kalmaz bizlerde de. Ama benim doktorum sonraki hamileliklerinde hep dikis atacagiz 12 13.haftalarda dedi.
Aminn aminn bebisler kardessiz kalmasin

Eltimle altlı üstlü oturuyoruz bi kere bile çalmadı kapımı çok şükür kimin ne mal olduğunu öğrendim bu dönemde
Ayyyy sinir insanlar yaaa... kiz nereli eşin tarafi merak ettim ya.. yani bu kadar vicdansiz bir aile sülale tesadüf mü insan yedi kat yabanci olsa bir tas corba götürür

Olsun en azından belki önlem amaçlı atılır rahat bir gebelik olur neyse önce bu bebişler hayırla sağlıkla gelsin de Rabbim büyük ol der olur elbet

Olsun en azından belki önlem amaçlı atılır rahat bir gebelik olur neyse önce bu bebişler hayırla sağlıkla gelsin de Rabbim büyük ol der olur elbet
Amin canım benim aminn.. bebislerimiz önce bir saglikla dogsun büyüsünler de sonrasina bakacagiz. Nasip Allahım nasip eder inşallah bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…