• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Aslına bakarsan ben de çok dikkat edemedim çok fazla yeri geldi market alışverişi yaptım yeri geldi pazara da çıktım bazen de sakındığın göze çöp batıyor herşey Allahtan biz elimizden geleni yapalım rabbim nasip ettiyse sağlıcakla gelecektir inşallah
haklısın canım benim💖 inşallah güzellikle kavuşalım bugün doktoruma da söyledim çok bunaldım diye hafif yürüyebilirsin kendini yormadan dedi mahalle turları başlasın🤣

Poliklinikte hallederiz Dediğine göre kolay yapılıyor ama acıyor mu kanıyor mu ne oluyor yaşayıp göreceğiz 😅😅 yarın doğurabilirim belki o ihtimal de var
Canım sağlıkla al kucağına ay heyecandan bayılırdım heralde🤣🤭 doğurmazsan yarın bizi bilgilendir doğurursan bekleriz bir süre bir şey olmaz🤣🤣

Oyle yapıyorum artık ayak bileklerimi çeviriyorum parmakları ac kapa felan yapıyorum dua edin bana da 🌸 Rabbim saglikla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin aminn 🙏🙏 hepimiz sağlıkla kolaylıkla 38 haftalarımızı görelim de bebislerimizi kucagimiza alalim büyütelim 🙏🙏

37+1 oldum bugün çok şükür biraz zorladı ama daha kötülerini görmüşüzdür mutlaka korkulacak bir işlem değil
Ay hadi gecmis olsun gözünüz aydinn. Dikislerden kurtulmak nasil hissettirdi ? Bebis büyüdükçe dikişler rahatsız ediyor muydu ?

Doğurmadım 🤣 çok heveslenmiştim ama benim kızın gelesi yok daha dikişten kurtuldum çok şükür artık bekleyeceğiz
Sağlıkla gelsin😅 Kemal sunalın bir filmi var ya bu kadar yürekten çağırma beniii bir gece ansızın gelebiliriimmm diye🤣🤣🤣 heyecanlandırdın beni ilahi😆 acıdı mı😕

Ay hadi gecmis olsun gözünüz aydinn. Dikislerden kurtulmak nasil hissettirdi ? Bebis büyüdükçe dikişler rahatsız ediyor muydu ?
Sağolun Allah razı olsun, aslında ilk zamandan pek farkı yoktu kendimi zorlamadığım sürece dikişler rahatsız etmedi

Sağlıkla gelsin😅 Kemal sunalın bir filmi var ya bu kadar yürekten çağırma beniii bir gece ansızın gelebiliriimmm diye🤣🤣🤣 heyecanlandırdın beni ilahi😆 acıdı mı😕
Dikiş alınırken acımadı ama hafif kanama oldu ona tampon yaparken biraz zorlandım, benim manifestim 27 eylül aslında hamileliği öğrendiğimden beri 27 eylül de doğurcam diyorum yıl dönümümüz 😅😅

Back
X