• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Şimdi size bir şey dicem bana güleceksiniz ama bence babylovee babylovee canım sende dikkat et buna ölçüm yaparken tansiyon aletini kolunun üstüne koyma, tam koldaki damar boşluğuna o borucuk denk gelsin. Bugün hemşire bana ölçüm yaparken tam oradan ölçtü nabzımı, az önce ölçtüm her zamanki gibi azıcık yukardan 14-8 çıktı aha dedim yine başlıyoruz, sonra hatırladım kadının ölçümünü aynı dakika oradan ölçtüm üç kere falan 11-7 çıktı, tesadüf olamaz canım bence
Nasil bir daha anlat annamadim askom😁

Kizlar siz ne diyorsunuz serklaj sonrasi iliski serbest mi dedi doktorunuz şaka mi ediyorsunuz😅😅
Benim doktorum hic bir zmn yasak dememisti taa ki serklaj olana kadar.
Iliski yasak zaten dedi adam yani bilmiyo olamazsin dercesine 😂
Askolar bizim orayi diktiler zaten aman ha şeytana uymayin😂

Kizlar siz ne diyorsunuz serklaj sonrasi iliski serbest mi dedi doktorunuz şaka mi ediyorsunuz😅😅
Aynen benim doktorum yasakları saydı saydı ilişkiyi söylemiyorum bile o zaten yasak dedi 😂 ya demese de yapamam ben alttan kontrolde bile hocaya ay uy yapmaktan kadının ödünü koparıyorum noldu acıdı mı bitti hemen bakıp cikiyorum diyip duruyo 😂

Aynen benim doktorum yasakları saydı saydı ilişkiyi söylemiyorum bile o zaten yasak dedi 😂 ya demese de yapamam ben alttan kontrolde bile hocaya ay uy yapmaktan kadının ödünü koparıyorum noldu acıdı mı bitti hemen bakıp cikiyorum diyip duruyo 😂
Ya şimdi beni konuşturacaksınız bebişler ya🤣🤣 doktor bir şey söylemedi bana yani oluyor bizde açıkçası🤪 beni korkutmayın bir şey olmuyor dikişi ağzına atmadılar heralde aaaaa enfeksiyona dikkat edeceksiniz sadece her gün oluyor demiyorum tabiki oha ama namahrem değiliz yani🤣🤣🤣🧿 ay korkuttunuz beni gundiler sizi

Ay evet tabiki öyle 😂 yasak yani onun kaçarı yok. Aman yaa kızlar sakın ha sakın hakim olun surda doguma ne kaldi😂😂
Ben wc sonrasi silerken bile bazen fazla mi bastirdim ya naptim diye tedirgin oluyorum bizim kuduruklar ilişki diyor😂😂

Ya şimdi beni konuşturacaksınız bebişler ya🤣🤣 doktor bir şey söylemedi bana yani oluyor bizde açıkçası🤪 beni korkutmayın bir şey olmuyor dikişi ağzına atmadılar heralde aaaaa enfeksiyona dikkat edeceksiniz sadece her gün oluyor demiyorum tabiki oha ama namahrem değiliz yani🤣🤣🤣🧿 ay korkuttunuz beni gundiler sizi
Aşkoooo hemen kocanla yataklari ayiriyorsun. Sen kendine hakim olamayacaksin anlaşılan 😂😂
Aman haaa yapma bir dahaaa. Doktor unutmus olabilir zaten cesaret edip yapamazsiniz diye düşünmüş olabilir. Serklajda iliski kesinlikle yasak bakk.
Yani bebisim az ilersi dikişli bebis dikisin arkasinda 😂

Bize de bir şey demedi bakalım artık caniko sen niye burda hamilelik günlüğü yapmamışsın şekerim kaç haftalıksın söyle bakalım
Ya ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederim 😂 22+3teyim inşallah daha çoook yolum vardır 🤲🏻😂

Aşkoooo hemen kocanla yataklari ayiriyorsun. Sen kendine hakim olamayacaksin anlaşılan 😂😂
Aman haaa yapma bir dahaaa. Doktor unutmus olabilir zaten cesaret edip yapamazsiniz diye düşünmüş olabilir. Serklajda iliski kesinlikle yasak bakk.
Ben ayırdım valla kocayı odada bıraktım 😂 sonuçta uyarılma ve kasılma da istemiyor doktorum idare edecez artık yapacak bir şey yok 😂

Bak gülmekten doğuracam şimdi en sonunda😂😂😂 yaaa asistan doktora sormuştum ben serklajdan sonraki gün 10 gün istemiyoruz dedi😂 eeeeee bu kadın deli mi😂😂

Ya ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederim 😂 22+3teyim inşallah daha çoook yolum vardır 🤲🏻😂
Bu başlık mi seni foruma üye etti yani gel sarılalım 🥲😂
Ben bu başlıkta sohbeti bu yüzden seviyorum. Diger serklaj gruplari gibi degiliz de birbirimizi maça hazirlar gibi gazliyoruz yaparsin edersin halindeyiz hep mük bir ekip olduk🥰🥰💗💗🧿🧿

Bak gülmekten doğuracam şimdi en sonunda😂😂😂 yaaa asistan doktora sormuştum ben serklajdan sonraki gün 10 gün istemiyoruz dedi😂 eeeeee bu kadın deli mi😂😂
Ne bilsin senin kuduruk oldugunu kadin😂😂 bu kız cesaret edemez bunca ameliyattan falan sonra demistir ama iste bilememis demek ki😂😂
Bak bidaha yapmaaaa. Deli yaaa😂
Deli cesareti bu 😂

Bak bizde hafta yazan yerde eklemek için tıkla var ordan yap canımın içi💖🤭 hoşgeldiinnn

Ben ayırdım valla kocayı odada bıraktım 😂 sonuçta uyarılma ve kasılma da istemiyor doktorum idare edecez artık yapacak bir şey yok 😂
Ay kesinlikle öyle.. bu konuyu ciddiye alalım kızlar gerekirse kocalari odalardan atalim😂😂 ben kocami göndermedim odadan ama zaten bizde o kadar yürek yok ne arar 😂😂

Bu başlık mi seni foruma üye etti yani gel sarılalım 🥲😂
Ben bu başlıkta sohbeti bu yüzden seviyorum. Diger serklaj gruplari gibi degiliz de birbirimizi maça hazirlar gibi gazliyoruz yaparsin edersin halindeyiz hep mük bir ekip olduk🥰🥰💗💗🧿🧿
Cidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedi 🩷 doğurana kadaa burdayım 😂😂

Back
X