- 16 Eylül 2024
- 8.438
- 8.062
- 118
Canım hakkinda hayırlısı olsun yaa. Dur acele etme duracaksa dursun bebissYarın kontrole gideceğim dua edin de doğurayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hakkinda hayırlısı olsun yaa. Dur acele etme duracaksa dursun bebissYarın kontrole gideceğim dua edin de doğurayım![]()
Nasil bir daha anlat annamadim askomŞimdi size bir şey dicem bana güleceksiniz ama bencebabylovee canım sende dikkat et buna ölçüm yaparken tansiyon aletini kolunun üstüne koyma, tam koldaki damar boşluğuna o borucuk denk gelsin. Bugün hemşire bana ölçüm yaparken tam oradan ölçtü nabzımı, az önce ölçtüm her zamanki gibi azıcık yukardan 14-8 çıktı aha dedim yine başlıyoruz, sonra hatırladım kadının ölçümünü aynı dakika oradan ölçtüm üç kere falan 11-7 çıktı, tesadüf olamaz canım bence
Aynen benim doktorum yasakları saydı saydı ilişkiyi söylemiyorum bile o zaten yasak dediKizlar siz ne diyorsunuz serklaj sonrasi iliski serbest mi dedi doktorunuz şaka mi ediyorsunuz
Benim doktorum hic bir zmn yasak dememisti taa ki serklaj olana kadar.
Iliski yasak zaten dedi adam yani bilmiyo olamazsin dercesine
Askolar bizim orayi diktiler zaten aman ha şeytana uymayin![]()
Bize de bir şey demedi bakalım artık caniko sen niye burda hamilelik günlüğü yapmamışsın şekerim kaç haftalıksın söyle bakalımBilmem bize doktor hiç bir şey demedi ama benim hiç cesaretim yoksabır diyoruz
![]()
Kizlar siz ne diyorsunuz serklaj sonrasi iliski serbest mi dedi doktorunuz şaka mi ediyorsunuz
Benim doktorum hic bir zmn yasak dememisti taa ki serklaj olana kadar.
Iliski yasak zaten dedi adam yani bilmiyo olamazsin dercesine
Askolar bizim orayi diktiler zaten aman ha şeytana uymayin![]()
Ya şimdi beni konuşturacaksınız bebişler yaAynen benim doktorum yasakları saydı saydı ilişkiyi söylemiyorum bile o zaten yasak dediya demese de yapamam ben alttan kontrolde bile hocaya ay uy yapmaktan kadının ödünü koparıyorum noldu acıdı mı bitti hemen bakıp cikiyorum diyip duruyo
![]()
Ay evet tabiki öyleAynen benim doktorum yasakları saydı saydı ilişkiyi söylemiyorum bile o zaten yasak dediya demese de yapamam ben alttan kontrolde bile hocaya ay uy yapmaktan kadının ödünü koparıyorum noldu acıdı mı bitti hemen bakıp cikiyorum diyip duruyo
![]()
Aaaaa bide bayıl istiyorsan ferihaAy evet tabiki öyleyasak yani onun kaçarı yok. Aman yaa kızlar sakın ha sakın hakim olun surda doguma ne kaldi
Ben wc sonrasi silerken bile bazen fazla mi bastirdim ya naptim diye tedirgin oluyorum bizim kuduruklar ilişki diyor![]()
Aşkoooo hemen kocanla yataklari ayiriyorsun. Sen kendine hakim olamayacaksin anlaşılanYa şimdi beni konuşturacaksınız bebişler yadoktor bir şey söylemedi bana yani oluyor bizde açıkçası
beni korkutmayın bir şey olmuyor dikişi ağzına atmadılar heralde aaaaa enfeksiyona dikkat edeceksiniz sadece her gün oluyor demiyorum tabiki oha ama namahrem değiliz yani
ay korkuttunuz beni gundiler sizi
Sen accik ciddiye al ferhunde beni sinirlendirmeAaaaa bide bayıl istiyorsan feriha![]()
Ya ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederimBize de bir şey demedi bakalım artık caniko sen niye burda hamilelik günlüğü yapmamışsın şekerim kaç haftalıksın söyle bakalım
Ben ayırdım valla kocayı odada bıraktımAşkoooo hemen kocanla yataklari ayiriyorsun. Sen kendine hakim olamayacaksin anlaşılan
Aman haaa yapma bir dahaaa. Doktor unutmus olabilir zaten cesaret edip yapamazsiniz diye düşünmüş olabilir. Serklajda iliski kesinlikle yasak bakk.
Yani bebisim az ilersi dikişli bebis dikisin arkasinda![]()
Bak gülmekten doğuracam şimdi en sonundaAşkoooo hemen kocanla yataklari ayiriyorsun. Sen kendine hakim olamayacaksin anlaşılan
Aman haaa yapma bir dahaaa. Doktor unutmus olabilir zaten cesaret edip yapamazsiniz diye düşünmüş olabilir. Serklajda iliski kesinlikle yasak bakk.
Yani bebisim az ilersi dikişli bebis dikisin arkasinda![]()
Bu başlık mi seni foruma üye etti yani gel sarılalımYa ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederim22+3teyim inşallah daha çoook yolum vardır
![]()
Bak bak meraklı köftecide kapıda duran teyze misin senSen accik ciddiye al ferhunde beni sinirlendirme
Bi daha yapmayin![]()
Ne bilsin senin kuduruk oldugunu kadinBak gülmekten doğuracam şimdi en sonundayaaa asistan doktora sormuştum ben serklajdan sonraki gün 10 gün istemiyoruz dedi
eeeeee bu kadın deli mi
![]()
Bak bizde hafta yazan yerde eklemek için tıkla var ordan yap canımın içiYa ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederim22+3teyim inşallah daha çoook yolum vardır
![]()
Ay kesinlikle öyle.. bu konuyu ciddiye alalım kızlar gerekirse kocalari odalardan atalimBen ayırdım valla kocayı odada bıraktımsonuçta uyarılma ve kasılma da istemiyor doktorum idare edecez artık yapacak bir şey yok
![]()
Bu başlık mi seni foruma üye etti yani gel sarılalım![]()
Cidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dediBen bu başlıkta sohbeti bu yüzden seviyorum. Diger serklaj gruplari gibi degiliz de birbirimizi maça hazirlar gibi gazliyoruz yaparsin edersin halindeyiz hep mük bir ekip olduk![]()
Köfteci möfteci anlamam benBak bak meraklı köftecide kapıda duran teyze misin sen![]()