• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ben normalde öyle alıyordum ama şimdi egildikce sanki sıkıntı olacak gibi bir de batma hissediyorum sanki ya da korkudan bana öyle geliyor 😅 geçen uzandım karşıma ayna aldım öyle hallettim ama yine de zor 😅
Kuzu eğilme yav. 3 bıçaklı olan jiletlerden al eline gayet normal oturur pozisyonda jileti sür gec. O kadar detaylı kontrolde etme bence eğilip incik cincik inceleme 😄
Ben hiç bakmadan sol elimle dokunuyorum nerde varsa vur jileti 😄

Kuzu eğilme yav. 3 bıçaklı olan jiletlerden al eline gayet normal oturur pozisyonda jileti sür gec. O kadar detaylı kontrolde etme bence eğilip incik cincik inceleme 😄
Ben hiç bakmadan sol elimle dokunuyorum nerde varsa vur jileti 😄
Evet ben abartıyorum galiba biraz 😂 geçen bir yerde okudum kadının doğumu başlamış temizlik yapamadan doğuma girmiş hemsirelere kusura bakmayın falan demiş biz neler gördük diyormuş hemşireler 😅😂 ay hazırlıksız yakalanmayalım ya 😂

Evet ben abartıyorum galiba biraz 😂 geçen bir yerde okudum kadının doğumu başlamış temizlik yapamadan doğuma girmiş hemsirelere kusura bakmayın falan demiş biz neler gördük diyormuş hemşireler 😅😂 ay hazırlıksız yakalanmayalım ya 😂
Yani olabilir böyle şeyler sonuçta sürekli hazır bekleyemeyiz sen düşünme onları 😍 saglıkla doğuralım da

nisan97 nisan97 nasılmış bebiyo kaç kilo olmuş boyu kaçmış anası fotosu artık alınamıyor mu😂 kaç gün kaldı 10 gün mü sonra 40sın
Boyu için kesin bişey söyleyemem diye söylemiyorum doktor kilosu şimdilik iyi 3 kilo 300 gram gibi bişey dedi devlet hastanesine gittiğimiz için pek kaliteli Usg fotosu olmuyordu biz de istemiyoruz bişey anlaşılmıyor diye 😄 çocuğun yüzü bize sürpriz olacak görmedik çünkü hiç

Canım önce karından bakıyordu ama net ölçmek adına hep vajinal bakılıyor benim bebişin duruşu kaynaklı da izin vermiyor olabilir karından görünmesine herkesin farklıdır tabi
Ay hic sevmiyorum bu vajinal muayeneyi yaaa 🙈
Benim ameliyattan sonra hic vajinal bakmadi doktorum. Gerek duymadi herhalde.
Karın bölgesi birazcik yağlı ise veya bebis asagidaysa dedigin gibi o zamanlar görünmüyormus vajinal bakiyorlarmis ama.

Yarın için sözleşmiştik kızımla ama hiç bi kıpırtı yok sözünü unuttu galibaa
Ay annesi napsın hazir hissetmedi demek kiii. Az daha durcakmis 🥲
Zaten artik son son son günlerin. Bol bol foto çek yaaaa 🥰
Ben daha hic dogru düzgün foto cekmedim varya

Ay hic sevmiyorum bu vajinal muayeneyi yaaa 🙈
Benim ameliyattan sonra hic vajinal bakmadi doktorum. Gerek duymadi herhalde.
Karın bölgesi birazcik yağlı ise veya bebis asagidaysa dedigin gibi o zamanlar görünmüyormus vajinal bakiyorlarmis ama.
Olabilir canım, doktordan doktora da farkediyor. Alıştım artık ben çok kısa sürüyo zaten 1 dakika 😂

Benim de yok hiç düzgün foto bazen arkadaşıma atmak için bi göbek güncelleme fotosu çekiyorum o kadar
Yaaa bari simdi çekkk 🥰 kızına göstermeye fotograflar olsun elinde 🥲
Bende her hafta cekelim diyorum unutuyoruz. Doktora gittikce cekiyoruz ama onuda hastane koridorlarinda. Hic bir estetik yok😬
Sanatsal pozlar varya evde cekilen, onalrdan çek hazir dogum icin de cabaliyorken ayakta durmak hareket etmek falan belki dogumu tetikler

Yaaa bari simdi çekkk 🥰 kızına göstermeye fotograflar olsun elinde 🥲
Bende her hafta cekelim diyorum unutuyoruz. Doktora gittikce cekiyoruz ama onuda hastane koridorlarinda. Hic bir estetik yok😬
Sanatsal pozlar varya evde cekilen, onalrdan çek hazir dogum icin de cabaliyorken ayakta durmak hareket etmek falan belki dogumu tetikler
Ay hiç uğraşacak halim yok bugün az önce bir ördek yürüyüşü denedik bacağıma kramp girdi kitlendim kalkamadım yerden gülme krizine girdim 😅😅

Back
X