- 22 Ekim 2022
- 1.633
- 1.056
- 63
Ay inşallahÖyle canım bin şükür
Amiiin sağlıcakla dogsun büyüsün bebislerimiz. En iyi arkadaslarimiz olacaklar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahÖyle canım bin şükür
Amiiin sağlıcakla dogsun büyüsün bebislerimiz. En iyi arkadaslarimiz olacaklar![]()
Şimdikiler genelde analarina düşman oluyorAy inşallahkendimize kuma kaynana görümce doğurmayalım da
![]()
Yapışsaydın saçınaBeni bugün hastanede zorbaladılar kiloluyum diyenst ye bağlayan hemşire hanım iki saat bulamadı bebeğin kalp atışını korktum bi taraftan da ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi çünkü tamamen kendi hatası geçen hafta da kiloluydum sonuçta yeni bişey değil işte kilo ver doğumdan sonra yok şöyle yok böyle
![]()
Evet umarım bizimkiler öyle olmazŞimdikiler genelde analarina düşman oluyorkaynana gibi çemkiriyorlar vallahii
![]()
Onlar da sanıyor ki biz kendimizi 34 beden falan görüyoruz biz bilmiyoruz kilolu olduğumuzu falanYapışsaydın saçınaAllahım sa ki biz kilomuzu görmüyoruz herseye yorum yapiyorlar yaa..
Beceriksiz gitte işi öğren de gel deseydin![]()
Ay vallahi en sinir oldugum sey yaa.. bende kilolu hamile kaldım mesela, bana da o dönemler yani he uz hamile degilken fln görenler ay kilo almışsıaaan diye konusuyorlardi sinir oluyordum.Onlar da sanıyor ki biz kendimizi 34 beden falan görüyoruz biz bilmiyoruz kilolu olduğumuzu falan![]()
Alıştık birbirimize, sen doğurunca bizi unutma bari arada gelip bebisten bilgiler ver bizeUyudunuz sandım bu gece nasıl geçecek diye kara kara onu düşünüyordum iyi ki geldiniz![]()
Aynısını yaşadım bayramda 4 aylık hamileydim şişmişsin çok kilo almışsın dediler hiç kilo almadığım halde kilo almadım daha hiç kusmaktan yemek yediğim mi var diyince de ee bu çocuk nasıl gelişecek dediler anlayacağın insanlar konuşmak için hep bişeyler bulacak her zamanAy vallahi en sinir oldugum sey yaa.. bende kilolu hamile kaldım mesela, bana da o dönemler yani he uz hamile degilken fln görenler ay kilo almışsıaaan diye konusuyorlardi sinir oluyordum.
Hamile kaldiktan sonra kilo verdim. Hicte almadim.
Ama serklajli olunca evden cikamiyorumkimse aynadan kendine yada cocuguna coluguna bakmiyor bizi eleştiriyor
Bebiş uslu olursa ki sanmıyorum olacağını telefon kurcalamaya vaktim oldukça geleceğimAlıştık birbirimize, sen doğurunca bizi unutma bari arada gelip bebisten bilgiler ver bize![]()
Ay kesinlikle öyle yaa.. hep bisey buluyorlar. Benim daha tüm çevrem bilmiyor hamile oldugumu bide, herkes fitnegül olmus... zaten evden de çıkamıyorum görüp anlayacak kimse de yok. Sadece bir tanesi vardi sey demis benim icin totosu büyümüş hamile kesin..Aynısını yaşadım bayramda 4 aylık hamileydim şişmişsin çok kilo almışsın dediler hiç kilo almadığım halde kilo almadım daha hiç kusmaktan yemek yediğim mi var diyince de ee bu çocuk nasıl gelişecek dediler anlayacağın insanlar konuşmak için hep bişeyler bulacak her zaman
Olur yaaa niye olmasınBebiş uslu olursa ki sanmıyorum olacağını telefon kurcalamaya vaktim oldukça geleceğim![]()
Ben de bi kayınvalide var maşallah daha keseyi görmeden bütün köye duyurdu bir de özellikle tembihledim bak kimseden duymayayım diyeAy kesinlikle öyle yaa.. hep bisey buluyorlar. Benim daha tüm çevrem bilmiyor hamile oldugumu bide, herkes fitnegül olmus... zaten evden de çıkamıyorum görüp anlayacak kimse de yok. Sadece bir tanesi vardi sey demis benim icin totosu büyümüş hamile kesin..
Bunu dediginde benim hamile kalip 7 kg vermis olmam dışında sorun yok![]()
Şu günler gelse bi artık sabırsızlanıyorumOlur yaaa niye olmasınuyuyacak güzel güzel sütlerini emecekk sende bize yazarsin o emerken
![]()
En sinir oldugum sey yaaa.. bi karar veren karı kocanın kararına saygı duyulmaması...Ben de bi kayınvalide var maşallah daha keseyi görmeden bütün köye duyurdu bir de özellikle tembihledim bak kimseden duymayayım diyekanamam oldu yine aynı şekilde düşük yaptı kanaması oldu diye bütün köy duydu cinnetlik resmen
Az kaldi kuşum, bizlerde gelelim 38 39 lara dogru umarım kiiiiiŞu günler gelse bi artık sabırsızlanıyorum![]()
Biz kimiz ki tek başımıza karar veriyoruz ne haddimizeEn sinir oldugum sey yaaa.. bi karar veren karı kocanın kararına saygı duyulmaması...
Koca koca insanlara laf anlatamiyoruz biz böyle karar verdik diyosun da yine bildiklerini okuyorlar..
Valla iyi sakin kalmissin![]()
Siz benden de beter olacaksınız gibi geliyor bana 41 42yi görme olasılığınız bile varAz kaldi kuşum, bizlerde gelelim 38 39 lara dogru umarım kiiiii
O kadar dogru kiii. Bizi hic begenmezler kız cidden. Anneler bir yandan kvler bir yandan.. bende görümce fln yok sende varsa bide o saldirir bir yandanBiz kimiz ki tek başımıza karar veriyoruz ne haddimize![]()
Ay dur bacım naptin 41 42 cok uzun olmadi miSiz benden de beter olacaksınız gibi geliyor bana 41 42yi görme olasılığınız bile varben yine göğüs pompalıyorum
![]()