• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

bunları bende seviyorum kuzum ama sadece şunu düşünüyorum bebişim biraz büyüdüğünde istediği başka yatak olur belki ne bileyim arabalı falan belki 🥹 o yüzden pek almak istemedim büyük yatak. Bide zaten hep büyük yatakta yatacak minnoşken de beşikte yatsın be yavrumm dedimm 😁
Ya orda da şunu düşündüm o aklı eripte başka yatak isteyince ben bir tane daha yaparsam inşallah🙏🏻 diğer yavrumu orda yatırırım🤣🤣

Ah düşünceli arkadaşlar🥰🥰 yav çiçekte iyi bak görmedik bu sene çiçek yemeğe gittik oturduk yerimize🤣 bizimki hazirandaydı
Biz iki senedir yemeğe çıkmıyoruz geçen sene çok yakın bi dostumuz hastanedeydi kaybettik maalesef o yüzden pek önemsemez oldum yıl dönümü

Eşimle foto falan paylaşamıyorum çok yakın arkadaşımdı beşik alan arkadaşımın eşi çok genç yaşta kaybettik maalesef

Biz iki senedir yemeğe çıkmıyoruz geçen sene çok yakın bi dostumuz hastanedeydi kaybettik maalesef o yüzden pek önemsemez oldum yıl dönümü

Eşimle foto falan paylaşamıyorum çok yakın arkadaşımdı beşik alan arkadaşımın eşi çok genç yaşta kaybettik maalesef
Allah rahmet eylesincanım çok üzücü evet haklısın seneye bebişle kutlarsınız🤩

Ya orda da şunu düşündüm o aklı eripte başka yatak isteyince ben bir tane daha yaparsam inşallah🙏🏻 diğer yavrumu orda yatırırım🤣🤣
O da var tabi de 😅 pek bi cesur gördüm seni 😅😅
Ah düşünceli arkadaşlar🥰🥰 yav çiçekte iyi bak görmedik bu sene çiçek yemeğe gittik oturduk yerimize🤣 bizimki hazirandaydı
Kiz daha neee 😅 yemek çicek düşünülmüş bir pasta alinmis bir minik hediye hepsi ayni bence. Kalplerimiz bir olsun😍
Bizimki kasımda 😍

Akşamdan beri bi uyuyorum bi uyanıyorum vücudum diyevek ki birazdan zaten uyudun sabaha kadar otur akşam gelen o uyku gece ne hikmetse hiç uğramıyor
Ayy o uyku hali bana da gündüz geliyor ya. Kendi kendime uyuyup uyaniyorum.
Geceleri uyuyamamanin sebebi bebisin dogumuna hazırlık diye biliyorum canım 😍

🙁🙁 Allah rahmet eylesin canım.. çok acı.. eşine Allahım sabırlar versin

Ayy o uyku hali bana da gündüz geliyor ya. Kendi kendime uyuyup uyaniyorum.
Geceleri uyuyamamanin sebebi bebisin dogumuna hazırlık diye biliyorum canım 😍

🙁🙁 Allah rahmet eylesin canım.. çok acı.. eşine Allahım sabırlar versin
Gündüz kendimi tutup uyumasam gece belki uyurum ama mümkün olmuyor dün gece yani sabah 6 da yattım neredeyse 7 de kalktım eşim işe gidince tekrar yattım

Amin canım Allah razı olsun

Gündüz kendimi tutup uyumasam gece belki uyurum ama mümkün olmuyor dün gece yani sabah 6 da yattım neredeyse 7 de kalktım eşim işe gidince tekrar yattım

Amin canım Allah razı olsun
Ayy sende cok dengesiz saatlerde uyuyormussun kuzu yaa.
Ama bu durumun normal oldugunu da söylüyorlar o da var. Dogum sonrasi gece sık uyanmalar olacagi icin vücut hazirlaniyormus buna galiba.

Ayy sende cok dengesiz saatlerde uyuyormussun kuzu yaa.
Ama bu durumun normal oldugunu da söylüyorlar o da var. Dogum sonrasi gece sık uyanmalar olacagi icin vücut hazirlaniyormus buna galiba.
Evet bem de duymuştum onu ben o evdeyim geçtim artık hiç uyuyamama bölümüne geldim 😄 eşim az kaldı sabret diyor doğunca bitecek sanıyor onu da yataktan kovduk zaten kızımla keyif yapıyoruz sabaha kadar 😄

Evet bem de duymuştum onu ben o evdeyim geçtim artık hiç uyuyamama bölümüne geldim 😄 eşim az kaldı sabret diyor doğunca bitecek sanıyor onu da yataktan kovduk zaten kızımla keyif yapıyoruz sabaha kadar 😄
Ahshha😅 garibim başına ne gelecek pek bilgi sahibi degil heralde. Bebek dogunca aksam 10 da yatip sabah 9 da uyanacak saniyor 😅

Hiç bebek görmemiş ki nerden bilsin 😄😄 kızı ilk olacak büyük bir şoka uğrayacak
Günde 10 12 kez emzirmek gerekiyor ve en az yarim saat gibi bir süre bu bilgiyi eşine söyle bakalim gece de kac kere uyanacagini az cok hesaplasin😅😅

Cuma günü artık her hafta gel diyor doktorum izin günlerimiz hastanede geçer oldu doğsa da evimizde geçirsek artık 😄
O da olur caniko az kaldı🥰

Ben uykusuz kalmayı severim ama ne kadar süre olduğuna bağlı tabiki şimdi tepik şov başladı uyuyakalana kadar bu şovu göreceğiz🤣
O da var tabi de 😅 pek bi cesur gördüm seni 😅😅

Kiz daha neee 😅 yemek çicek düşünülmüş bir pasta alinmis bir minik hediye hepsi ayni bence. Kalplerimiz bir olsun😍
Bizimki kasımda 😍
Aaa seninki de o zaman sürpriz olabilir🤪🤪

Back
X