• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Hafta hafta kumanda şov videosu var elimde🤣 birkaç hafta sonra anı videosu yaparım ama paylaşmıyorum ben kumandayı tam olarak düşürdüğü zaman komik bir video çıkar ortaya🤣
Anne karnında hareketli olan bebeler çıkınca da öyle oluyormuş 😄 ellerinden çekeceğimiz var yanii

Kiz bacım sende soeun var. Hamileyken insan bebesinden baska bisey dusunemiyor. Ben çocuğum rahatsiz olacak diye düşünüyorum direkt 😅😅 sende fingirdeklik pesindesin😅😅
Bak beni yine kahkaha krizine sokacaksınız🤣🤣🤣🤣🤣 ya çocuğun niye rahatsız olsun Allahımmm🤣 bu çocuk suyun içinde ağacın üstünde değilki sallansın🤣🤣🤣🤣 ya şimdi ceza yicem sizin yüzünüzden eclrlclelxldkxldkfkdld

Bak beni yine kahkaha krizine sokacaksınız🤣🤣🤣🤣🤣 ya çocuğun niye rahatsız olsun Allahımmm🤣 bu çocuk suyun içinde ağacın üstünde değilki sallansın🤣🤣🤣🤣 ya şimdi ceza yicem sizin yüzünüzden eclrlclelxldkxldkfkdld
Senin şuan dikiş için yapmaman gerek çocuk rahatsız olmaz ama büyüdükçe sen rahatsız olursun hiç hoş değil 😂

eşimle kardeşimin çocukluğu aşırı aşırı zormuş eğer çok hareketli olursa onlara suç atacağım🤣
Benimki çok sakin bir bebekmiş ben de öyleymişim bizimki aşırı hareketli gibi kime çekti hiç bir fikrim yok 😂 folik asit bebesi ben de suçu ona atarım 🤣

Back
X