- 22 Ekim 2022
- 1.633
- 1.056
- 63
Kız çok zorlanıyorum napayım adamdan iğrenmek istemiyorum ilerleyen zamanları düşünmek zorundayımYa kardeşim sende yani adam çiçek vermiş senden de bir şeyler bekliyor aaaaaaaaa delirtme beni çıkart şu çocuğu artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çok zorlanıyorum napayım adamdan iğrenmek istemiyorum ilerleyen zamanları düşünmek zorundayımYa kardeşim sende yani adam çiçek vermiş senden de bir şeyler bekliyor aaaaaaaaa delirtme beni çıkart şu çocuğu artık![]()
Hele kızı anası gibi olursa yandı zaten Allah kolaylık versin şimdidenDogru hayat sürprizlerle dolu ne olacak bilemeden beklesin![]()
İnsan mutlu oluyor canım yansa da bi daha yapsa diye bekliyorDelsin ya o kadar beklemişim bütün organlarımı yumruklasın feda olsun![]()
AmiiinnnnnAy yok aşko dur benimki o zamana gelmesin. Az daha dursun. Bizimki 6 Kasım
Bebişimden Aralikta şov bekliyorum.
Aralık sevgili olma yildonumumuz o zaman gelsin aminn![]()
Ya valla şaştım kaldım elinizden yaKız çok zorlanıyorum napayım adamdan iğrenmek istemiyorum ilerleyen zamanları düşünmek zorundayım![]()
Bem de sana şaşmış kalmıştım hala devam ediyor olmanaYa valla şaştım kaldım elinizden yakeke bu grubun adını libido killer grubu yapsaydık
![]()
Hafta hafta kumanda şov videosu var elimdeİnsan mutlu oluyor canım yansa da bi daha yapsa diye bekliyor![]()
Valla ben uyandiririm heralde. Tek basima yedir gaz cikar alt temizle uyut ben ne zmn uyucam
Hele kızı anası gibi olursa yandı zaten Allah kolaylık versin şimdiden![]()
Kiz bacım sende soeun var. Hamileyken insan bebesinden baska bisey dusunemiyor. Ben çocuğum rahatsiz olacak diye düşünüyorum direktYa valla şaştım kaldım elinizden yakeke bu grubun adını libido killer grubu yapsaydık
![]()
Yav ben sana 28. Haftada yap demiyorum ki 39da yap diyorumBem de sana şaşmış kalmıştım hala devam ediyor olmana![]()
Anne karnında hareketli olan bebeler çıkınca da öyle oluyormuşHafta hafta kumanda şov videosu var elimdebirkaç hafta sonra anı videosu yaparım ama paylaşmıyorum ben kumandayı tam olarak düşürdüğü zaman komik bir video çıkar ortaya
![]()
Daha benle baş edemiyordu garibimValla ben uyandiririm heralde. Tek basima yedir gaz cikar alt temizle uyut ben ne zmn uyucam
hepimizin zor yanlari var bisey olmazz
Bak beni yine kahkaha krizine sokacaksınızKiz bacım sende soeun var. Hamileyken insan bebesinden baska bisey dusunemiyor. Ben çocuğum rahatsiz olacak diye düşünüyorum direktsende fingirdeklik pesindesin
![]()
O zaman gelsin görcem seni deYav ben sana 28. Haftada yap demiyorum ki 39da yap diyorumAllah şimdi beni yanlış anlamasın belki o zaman ben de yapamam korkabilirim ama şimdi burdan yap diye sallaması kolay
![]()
Senin eşin ne iş yapıyor hayati bir şey değildir inşallah gerçi Ankara uzak bizeValla ben uyandiririm heralde. Tek basima yedir gaz cikar alt temizle uyut ben ne zmn uyucam
hepimizin zor yanlari var bisey olmazz
Senin şuan dikiş için yapmaman gerek çocuk rahatsız olmaz ama büyüdükçe sen rahatsız olursun hiç hoş değilBak beni yine kahkaha krizine sokacaksınızya çocuğun niye rahatsız olsun Allahımmm
bu çocuk suyun içinde ağacın üstünde değilki sallansın
ya şimdi ceza yicem sizin yüzünüzden eclrlclelxldkxldkfkdld
eşimle kardeşimin çocukluğu aşırı aşırı zormuş eğer çok hareketli olursa onlara suç atacağımAnne karnında hareketli olan bebeler çıkınca da öyle oluyormuşellerinden çekeceğimiz var yanii
Tamam tamam ben de yani öyle bir insan değilim rahatsız olursam beyfendiye oturma odası yolları görünür tabikideSenin şuan dikiş için yapmaman gerek çocuk rahatsız olmaz ama büyüdükçe sen rahatsız olursun hiç hoş değil![]()
Benimki çok sakin bir bebekmiş ben de öyleymişim bizimki aşırı hareketli gibi kime çekti hiç bir fikrim yokeşimle kardeşimin çocukluğu aşırı aşırı zormuş eğer çok hareketli olursa onlara suç atacağım![]()
Biraz da onlar çeksin hamileliğin yükünü canımmTamam tamam ben de yani öyle bir insan değilim rahatsız olursam beyfendiye oturma odası yolları görünür tabikide![]()