- 12 Ekim 2023
- 1.500
- 1.265
- 53
- 27
Kaç dikiş attılar peki hissettin mi atılırken bayıltmadılar mı allahım tansiyonum mmmömmmmmNormal doğum gerçekleri işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dikiş attılar peki hissettin mi atılırken bayıltmadılar mı allahım tansiyonum mmmömmmmmNormal doğum gerçekleri işte![]()
Bebek bezi molfix tercih ettik ıslak mendil de sleppy yeni doğan doğal içerik olan var ondan aldık hastane çantası için ben çok şey koymuştum 4 5 tane yedek takım vardıİki hastane çıkışı 10lu, bir beşli, çorap, pijama takımı şimdi için ama (bana), ağız silme mendili annem müslin 20ye yakın işlemiş onlardan almicam, emzirme önlüğü
, ıslak mendil (hangi marka?), deterjan (hangi marka?), alt açma örtüsü, bebek bezi bir paket(hangi marka?)
Milyonluk alışveriş olursak tabi hepsini zart diye almayabilirim
maviilale
nisan97
sevdabaks
Evet bebek ürünleri uçmuş durumdaBu arada baktım aşırı pahalı mağazada internetten alıcam sadece giyim kısmını belki ordan alırım o da dokunarak almak istiyorum diye
Anlatıp korkutmak istemem ciğerim ama bebeğini üzerine koyuyorlar ya o zaman hepsi geçiyorKaç dikiş attılar peki hissettin mi atılırken bayıltmadılar mı allahım tansiyonum mmmömmmmm
Aynen ya gercekten öyle. Bize habire su zamani bekle bu zamani bekle diyrolar. Ama aksine bizim daha hızlı davranmamız gerekmiyor mu ya habire bize hedef koyuyorlar hedefi olmayanlar bizden hizlilar valla. Herkesin erken dogum riski var bir bizim degil ki. Bence de dogru diyorsun sonunda cocuklarimizi dogurcaz dogru düzgün bir esyalari olmadan alcaz evimize getircez emzirirken artik kendi pijamamizdan giydiririzHaklısın canım hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar ya ben şimdiye kadar her şeyi almıştım doktor sürekli ha şu kadar sabret ha şu zamana kadar dikkat et dedikçe bebeği bir battaniyeye saracaklar verecekler heralde, ben yavaş yavaş başlıyorum yarın deterjan ıslak mendil hastane çıkışı falan bakacam valla en azındanmaviilale dediği gibi hastane çantasını biraz toparlayım yani kendime bir pijama takımı bile almadım zavallıcık ben kışın ne giyicem acaba bu göbekle
![]()
Islak mendil saf su icerenler varmis pureseed fln onlara bak istersen. Baska marka da olabilir icerigi temiz olsunda.İki hastane çıkışı 10lu, bir beşli, çorap, pijama takımı şimdi için ama (bana), ağız silme mendili annem müslin 20ye yakın işlemiş onlardan almicam, emzirme önlüğü
, ıslak mendil (hangi marka?), deterjan (hangi marka?), alt açma örtüsü, bebek bezi bir paket(hangi marka?)
maviilale
nisan97
sevdabaks
Bebek bezi molfix tercih ettik ıslak mendil de sleppy yeni doğan doğal içerik olan var ondan aldık hastane çantası için ben çok şey koymuştum 4 5 tane yedek takım vardı
Aynen ya gercekten öyle. Bize habire su zamani bekle bu zamani bekle diyrolar. Ama aksine bizim daha hızlı davranmamız gerekmiyor mu ya habire bize hedef koyuyorlar hedefi olmayanlar bizden hizlilar valla. Herkesin erken dogum riski var bir bizim degil ki. Bence de dogru diyorsun sonunda cocuklarimizi dogurcaz dogru düzgün bir esyalari olmadan alcaz evimize getircez emzirirken artik kendi pijamamizdan giydiririz
Islak mendil saf su icerenler varmis pureseed fln onlara bak istersen. Baska marka da olabilir icerigi temiz olsunda.
Deterjan siveno yada incia al temiz icerik siviolandan.
Bebek bezi de ya molfix premium yada prima premium care. Zaten 1 paket alacaksin.
Ay 30 haftalık olmuşsunuz maşallah büyüyor kuzularımızSağolun bebeklerim bi bakacağum bakalım yatak falan şimdi almicam önümüzdeki ay alırım minik ıvır zıvırlar alıcam![]()
Benim oğlum 6 yaşında yaşında teyzesi Rabbim güzel ömürler versinKız seni oğlan kaç yaşında maşallahnasıl unuttum ayol ne yaşattılar sana bacıııı
Ya bu bebek bu arada aklınızda bulunsun tek seferde ıslak mendil ve bebek bezi stoğu sakın yapmayın çünkü bazen bez ve mendil alerji yapabiliyor ben 1er paket almiştim ama yaramadı pişik oldu hemen ertesi gün eşim başka markalar aldı geldi. Yani instada görüyorum kıtlık varmış da onları yiyecek gibi bez ve ıslak mendil depoluyorlar gerek yok . Aslında denk gelsem atarım size en güzel doğum çantası tavsiyesini ebeler veriyorSağolun bebeklerim bi bakacağum bakalım yatak falan şimdi almicam önümüzdeki ay alırım minik ıvır zıvırlar alıcam![]()
Boğdular boğdular duvara attılar beniKız seni oğlan kaç yaşında maşallahnasıl unuttum ayol ne yaşattılar sana bacıııı
Haydaa en uygun oydu ona guvenmistimEvet bebek ürünleri uçmuş durumda![]()
Yok kız ben genel bebek ürünleri demek istedim ebebek değilHaydaa en uygun oydu ona guvenmistimben ebebeğin zıbınlarını kullandım çok uzun süre hello baby kampanya zamanları oluyor zaten sürekli
Tek gözüm açık olursam böyle olur sabah katilayim en iyisi uyku arası foruma girmek benim neyimeYok kız ben genel bebek ürünleri demek istedim ebebek değil![]()
Kızlar sütüm gelmesi için satmak dışında neler yapabilirim düzenli satmaya çalışıyorum gece bile 4 defa sağım yaptım 15şer dakikaTek gözüm açık olursam böyle olur sabah katilayim en iyisi uyku arası foruma girmek benim neyime![]()
ya hepımız acil serklaj lafını duyunca çok korktuk kendi adıma söyleyeyim eşime dedim ki 30. Haftaya kadar hiç bir şey almayacağım onları görüp ben çok üzülürüm dedim gene dayanamadım eşimin arkadaşlarının bebekleri oldu onlara alırken kendime de bir kaç zıbın aldım başka da yok yani annemle de konuşmuştum yeterki sağlıklı gelsin ben onu yatıracak yer bulurum demişti hani ondan kendimi 30 lardan sonraya şartladım Allah korusun erken doğursam yenidogan yogun bakım servisinde kalacak o yüzden 2 kg geçtikten sonra almaya başlayayım dedim zaten alcaklarım hepsi kayıtlı 2 kg geçti lafını duymayı bekliyorumNe güzel canım şükür hersey yolundaymis. Hepimiz icin hersey yolunda olsun hic sıkıntı olmasın..
Kendimize de dikkat edelim iyi olalim. Seker de hareketsizlikten yükseliyor bunu artik kabullenelim.. ben insülin kullaniyorum
Ay ben bu konuyu artik şöyle düşünmeye başladım, mesela Aralık grubunu biliyorsun, ordaki birine mesela 32 34 de ihtimal var deseler,simdiye herseyini alıp dizmisti cantasi corabi herseyini hazır etmistim
Bizde niyeyse bi bosvermislik varbunu hic anlamadim neden var bizde.
Biz serklajliyiz diye normal hamilelerden farkli degiliz ki. Bunu hepimize diyorum bu aradacebellato
maviilale
Hurma kuru dut iyi geldiğini duymuştum bir de eczane de süt artırıcı varmış adını bilmiyorum süt verirsem almayı düşünüyorum. Bol vitaminli bebegine yarayan sütün olsunKızlar sütüm gelmesi için satmak dışında neler yapabilirim düzenli satmaya çalışıyorum gece bile 4 defa sağım yaptım 15şer dakika
Ne yiyebilirim süt yapam su içiyorum bol bol hoşaf yaptım hem kabız olmayayım diye karışık meyvelerden kuru kayısı üzüm dut incir koydum içine başka neler yapabilirim bol bol uyumaya çalışıyorum uyku da önemli dediler
Allah razı olsun yarın eczaneye uğrayacağım bi danışacağım inşallah takviyeler işe yarar teşekkür ederimHurma kuru dut iyi geldiğini duymuştum bir de eczane de süt artırıcı varmış adını bilmiyorum süt verirsem almayı düşünüyorum. Bol vitaminli bebegine yarayan sütün olsun![]()
Her ay öncelik oluşturup al ben aralık grubunda kızların alıp memnun kaldığı veya temiz içerik dediklerini trendyol da favladım beklettim ama kafam karışmış şampuan dan 2-3 çeşit var herhalde alırken gene kontrol edicem pat marka veremiyorumİki hastane çıkışı 10lu, bir beşli, çorap, pijama takımı şimdi için ama (bana), ağız silme mendili annem müslin 20ye yakın işlemiş onlardan almicam, emzirme önlüğü
maviilale
nisan97
sevdabaks
Kuzum ılık kompresler yap göğsüne sıcak duşlar al kanalları rahatlatırKızlar sütüm gelmesi için satmak dışında neler yapabilirim düzenli satmaya çalışıyorum gece bile 4 defa sağım yaptım 15şer dakika
Ne yiyebilirim süt yapam su içiyorum bol bol hoşaf yaptım hem kabız olmayayım diye karışık meyvelerden kuru kayısı üzüm dut incir koydum içine başka neler yapabilirim bol bol uyumaya çalışıyorum uyku da önemli dediler
Dün aldım duş bugün de alacağım belki yarın emzirmeme izin verirler inşallahKuzum ılık kompresler yap göğsüne sıcak duşlar al kanalları rahatlatırşimdi gelmese bile bebeğin emince çok güzel getiriyor onu
![]()