- 22 Ekim 2022
- 1.611
- 1.035
- 63
Bugün hiç bir şekilde haber alamadık pazar günü olduğu için yarım yanına gideceğim inşallahOyy sevsinleeeer
Peki telefonla falan haber alabiliyor musunuz canım bebisin durumuyla ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hiç bir şekilde haber alamadık pazar günü olduğu için yarım yanına gideceğim inşallahOyy sevsinleeeer
Peki telefonla falan haber alabiliyor musunuz canım bebisin durumuyla ilgili
Tamam yarın sözTamam biraz modum yerine gelsin ben pijamali sen böyle hazirlanmis gidiyorsun![]()
İkimize birden göstermiyorlar biriniz karar verin aranızda diye babası göremiyor üzülüyor garibim bana öncelik tanıyor sen gir diye içi gidiyor zaten iki dk anca gösteriyorlar yarın doktoruyla konuşacağım inşallah kabul ederler de ikimizde görürüzHadi inşallah güzel annenin güzel prensesini görürsün![]()
Aman ne kadar saçma beş dakika sen gör beş dakika babası görsün yani zaten temiz giriyorsunuz içeri nolacak yani eziyeti seviyor bu hastaneler yaİkimize birden göstermiyorlar biriniz karar verin aranızda diye babası göremiyor üzülüyor garibim bana öncelik tanıyor sen gir diye içi gidiyor zaten iki dk anca gösteriyorlar yarın doktoruyla konuşacağım inşallah kabul ederler de ikimizde görürüz
Sorma ben de çok ayar oldum ben bebeğimin kötülüğünü ister miyim maksadım iki dk görmek sadeceAman ne kadar saçma beş dakika sen gör beş dakika babası görsün yani zaten temiz giriyorsunuz içeri nolacak yani eziyeti seviyor bu hastaneler ya
Yarın bebisten güzel haberlerle gel annesiii. Ismine neye karar verdin simdi en son. Prensesin ismi ne olduuBugün hiç bir şekilde haber alamadık pazar günü olduğu için yarım yanına gideceğim inşallah
Ya gercekten ne sinir bozucu.. sanki ne yapacaksin girip cocugu pisleteceksin.. ne diye zorlastiriyorlar herseyi ben anlamam.Sorma ben de çok ayar oldum ben bebeğimin kötülüğünü ister miyim maksadım iki dk görmek sadece
Sütüm yavaş yavaş cıvıklaşmaya başladı hayırlısıyla böyle böyle gelecek
Yarın beklemedeyimTamam yarın söz![]()
İsmine daha tam anlamıyla karar vermiş sayılmamYarın bebisten güzel haberlerle gel annesiii. Ismine neye karar verdin simdi en son. Prensesin ismi ne olduu
Ya gercekten ne sinir bozucu.. sanki ne yapacaksin girip cocugu pisleteceksin.. ne diye zorlastiriyorlar herseyi ben anlamam.cebellato nun dedigi gibi 5 dk sana gostersinler 5 dk babasina. Nolcak ki sanki.. ne kalpsizler ya
![]()
Hadi kararını ver artik dogdu çocukİsmine daha tam anlamıyla karar vermiş sayılmam
Başka hastaneye sevk isteyeceğim zaten verirlerse kendşm götüreceğim bebeğimi bu hastane çok canımı sıktı bi de özel hastane olması korkutuyor malum haberlerde neler gördük
Dün gittiğimizde 1 hafta kadar kalır dedi doktoru baktım netten doktoruna da güzel yorumlar yeni doğan yoğun bakıma da güzel ama ben doktora ısınamadım eşim de ısınamamış ilk gün bile sinir oldum diyor bizim hormonlar tavan tabii ondan da olabilirHadi kararını ver artik dogdu çocuk
Canım daha kac gün yatacak ki baska hastaneye gecirmek istiyorsun. Özel hastane madem niye haftasonu da olsa bilgi vermedi ki. Ben devlette sandim. Boyle sacma kurallar orda olur genelde ya.
Tabiki tedbirini al arastirsaydin hastaneyi hemen netten sikayetlerden falan var mi o tarz bir sikayet yenidoğan bebeklerle alakali falan.
Ay haklisiniz ama gereksiz yere size stres yapiyor sankim yada doktorun iyi gününe mi denk gelmediniz naptiniz. Yarin bir daha gozlemleyin bakalim..Dün gittiğimizde 1 hafta kadar kalır dedi doktoru baktım netten doktoruna da güzel yorumlar yeni doğan yoğun bakıma da güzel ama ben doktora ısınamadım eşim de ısınamamış ilk gün bile sinir oldum diyor bizim hormonlar tavan tabii ondan da olabilir
Bu hastanenin de saçma sapan kuralları var maalesef
Yaaa cok güzel haberrİlk defa biberon kısmına 2 damla süt aktı ben bugün mutluyum![]()
Bu günleri gördük ya çok şükür rabbime 4 senenin sonunda yavrumuz oldu bir de kavuştuk mu herşey geçecek inşallahAy haklisiniz ama gereksiz yere size stres yapiyor sankim yada doktorun iyi gününe mi denk gelmediniz naptiniz. Yarin bir daha gozlemleyin bakalim..
Yaaa cok güzel haberrzaten anca gelir canım benim cok normall. Emeginle çabanla hersey yoluna giriyor bak
![]()
Amin canım benim..Bu günleri gördük ya çok şükür rabbime 4 senenin sonunda yavrumuz oldu bir de kavuştuk mu herşey geçecek inşallahrabbim bu yolda çabalayan herkese emeğinin karşılığını versin inşallah yavrularını kucaklarına alsınlar sağlıcakla
![]()
Amin canım aminn boş bol dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler ben hamile değilim artık malumAmin canım benim..
Bizlerde sag salim yavrularimizi kucagimiza alalim sağlıkla büyütelim
Isteyen herkese de bu duyguyu tattirsin Allahım
Artik hamişlik bittiiAmin canım aminn boş bol dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler ben hamile değilim artık malum![]()
Ettiğiniz duaları Allah kabul etsin inşallahArtik hamişlik bittii
Simdi biz dua edicez artik birbirimize![]()
Sütü en güzel bebişler getiriyor bugün inşallah fırsatın olur emzirmek için hem Sana hem bebeğe çok iyi gelecekİlk defa biberon kısmına 2 damla süt aktı ben bugün mutluyum![]()
İnşallah canım ümitliyim bugündenSütü en güzel bebişler getiriyor bugün inşallah fırsatın olur emzirmek için hem Sana hem bebeğe çok iyi gelecek![]()
Amin canım benim aminnEttiğiniz duaları Allah kabul etsin inşallah
Ben uyumayı deneyeceğim malum süt dinlenince geliyormuş iyi geceler canım![]()