• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dikişler kendisi gidiyor diye biliyorum umarım öyledir 🤣😅
Kız sorsaydın ya bunu öyle hissedip mi bekleyeceksin🤣🤣

babylovee babylovee canım ben doktora gittim ölçümleri gösterdim ilaç falan vermedi tansiyon için sadece yükselmeye eğilimi var ölçümü sıklaştıralım dedi şeker için normal güzel gitmiş dedi ben meyve yeyince yükseldiğini söyledim az ye üzüm yiceksen yanında yeşil elma ye dengele dedi gibi şeyler strip için rapor yazdı bana ücretsiz almam için💖 idrar kültüründe üreme olmamış ilaç vermedi bol su dedi enfeksiyon yok dedi

Kız sorsaydın ya bunu öyle hissedip mi bekleyeceksin🤣🤣

babylovee babylovee canım ben doktora gittim ölçümleri gösterdim ilaç falan vermedi tansiyon için sadece yükselmeye eğilimi var ölçümü sıklaştıralım dedi şeker için normal güzel gitmiş dedi ben meyve yeyince yükseldiğini söyledim az ye üzüm yiceksen yanında yeşil elma ye dengele dedi gibi şeyler strip için rapor yazdı bana ücretsiz almam için💖 idrar kültüründe üreme olmamış ilaç vermedi bol su dedi enfeksiyon yok dedi
Yok kız gidecek kendisi onların 😅😅 inşallah yanii 🤣

Kız bebeğim yarın servise çıkacak benim yanımda kalacak daha ne olsun 🥰🥰
Oha o öyle bir şey mi😂😂😂🤭🤭🤭🥰🥰 kız ben nerene biliyim ilahi ben şey sandım normal odaya alacaklar ama yine taburcu olmasına kadar izinli görüşeceksin diye🤭🤭🤭 ay çok sevindim kız🤩🤩🤩

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın iyi olduğunu bildiğim halde ayrı kalmak çok zor inşallah kavuşuyoruz yarın çok şükür rabbime 🥰 rabbim sizlerin de yavrularını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Oğlum ilk doğduğu hafta bizimde bir hastane olayımız olmuştu basit bir şeydi ama yine de anne için daha zor oluyor 🥹 amiin kuzum inşallah 🤲🏻🥰🥰

Back
X