- 12 Ekim 2023
- 1.495
- 1.261
- 53
- 27
Kız sorsaydın ya bunu öyle hissedip mi bekleyeceksinDikişler kendisi gidiyor diye biliyorum umarım öyledir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sorsaydın ya bunu öyle hissedip mi bekleyeceksinDikişler kendisi gidiyor diye biliyorum umarım öyledir![]()
Aynen bunlar eriyen dikişler alınmıyorDikişler kendisi gidiyor diye biliyorum umarım öyledir![]()
Kız deme öyle hemen geçer merak etme Krem falan verdiyse mutlaka kullan ihmal etmeGörse zaten bi daha yapamaz gibi geliyor![]()
Kız kırk gün mü sürüyor dikişKız deme öyle hemen geçer merak etme Krem falan verdiyse mutlaka kullan ihmal etme40ın bitmesine son günler kala saat Sayar merak etme
![]()
Yok kız o kadar sürmüyorKız kırk gün mü sürüyor dikişaman yarabbii
Gunler geçsin diye bekliyorum ben deMerhaba canım arada agri sanci arada bol hareketli geciyor. Sen nasılsın senin nasil gidiyor ? Kayboldun ortalardan
Ha bu analık sözleşmesinde mi yazıyorYok kız o kadar sürmüyorkocası için dedim 40 güncük daha sabredecek
![]()
MaalesefHa bu analık sözleşmesinde mi yazıyor![]()
Yok doktor derse beklerim tabiMaalesefama sanki seni tutabilene aşk olsun diyecek gibiyiz
![]()
Yok kız gidecek kendisi onlarınKız sorsaydın ya bunu öyle hissedip mi bekleyeceksin
babylovee canım ben doktora gittim ölçümleri gösterdim ilaç falan vermedi tansiyon için sadece yükselmeye eğilimi var ölçümü sıklaştıralım dedi şeker için normal güzel gitmiş dedi ben meyve yeyince yükseldiğini söyledim az ye üzüm yiceksen yanında yeşil elma ye dengele dedi gibi şeyler strip için rapor yazdı bana ücretsiz almam için
idrar kültüründe üreme olmamış ilaç vermedi bol su dedi enfeksiyon yok dedi
İçimi rahatlattın
40 gün beklediyse ne mutlu bizeKız deme öyle hemen geçer merak etme Krem falan verdiyse mutlaka kullan ihmal etme40ın bitmesine son günler kala saat Sayar merak etme
![]()
Anlamadım sen niye heyecanlandın kız neyi kaçırdım ben
Kız bebeğim yarın servise çıkacak benim yanımda kalacak daha ne olsunAnlamadım sen niye heyecanlandın kız neyi kaçırdım ben![]()
Oha o öyle bir şey miKız bebeğim yarın servise çıkacak benim yanımda kalacak daha ne olsun![]()
Anne kadın küçük buzağısına kavuşuyor yarınOha o öyle bir şey mikız ben nerene biliyim ilahi ben şey sandım normal odaya alacaklar ama yine taburcu olmasına kadar izinli görüşeceksin diye
ay çok sevindim kız
![]()
Yaa yerim
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın iyi olduğunu bildiğim halde ayrı kalmak çok zor inşallah kavuşuyoruz yarın çok şükür rabbimeYaa yerimkavuşmaya az kaldı
![]()
Oğlum ilk doğduğu hafta bizimde bir hastane olayımız olmuştu basit bir şeydi ama yine de anne için daha zor oluyorAllahım kimseyi evladıyla sınamasın iyi olduğunu bildiğim halde ayrı kalmak çok zor inşallah kavuşuyoruz yarın çok şükür rabbimerabbim sizlerin de yavrularını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()