• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ah kuşum benim kız da ters geliyor ayakları aşağıda 1 aydır 😂 sezaryen olacağım o yüzden çok yüksek ihtimalle. Dönmedi bir türlü cimcime. Ayaklarıyla alt tarafa vuruyor ama doktor böyle durması daha iyi dikişlerin zorlanmaz demişti, kafası ağır o daha çok baskı yaparmış. Bu bende olan şey bıçak saplanması gibi bir anda yaklaşık 2 dakika boyunca bıçak saplanıyor vajinamın iç kısmına ki yüksek ihtimal dikişlerden geliyor bu acı ve kıpırdayamıyorum bile birsüre baya acıyor 😣 Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu iyiydi 29mm çıkmıştı ama bu hafta zorladım belki de kendimi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ forumlara yazdım ama dönüş yapan olmadı kimse yaşamadı herhalde böyle bir şey 😂
Yaa o dikiş agrisi da eminim cok zor olur. Benim bile bu haliyle bebegim asagiya vurdukca o dikenlenme hali fena yapıyor 🙁 dün hatta uzaniyordum kalktim wc icin oturma pozisyonu aldim önce, o esnada bir vurdu asagiya dikislerin oralara ben bildigin hopladim oturdugum yerde. Ve kalkip wc gidemedim geri uzandım. Senin bebis daha büyük haliyle baskisi da darbesi de daha büyük olur. Doktorun dogru demis aslinda. Benim bu hafta kontrolde baş aşağı pozisyondaydi doktorum agrin daha da artabilir baskı artar bu hafta dedi mesela.
Canım 29 mm cok iyi maşallah 😍 benim doktorum hic soylemiyor ölçüm bana. Strese sebep olur sadece gerek yok bilmene dedi.
Emin ol cok yasayan olmustur da herkes dogumdan sonra yazmadigi icin oyle cevapsiz kaliyor cogu soru🙈

Sen doğursam da artık ayaklansam diye şikayet ediyordun 😂 dansite diye bir değer sınırın hemen altında çıkmış canım digerlerinde bir şey göremedim idrarda
Ahahah😂😂 ay yata yata öyle bir alıştım ki. Kalkipta eve bir süpürge tutmak su an bana cok uzak geliyor🙈
Oğlum annesini epey bir dinlendirdi dogmadan önce 🥲🥲
Canım düşük çıkan degerleri bence çok takma. Hepsinin tedavisi bir vitamin bir hap biseyle oluyor. Yüksekler sıkıntı. Hemen antibiyotik takviyesi geliyor malum.

Evet doktorumda 28den sonra biraz rahatlarız 30dan sonra derin bir nefes alırız 34te oh be deriz diyor hep 😂 Zaten burası bana kendimi daha iyi hissettiriyor pozitif başka konularda da okudum güzel hikayeler ama en iyisi burası sanki hepinizle yüz yüze konuşuyor gibi hissediyorum 🥰
Ne güzel demis doktorun öyle 😍😍 34 zaten sanki önemli haftalardan biri artik. Allahın izniyle görelim 34 36 38 hepsini😍 sonra da sağlıkla doğuralım büyütelim hepimiz🙏🙏
Bence de burasi farkli ya.. daha samimi bir ortam var hem, hemde birbirimizi sürekli gazlıyoruz bu benim hosuma gidiyor 🥰

Ahahah😂😂 ay yata yata öyle bir alıştım ki. Kalkipta eve bir süpürge tutmak su an bana cok uzak geliyor🙈
Oğlum annesini epey bir dinlendirdi dogmadan önce 🥲🥲
Canım düşük çıkan degerleri bence çok takma. Hepsinin tedavisi bir vitamin bir hap biseyle oluyor. Yüksekler sıkıntı. Hemen antibiyotik takviyesi geliyor malum.
Doğduktan sonra vay halimize yatmaya oyle alıştım ki iki adım atıp nefes nefese kalıyorum 😅😂

Doğduktan sonra vay halimize yatmaya oyle alıştım ki iki adım atıp nefes nefese kalıyorum 😅😂
Ayyy inan bende ayniyim yaa😄 ben normal uzanirken de nefes nefeseyim ayaga kalkmama gerek bile yok yani😄
Dün arkadaşımla telefonda konusuyoruz diyor ki kapatalım ya sen nefesini zor aliyorsun😄 düşün

Yaa o dikiş agrisi da eminim cok zor olur. Benim bile bu haliyle bebegim asagiya vurdukca o dikenlenme hali fena yapıyor 🙁 dün hatta uzaniyordum kalktim wc icin oturma pozisyonu aldim önce, o esnada bir vurdu asagiya dikislerin oralara ben bildigin hopladim oturdugum yerde. Ve kalkip wc gidemedim geri uzandım. Senin bebis daha büyük haliyle baskisi da darbesi de daha büyük olur. Doktorun dogru demis aslinda. Benim bu hafta kontrolde baş aşağı pozisyondaydi doktorum agrin daha da artabilir baskı artar bu hafta dedi mesela.
Canım 29 mm cok iyi maşallah 😍 benim doktorum hic soylemiyor ölçüm bana. Strese sebep olur sadece gerek yok bilmene dedi.
Emin ol cok yasayan olmustur da herkes dogumdan sonra yazmadigi icin oyle cevapsiz kaliyor cogu soru🙈
Aynen canım bana da oldu o lavaboda sana olan :( çok fena acıtıyorlar vurunca, duam açıklık falan olmaması 🙏🏻 ölçü konusunda da şunu anladım ilk aylardan sonra artık tutmaya başlıyor sanki. Kendini zorlamadıkça da bi şey olmuyor 🫶🏻 şurda 2 aya hepimiz rahatlamış olacağız dayanın 🥰

Canım 5.28 bisey degil. Benim 14 çıktı. Idrarda verdin mi ? Ben antibiyotik kullanıyorum gerci. Suyunu artir birsey olmaz. Hamilelikte cok deger ref.dışı çıkıyor bu arada onlara takılma sen. Normal yani.
Ay hepimizin kontroller güzel geçsin sağlıklı mutlu haberlerle gelelim hepimiz 🙏🙏🥰
Doktorumla görüştüm şimdi kültür ver sonra antibiyotik başlayalım dedi monurol + piyeloseptyl bir de ben tiroid ilacı kullanıyorum ama değerim 2.98 çıkmış sanırım endokrin doktorumla da görüşmem lazım sizde kullanan oldu mu kızlar tiroid ilacı cebellato cebellato nisan97 nisan97 nergiscicegi6 nergiscicegi6 sevdabaks sevdabaks

Doktorumla görüştüm şimdi kültür ver sonra antibiyotik başlayalım dedi monurol + piyeloseptyl bir de ben tiroid ilacı kullanıyorum ama değerim 2.98 çıkmış sanırım endokrin doktorumla da görüşmem lazım sizde kullanan oldu mu kızlar tiroid ilacı cebellato cebellato nisan97 nisan97 nergiscicegi6 nergiscicegi6 sevdabaks sevdabaks
Yok canım bende çıkmadı ama doktorum ara sıra bakıyordu hamilelikte değişiklik oluyor troid değerlerinde

Aynen canım bana da oldu o lavaboda sana olan :( çok fena acıtıyorlar vurunca, duam açıklık falan olmaması 🙏🏻 ölçü konusunda da şunu anladım ilk aylardan sonra artık tutmaya başlıyor sanki. Kendini zorlamadıkça da bi şey olmuyor 🫶🏻 şurda 2 aya hepimiz rahatlamış olacağız dayanın 🥰
Evet gerçekten asagi vurdugunda acıtıyor ve agri yapiyor. Amin canim yoktur açıklık inşallah 🙏 saat kacta randevun ? Haber ver mutlaka.
Ay dedigin gibi olsun ya, gercekten tutsun dikisler bebislerimizi 🙏🙏

Evet gerçekten asagi vurdugunda acıtıyor ve agri yapiyor. Amin canim yoktur açıklık inşallah 🙏 saat kacta randevun ? Haber ver mutlaka.
Ay dedigin gibi olsun ya, gercekten tutsun dikisler bebislerimizi 🙏🙏
Saat 3te kuzucum, bu hafta biraz kendimi de yordum ev içinde bakalım ondan mı diyecek bebek tekmesinden mi 😁🙏🏻 haberdar ederim sizi de🫶🏻

Herşeyin yolunda olmasina sevindim canım benim😍🥰 bebislerimiz iyi olsun biz iyi olalim da..
Ya cok haklısın bencede sağlıklı beslenmek bu süreçte bebişi zayif bırakıyor bence de. Benim oglum da alt sınıra yakın. Doktor kilo almasını istiyorum dedi ama ben basta kendim kilo almıyorum ki. Dedigin gibi beyaz ekmek tatli cikolata bisey yemedikce o kilo gelmiyor demek ki 😄 bende doktora sorayim diyorum ama sonra ayip olur diye soramiyorum. Bide ben insülin de kullaniyorum ya daha ayıp olur 🙈😁
Ay hadi inşallah 37 38leri sağlıkla görelim de🙏🙏
Çok az yazdigin icin tabi dolarsin😂 arada yaz ki birikmesin😍
Oh ne güzel tel doz tetanoz aşısı yetmis sana da. Benim dr da olma dese sevinecegim cidden.. grip aşısını da doktoruna danış kuzum ol derse ol bence. Sonucta bu bi tedbir işi
Ben bu hafta kan uyuşmazlığı ignesi de olcam. Benim hep üst üste geldiii🥲
3.kez olcam kan uyuşmazlığı ignesini de.
Evet senin üst üste geldi ya bebeğimize yarasın iyi olsunda biz sefalet çekmeye hazırız 37 haftayı doldurmadan gelmesinler 😅 benim doktorumda takip edelim dedi büyük bir sorun değil ama gene de takip etmek lazım kilo alması duracak mı yoksa az az böyle devam mı edecek falan dedi ya süreç sağlıklı işlesin az alsın ona da razıyız merak ediyorum bir daha ki kontrollü hayırlısı olsun işte şeker çıkarıyor ama tahmin pekmez muz üçlüsü çok kilo aldırıyormuş bebeğe

Canim bana da piyeloseptyl verdi onu kullanıyorum simdi iste. Monurol vermedi ama.

Ben tiroid ilaci kullanıyorum, kaçlık kullaniyorsun tiroid ilacını? Ben hafta ici 25lik haftasonu 50lik kullaniyorum. Ama son testte az düşük çıkmış doktor haftasonu da 25lik ic dedi bir süre.
Merak etme ama dedikleri gibi tiroid degeri her ay degisiyor.
Bazen düşüyor bazen yükseliyor. Merak etme yani.

Saat 3te kuzucum, bu hafta biraz kendimi de yordum ev içinde bakalım ondan mı diyecek bebek tekmesinden mi 😁🙏🏻 haberdar ederim sizi de🫶🏻
Iste suçlu bulunduuu😄 kendini yorduysan ondan olmustur. Ben ne zaman ki her zamanki gibi yapmayıp ayakta fazla dolastiysam muayenede doktor mük seyler söylemedi 🙄🙈
Haberdar et canım. Güzel haberlerle gel inşallah 🙏

Canım ben tiroid için kullanıyorum, gebe kalmadan önce de ilacımı düzenlemiştim çok yüksek olduğu için, bence o vesile olmuş bile olabilir🥰🥰 haftada iki 75mg, kalan 5 gün 50 mg kullanıyorum benim de değerim ilacıkullanmama rağmen o civar çıkınca doktor dozumu arttırdı gebelikte değerin değişmesi normalmiş🌸

Evet senin üst üste geldi ya bebeğimize yarasın iyi olsunda biz sefalet çekmeye hazırız 37 haftayı doldurmadan gelmesinler 😅 benim doktorumda takip edelim dedi büyük bir sorun değil ama gene de takip etmek lazım kilo alması duracak mı yoksa az az böyle devam mı edecek falan dedi ya süreç sağlıklı işlesin az alsın ona da razıyız merak ediyorum bir daha ki kontrollü hayırlısı olsun işte şeker çıkarıyor ama tahmin pekmez muz üçlüsü çok kilo aldırıyormuş bebeğe
Aynen gercekten biz herseyi cekmeye hazırız burdan sonrasi hep güzel gecsin aminn🙏😍 ayy 37 38 da gelsinler hic acele etmesinler saglikla büyüsün saglikla gelsinler🙏
Ay durmaz durmaz devam eder kilo alir bebislerimiz 🙏
Valla kuzum bence pekmeze gerek yok tahin muz olur ama 😁 ben gecen haftadan beri yiyorum. Muzu dilimleyip ustune tahin döküyorum onu yiyorum aksam canimin tatli istemesine. Napayim..

Bi kaç gündür giremedim hiç misafirlerim vardı bebek durmuyor falan kendim hastaydım toparladım çok şükür baya bi öksürük kaldı o da geçer inşallah en kısa zamanda sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz maviilale maviilale babylovee babylovee
Geçmişler olsun taze mommy ne hastalığı bu ya, kim hapşırdı yanında hemen söyle keselim hesabını,,, nasıl gidiyor bakalım bebekli hayat🥹 seni çok özledik……………….🥲

Geçmiş olsun enfeksiyon için kullandığın ilaçları önceden kullanmıştım iyi gelmişti sana da şifa olsun inşallah 🙏 tiroid ilk zamanlar çok düşmüştü dahiliyeye yönlendirmişti beni doktorum hamilelikte oynama beklediğimiz bir şey takip edelim demişlerdi daha sonra düzeldigi için gerek görmedi doktor ilaç için

Canim bana da piyeloseptyl verdi onu kullanıyorum simdi iste. Monurol vermedi ama.

Ben tiroid ilaci kullanıyorum, kaçlık kullaniyorsun tiroid ilacını? Ben hafta ici 25lik haftasonu 50lik kullaniyorum. Ama son testte az düşük çıkmış doktor haftasonu da 25lik ic dedi bir süre.
Merak etme ama dedikleri gibi tiroid degeri her ay degisiyor.
Bazen düşüyor bazen yükseliyor. Merak etme yani.
Bende 25lik kullanıyorum canım muhtemelen 50lik kullanmaya başlarım bir süre. Ya bu Demir değeri beni deli ediyor ilacı içiyorum ama sabitledi kendini artmıyor bir türlü hoca günde ikiye çıkardı yine yukselmezse iğne ya da seruma geçeriz dedi 😪

Back
X