• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım ben tiroid için kullanıyorum, gebe kalmadan önce de ilacımı düzenlemiştim çok yüksek olduğu için, bence o vesile olmuş bile olabilir🥰🥰 haftada iki 75mg, kalan 5 gün 50 mg kullanıyorum benim de değerim ilacıkullanmama rağmen o civar çıkınca doktor dozumu arttırdı gebelikte değerin değişmesi normalmiş🌸
Endokrin uzmanıyla karar veriyorsunuz dimi hoff ya doktorlarım birbirine uzak mesafede öyle olunca akşama pertim çıkıyor ama mecburen endokrine gidicem 🤦🏻‍♀️

Geçmiş olsun enfeksiyon için kullandığın ilaçları önceden kullanmıştım iyi gelmişti sana da şifa olsun inşallah 🙏 tiroid ilk zamanlar çok düşmüştü dahiliyeye yönlendirmişti beni doktorum hamilelikte oynama beklediğimiz bir şey takip edelim demişlerdi daha sonra düzeldigi için gerek görmedi doktor ilaç için
Normal birine göre değer gayet iyi ama gebelikte 2.5 altını isteriz dedi doktor bakalım artık ☺️

Endokrin uzmanıyla karar veriyorsunuz dimi hoff ya doktorlarım birbirine uzak mesafede öyle olunca akşama pertim çıkıyor ama mecburen endokrine gidicem 🤦🏻‍♀️
Evet canım dahiliye doktoru da ayarlayabilir ama benim doktorum endokrinoloji uzmanına gönderiyor beni ve bizimki de maalesef uzakta😩😩😩

Iste suçlu bulunduuu😄 kendini yorduysan ondan olmustur. Ben ne zaman ki her zamanki gibi yapmayıp ayakta fazla dolastiysam muayenede doktor mük seyler söylemedi 🙄🙈
Haberdar et canım. Güzel haberlerle gel inşallah 🙏
Yaaa ben de ara sıra cengaverlik yaptım bu hafta yemek falan yaptım ayaklandım😅 inşallah canım güzel haberlerle dönerim haberdar ederim sizi 💖

Göbeğim yukarıda kız ben de o yüzden biraz daha zaman var diyorum sancı da olmuyor ama bu bebişlere de belli olmuyor bizim Kasım grubu başladı doğumlara 😅🥰😍
Hem de nasıl başladı yarısı doğurmuş bile🤭🧿🥰 aralık grubunda da kasımda doğuran çok olacak gibime geliyor🤩 ama sanki forumda sezeryan doğuracak olan çok az var gibi ya bana mı öyle geliyor acaba herkes normal doğum bekliyor gibi sanki

Bende 25lik kullanıyorum canım muhtemelen 50lik kullanmaya başlarım bir süre. Ya bu Demir değeri beni deli ediyor ilacı içiyorum ama sabitledi kendini artmıyor bir türlü hoca günde ikiye çıkardı yine yukselmezse iğne ya da seruma geçeriz dedi 😪
Olabilir canım. Zaten cok degisken tsh hamilelikte. Benim son testte cok düşük gelmis. Bundan 1 2 ay once nerdeyse 3 lerde gelmisti. Doktor ilacı ona göre ayarliyor. Benim perinatologum kendi direkt dozu ayarliyor. Onun icin yeniden yeniden endokrine yada dahiliyeye göndermiyor.
Cok aşırı yüksek olmasini istemeyiz sadece sıkıntı cok yukseklikte oluyor diyor. Bence dert etme canim hafta sonu 50likle cözersin bu isi.
Demir benimde hep ayni seviyede. Bide bu defa demir baglama kapasitesi mi ne oda yuksek cikmis heralde benim demirde fayda etmemeye basladi.

Hem de nasıl başladı yarısı doğurmuş bile🤭🧿🥰 aralık grubunda da kasımda doğuran çok olacak gibime geliyor🤩 ama sanki forumda sezeryan doğuracak olan çok az var gibi ya bana mı öyle geliyor acaba herkes normal doğum bekliyor gibi sanki
Araliktakiler kasımda biz yine de aralikta doguruyormusuz aşko 😁

Araliktakiler kasımda biz yine de aralikta doguruyormusuz aşko 😁
Heralde öyle olacak gibime geliyor🤣 bizde çıkışlar kapalı🤣🤣🤣 şimdi bebişin kafası aşağıdaysa mı ağrı yapıyor altlara yoksa ayakları aşağıdaysa mı acaba,,, perşembe günü ne dicek bakalım doktorcuk bana korkmaya başladım doğumdan

Heralde öyle olacak gibime geliyor🤣 bizde çıkışlar kapalı🤣🤣🤣 şimdi bebişin kafası aşağıdaysa mı ağrı yapıyor altlara yoksa ayakları aşağıdaysa mı acaba,,, perşembe günü ne dicek bakalım doktorcuk bana korkmaya başladım doğumdan
Ay elleme kapali olsun da bebisler vaktinde dogsun🙏😍
Valla kafasi asagidaysa baskı oldugu icin daha cok ağrı yapıyor bence. Iste vajina kemiklerine falan ağırlık oldugu icin.
Ayaklar asagidaysa,dikislere vuruyor bebiskolar o zamanda dikislerde anlik agrilar batmalar dikenlenmeler falan oluyor. Bide bizi hoplatiyor.

Bakalim ne diyecek doktorun bende merak ediyorumm

Bu arada park yatak markasina karar verdin mi aşko ? Ben bu hafta onu halledeyim diyorum

Ay elleme kapali olsun da bebisler vaktinde dogsun🙏😍
Valla kafasi asagidaysa baskı oldugu icin daha cok ağrı yapıyor bence. Iste vajina kemiklerine falan ağırlık oldugu icin.
Ayaklar asagidaysa,dikislere vuruyor bebiskolar o zamanda dikislerde anlik agrilar batmalar dikenlenmeler falan oluyor. Bide bizi hoplatiyor.

Bakalim ne diyecek doktorun bende merak ediyorumm
Benim iki gün önce mesela çok ağrım oluyordu ayağa kalkmaya çalışırken felaket oluyordum bugün gayet rahatım hiç ağrım yok💖
Bu arada park yatak markasina karar verdin mi aşko ? Ben bu hafta onu halledeyim diyorum
Ya çok muzdarip bir konum bu😩 karar veremedim nasıl karar vereceğime bile karar veremedim kesin park yatak alcam yani beşik falan değil ama önerilere açığım yani ortasının çökmemesi dayanıklı olması falan çok önemli holmer var sana bahsetmiştim alman markası ona bir yükseliyorum ama işte bilmiyorum inanki sen ne düşünüyorsun
Benim doktorumda endokrin uzmanı istiyor mutlaka 😪
Endokrin daha iyi canım işin uzmanı onlar benim endokrin doktorum 20 dakika bana açıklama yapıyor çok tatlı bir adam😅😅😅

Benim iki gün önce mesela çok ağrım oluyordu ayağa kalkmaya çalışırken felaket oluyordum bugün gayet rahatım hiç ağrım yok💖

Ya çok muzdarip bir konum bu😩 karar veremedim nasıl karar vereceğime bile karar veremedim kesin park yatak alcam yani beşik falan değil ama önerilere açığım yani ortasının çökmemesi dayanıklı olması falan çok önemli holmer var sana bahsetmiştim alman markası ona bir yükseliyorum ama işte bilmiyorum inanki sen ne düşünüyorsun

Endokrin daha iyi canım işin uzmanı onlar benim endokrin doktorum 20 dakika bana açıklama yapıyor çok tatlı bir adam😅😅😅
Ne güzel doktorlara denk gelmişiz maşallah 🥰Benim doktorum da şeker gibi bir kadın gerçekten 😍

Bebisin pozisyonu kaynakli iste heralde. Kafa asagida olunca çatı agrisi diyorlar ya o oluyor bizde bence. O yüzden agriyor. Benim o agri hic gecmiyor ama. Ben artik onun geçeceğine pek inanamiyorum nedense 1 ay olacak heralde 🥲

Kuzu ya bende diyorum ki, bak simdi bazi markalsrda indirimler var ty de hb de falan, onlardan birinden alalim çünkü dün esimle annem ebebeke gittiler ikisinin de ortak fikri, pahalisi da ucuzuda ayni. Yani hicbi fark yok. Iste birinde dönence alt acma şeyi faln var digerinde o yok . Onun dışında hersey birebir ayni dediler.
Bende aslinda hep buna inaniyordum gidip teyit etmis oldular.
Ek olarak benim düşüncem kenar korumalik alabiliriz bebisler kenarlara köşelere gelmesin diye. Onuda 3 aydan sonra alırız baslangicta gerek yok.
Ben icine de reflü yatagi alcam zaten. Onda yatar. Kraftin bazi modelleri indirime girmis, pregonun da öyle. Bunlardan birini alsak olur bence.
Sadece mesela ben diyorum dönencesi olsun diye alt acmasi da olsa da olur olmasa da. Yani beklentine bagli.

Back
X