• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

maviilale maviilale gözün aydın canım gördün mü öyle huni huni deme artık iyisin o doktora da söyle çok konuşmasın🤣 karnın aşağıdaysa bebek aşağıda rahattır o kadar🤣 birkaç haftaya nefes borunu sıkıştırsın da görürsün🤣

nisan97 nisan97 ya caniko sen artık sütçü kadınsın🤣 önüme nezaman öyle bir video çıksa aklıma sen geliyorsun dua et instagramdan takiplemiyoruz yoksa seni reels delisi yapardım🤣

Annem bana kendi kendine double xxxxxl hamile pantolonu yapmış size göstereyim durun🤣🤣 babylovee babylovee sanki bir ara birisi sağlık ocağına giderken fotoğraf atacaktı yıllar önce unutturdu bize sonra🤣🤣 pencere pozu da karnımın toparlaklığına bakın diye🤣🤣
Yararlı videolara açığım 🤣🤣

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım💖 bildiğim kadarıyla burda 3 arkadaşımız acil Serklaj olduk ben 20. Haftada oldum, babylovee babylovee da o haftalarda yanlış hatırlamıyorsam ama daha erken olsaydık ya da önlem amaçlı olsaydık biraz daha rahat olurduk diye düşünüyorum hem psikolojik olarak hem de bebek kilo almaya başlamadan olursa daha sağlıklı olur sanırım, gideceğin doktora güvenmen çok önemli doktorun bu konudaki uzmanlığı çok önemli, nisan97 nisan97 bu arkadaşımız kaçıncı haftada oldu bilmiyorum ama sağlıkla doğurdu yeni☺️ maviilale maviilale
19+5 haftalıkken oldum ben de

Yatmadan önce ak 😂 kuzum senin randevun ne zamandı
Kuzum icine mi dogdu bugun gittim😍 aşırı yoruldum ya. Açlıktan bayilacaktim. Bir dahakine yanima yiyecek birseyler de alacagim hic degilse yolda yerim eve gecerken. Açlıktan bitap düştüm bide aşırı yoruldum. Hastanede 1 saat oyle saga sola dolandik.
maviilale maviilale helal kız sana maviş benim üç günlük bu ağızdan alma Vajinal fitil belasından kurtulup döneceğim inşallah😂
babylovee babylovee ay dün gece fena bir midem bulandı sanki uyku serseminde bile uyandım kalkmadan geri uyudum ama fena oldum acaba uyumadan önce yediğim peynir mi dokundu😂😂😂😂
Sana dedim ben fazla yeme😄 hemen mide bulantısı ve tiksinme oluyor çünkü.

Doğduğunda yaptıkları 2 aşı var diye biliyorum sonra 2 ay aşısı varmış

Bana benziyor benim kopyam resmen 🤣
Oyy o zaman çek nazını zaten sana benziyormus😄😍

36 haftaya kadar kullandım fitil iğneyi 35 haftada vurdum en son
Iyi kuzum bari tamam bende kullancam ileri haftalara kadar zaten. Doktorum bi ara 32 de keseriz demisti ama benim aklimda daha uzun süre kullanmak var bakalim.

Kızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz
Merhaba, ben 22.haftada oldum acil serklaj yapıldı banada.
Bundan sonraki hamileliklerimde tedbir amacli 13. Hafta civari serklaj atılacakmıs doktorum öyle dedi. 38 hafta cok normalmis bence senin dogumun içinde. Doktorun ne izin oyle dedi acaba.
Ölçümde rahim agzinda kisalma vardi benim.
Bence doktorun ol diyorsa ol. Tedbir önemli bu konuda. Bide erken haftada olmak daha güvenli sanki

Kızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz
İnşallah bu seferde sorunsuz bir hamilelikle kucağınıza alırsınız ☺️ bende 14.haftam bitince serklaj oldum planlı bir serklajdı bu konuda bence mutlaka bir perinatolog ile görüşün ☺️ önlem amaçlı olan serklajın riski her zaman digerlerine göre daha az olur. Neden yaptırmak istemiyorsunuz? İlk çocugunuz kaç yaşında küçük olduğu için falan mı istemiyorsunuz yani ☺️

babylovee babylovee maviilale maviilale cebellato cebellato
İlk serklajı sadece düşük hikayemden dolayı , rahim ağzı yetmezliği olabilir diyerek yaptılar. Yapılan ölçümlerde gayet güzeldi . Önlem amaçlı yapıldı . Şimdi doktor doğumu 38+3 de yapmışsan iyi durmuş , durmayacak olsa serklajla da durmazdı dedi . Ama yine de yönlendirdi ilk serklaj olduğum adama . Onun da o zamanlar bile muayenesi , ameliyatı pahalıydı .kafamda başka bir doktor olmadığı için ve devlete gitmek de korkuttuğu için olmasam mı diye düşündüm . Şimdi devlette doktor arayışı içindeyim . Perinatologa direkt randevu alınmıyor sanırım. Konu da hassas olunca iyi bir doktora emanet etmeli . İlk çocuğum da tüp bebekti şu an 5,5 yaşında . Bu da tüp bebek . Umarım altından kolaylıkla kalkarız 🙏. Verdiğiniz cevaplar ve bilgiler için teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
İlk serklajı sadece düşük hikayemden dolayı , rahim ağzı yetmezliği olabilir diyerek yaptılar. Yapılan ölçümlerde gayet güzeldi . Önlem amaçlı yapıldı . Şimdi doktor doğumu 38+3 de yapmışsan iyi durmuş , durmayacak olsa serklajla da durmazdı dedi . Ama yine de yönlendirdi ilk serklaj olduğum adama . Onun da o zamanlar bile muayenesi , ameliyatı pahalıydı .kafamda başka bir doktor olmadığı için ve devlete gitmek de korkuttuğu için olmasam mı diye düşündüm . Şimdi devlette doktor arayışı içindeyim . Perinatologa direkt randevu alınmıyor sanırım. Konu da hassas olunca iyi bir doktora emanet etmeli . İlk çocuğum da tüp bebekti şu an 5,5 yaşında . Bu da tüp bebek . Umarım altından kolaylıkla kalkarız 🙏. Verdiğiniz cevaplar ve bilgiler için teşekkür ederim 🙏
Sizin zaten bir serklaj hikayeniz olduğu için devlette bile sizi perinatoloji bölümüne sevk ederler muhtemelen ☺️ ne zaman isterseniz yazın elimizden geldigince cevaplarız 🥰

Şahsi görüşüm bu kadar emekle evlat sahibi olmuşsunuz, tedbir amaçlı dahi olsa serklaj olun ve pahali da olsa eger mesleki olarak iyi bir doktorsa güveniyorsaniz gidin o doktora olun.
Allah muahafaza sonradan keske maddi konulari hesaba hic katmasaydik demeniz daha can sıkıcı olur.
Devlet hastanesinde de bu isler biraz sıkıntı illa gideyim derseniz de üniversite hastanesine gidin en azından. Açıkçası ben bu konuda maddiyattan kacilmamasi gerektigini düşünüyorum.

Bu arada normal kadın doguma bir kez devlette muayene olursa iz perinatolog icin kayit açarlar gidip olursunuz muayenenizi rahatça.

Ya neden sakınca olsunki valla siz beni deli edeceksiniz🤣🤣 ben acaba neleri yediğimi yazsam beni döver misiniz ilahi😆😆
Kız o kadar çok doğum tetikleyen şey var ki ben mesela hurma delisiyim ama yemeye başlarsam duramam 😂 bir de ilk çocukta böyle değildim ben sonradan böyle oldum 😂

nergiscicegi6 nergiscicegi6 kuşum o kadar güzel şeyler değil de zararlı şeyler yani şimdi bir gebecik okur canı çeker beni günaha sokma gece gece😆
Kız o kadar çok doğum tetikleyen şey var ki ben mesela hurma delisiyim ama yemeye başlarsam duramam 😂 bir de ilk çocukta böyle değildim ben sonradan böyle oldum 😂
Kız kaç tane nar yiyebilirsinki hadi ye iki tane olsun doğumu tetikleyecek bile olsa😆 millet kilo kilo hurma yiyor anca doğuruyor

Back
X