• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Amin kuzucum .. dogru haftamiz ilerledi ama tabiki annelik iste daha fazla dursun istiyor insan..
Sen simdi 2 gün fazla dursa istersin halbuki gelisimi tamam ayni onun gibi benimki de.
Defigin gibi temiz çıkacak buna inanıyorum zaten. Aminnn
Yok kuzum zaten gebelik zehirlenmesinden şüphelenseler dahi Allah korusun hemen öyle kimseyi doğuma almıyorlar yakından takip edip kontrol altında tutuyorlar. Ne zaman vereceksin idrarı?

Yok kuzum zaten gebelik zehirlenmesinden şüphelenseler dahi Allah korusun hemen öyle kimseyi doğuma almıyorlar yakından takip edip kontrol altında tutuyorlar. Ne zaman vereceksin idrarı?
Oyle mi oluyor kuzum ya. Ben arastirmaya çekiniyorum çünkü. Bir iki yazdim felaket senaryolari dönüyor.
Kabı bugun aldı eşim yarin sabahtan cumartesi sabaha kadar yapacağım ve sabah ilk idrardan sonra eşim götürüp teslim edecek yine.

Kızlar 😒
Doktorum aradi, 24 saat idrar toplamami istedi....
Hem idrarda protein hemde tansiyonda yukselme eğilimi olunca , Allah korusun gebelik zeh. Ile iliskilenebiliyor dedi.
Hamilelikte biraz protein cikabilir ama tansiyonda yükselme gosterdigi icin bakilmasi gerek dedi.
Yani duygularimi ifade edemiyorum artik 🙁
Herşey çok yolunda olacak Allah’ın izniyle içini ferah tut doktorun şükür ki işini sağlama alıyor ve seni denetim altında tutuyor bu harika bence 🤲🏻

Oyle mi oluyor kuzum ya. Ben arastirmaya çekiniyorum çünkü. Bir iki yazdim felaket senaryolari dönüyor.
Kabı bugun aldı eşim yarin sabahtan cumartesi sabaha kadar yapacağım ve sabah ilk idrardan sonra eşim götürüp teslim edecek yine.
Bizim Kasım grubunda arkadaşta 24 saatlik idrarda protein baya yüksek gelmişti bi 10 gün önce yazmıştı, şu an hala takip ediliyor sık sık kan idrar veriyor sanırım

Doktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdi😔 hunılesme yasayan var mı kızlar , daha 19. Haftaya yenı gırıyorum , yasam sınırı nedır kacıncı hafta😔
Canım senin içinde rahat olsun hunileşme benimde okuduklarıma göre bir çok serklajda görülüyor ama Allah’ın izniyle ferah tut içini dua ediyroum bende hepimiz için 🤲🏻

Herşey çok yolunda olacak Allah’ın izniyle içini ferah tut doktorun şükür ki işini sağlama alıyor ve seni denetim altında tutuyor bu harika bence 🤲🏻
Amin canım benim🙏🙏🥰
Çok sagol ..
Evet doktorum cok dikkatli sagolsun. Ama haliyle bu kadar sıkı takip dikkatle ilerlemekte bende strese sebep oluyor.
En ufak soeunu dahi arastirmak istiyor ama o süreçte yıpranan yine epey bi ben oluyorum.
Sikayetim yok tabiki dedigin gibi soru isaretsiz ilerlemek her sekilde daha iyi

Bizim Kasım grubunda arkadaşta 24 saatlik idrarda protein baya yüksek gelmişti bi 10 gün önce yazmıştı, şu an hala takip ediliyor sık sık kan idrar veriyor sanırım
Canım öyle mii. Ben sizin gruba yazayim mi artık acaba.
Yada arkadasin ismi neydi ben ona mesaj atsam özelden sorsam

babylovee babylovee valla doktorunun yerinde olsam seni hastaneye yatırır orda bebekler gibi bakardım ne yemek ne içmek düşünücen özel diyet menüsü, günde 4 defa ölçüm, her gün tahlil, sen bu telaşı stresi öyle rahatlatırsın gibime geliyor canım zaten ordayım bakıyorlar bana diye, yazdıkça bu fikir mantıklı gelmeye başladı bu arada şaka bi yana

Çok tesekkurler canım🙏🏻 Allah dualarımızı kabul etsin🙏🏻 hunıleşme yasayıp dogumu zamanında yapan arkadas var mı acaba burada🥹 yada gebelıgı ılerlemıs , yazarsanız cok sevınırım🥹

Çok tesekkurler canım🙏🏻 Allah dualarımızı kabul etsin🙏🏻 hunıleşme yasayıp dogumu zamanında yapan arkadas var mı acaba burada🥹 yada gebelıgı ılerlemıs , yazarsanız cok sevınırım🥹
Canım sen bizim haftalarımızı görebiliyor musun sayfada?

Canım sen bizim haftalarımızı görebiliyor musun sayfada?
Ben yenı uye oldum bakılıyorsa hıc bılmıyorum, neler yaptın bu süreçte , ben cok tuvalete gıdıyorum 😔 su ıcer ıcmez ıhtıyac duyuyorum . Bana yasam tarzın hakkında bılgı verırsen cok cok sevınırım canım🙏🏻

babylovee babylovee valla doktorunun yerinde olsam seni hastaneye yatırır orda bebekler gibi bakardım ne yemek ne içmek düşünücen özel diyet menüsü, günde 4 defa ölçüm, her gün tahlil, sen bu telaşı stresi öyle rahatlatırsın gibime geliyor canım zaten ordayım bakıyorlar bana diye, yazdıkça bu fikir mantıklı gelmeye başladı bu arada şaka bi yana
Iyice kafayi sıyırmazsam😂
Yani mantikli aslinda. Ama gittigim hastane bir pahali ki bir pahali..
Aslinda bugun sehir hastanesine gittigimde yatiralim dedi bi aklima yatmadi desem yalan olur o an 😂

Benim hep denk geldiğim son anda acilen doğuma girenler veya kasılma sancı problemi yaşayanlarda yapıldığıydı. Her şey yolundaysa çok da mantıklı değil gibi inşallah sorunsuz ilerler süreciniz
Yani acil bi durumum yok ama Allah göstermesin olursa da iğneyi yaptırmadığım için pişman olurum diye düşünüyorum.

Back
X