• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

İnşallah sağlıkla kolaylıkla önce güzel sonuçlar alırsın sonra da sağlıkla kucağına alırsın canım🙏🏻💖 kaybın için üzgünüm başın sağolsun🙏 Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Amiin amiin allah razi olsun
Cok sukur kaybimizin pskolojik surecini atlattık
Simdi baska bi surecteyiz bazi insanlar icin bazi seyler gercekten zor
Dumduz hamis oluo anne olmak cok isterdim🥰

Amiin amiin allah razi olsun
Cok sukur kaybimizin pskolojik surecini atlattık
Simdi baska bi surecteyiz bazi insanlar icin bazi seyler gercekten zor
Dumduz hamis oluo anne olmak cok isterdim🥰
İnşallah hamileliğin doğumun çok kolay olsun canım💖 ben de üç sene sonunda kaldım, tüp bebek aşamasına geçmek üzereyken🙃

İnşallah hamileliğin doğumun çok kolay olsun canım💖 ben de üç sene sonunda kaldım, tüp bebek aşamasına geçmek üzereyken🙃
Yaa cok guzel bi surpriz olmus size
Banada cok dediler ilk tedavinin ustune dogum yaotin belki kendiliginden olur diyede
Nasip olmadı 2.5 yıldır kendiliginden gebelik
Ama gercekten bir mucize yaa baska bise deil😍

Evet olabilir ben oğlumu 39+1 de doğurdum 3500dü kilosu
Iste mesela bak. O arkadaşın hamile günlüğünde daha bebis haftasina göre 2200 olacagi yaziyordu ama 3.400 dogdu yavrusu.
Iyi tarafi iste küvözde kalmaması. Ama iste erken gelmesi de ayni bu sebepten sanki

Yaa cok guzel bi surpriz olmus size
Banada cok dediler ilk tedavinin ustune dogum yaotin belki kendiliginden olur diyede
Nasip olmadı 2.5 yıldır kendiliginden gebelik
Ama gercekten bir mucize yaa baska bise deil😍
Olsun kendiliğinden olmuş tüp bebek olmuş hiç önemli değil canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız😍 sen şimdi transfer sürecinde misin neye gün sayıyoruz söyle bakalım😍🌸

Evet canım 22. Haftadayım kasık geçen hafta vardı bu hafta antibiyotik içince geçti sanki zaten doktorum antibiyotik iç yüksek ihtimal vajinadan kaynaklı kaşığa vuruyor dedi benim vajina kültürümde bakteri görülmüştü antibiyotik başladık yarın son bitiyor ve kasık ağrım geçti özellikle sol kasık ağrım çok fazlaydı ekstra rahim batmam var söylediğin gibi idrar zamanı daha artıyor yapınca hafif rahatlıyordum bendede hunileşme var ama doktor çok önemsemedi bir kaç hafta geçsin dedi bu hafta ne söyleyecek merak ediyorum bende idrara çok çıkıyorum ve açıkçası ben çok yatmıyorum doktorum da çok yatma dedi🫣 bu hafta söylediklerini paylaşırız burda
Tamam canım bılgı alısverısı yapalım🥰 bana da tam tersi hunılesme var yatmalısın dedı 😔 korkuttu benı bu hafta 🥹 yataktan kalmak ıstemıyorum korkudan , bırde ruyalar 😔 bılınc altım o kadar kotu kı kabus goruyorum 🤦‍♀️hayırlısı ıle zaman gecse su gıbı saglıkla alsak kucaklarımıza , sonra herhalde artık beni toplamaları gerekecek 😂psıkolojı gıttı gıdıyor 😂

Butun mesajları okuyamadim suan ama zamanla dönup donup okuyacagim
Bende tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim ama maalesef 19 haftada kaybettik
Suan 2. Transferim oldu conus bekliyoruz nasip olursa banada serklaj dikis planlaniyo burasi bana cok yardimci olacak gibi hissediyorum
Basınız sag olsun, umarım guzel haberlerınızı alırız yakın zamanda 🙏🏻🧿 benımde 2 kaybım vardı ,bu sefer serklaj oldum , Allahın izniyle bu sefer bebeklerımızı alacagız kucaklarımıza 🙏🏻🧿

Tamam canım bılgı alısverısı yapalım🥰 bana da tam tersi hunılesme var yatmalısın dedı 😔 korkuttu benı bu hafta 🥹 yataktan kalmak ıstemıyorum korkudan , bırde ruyalar 😔 bılınc altım o kadar kotu kı kabus goruyorum 🤦‍♀️hayırlısı ıle zaman gecse su gıbı saglıkla alsak kucaklarımıza , sonra herhalde artık beni toplamaları gerekecek 😂psıkolojı gıttı gıdıyor 😂
Geçen gün babylovee babylovee ile konuşuyorduk dedikki doğumdan sonra kendimizi kuaföre kapatıp milyonlarca tl para vereceğiz🤣 kendimizi bakıma soracağız🤣

Geçen gün babylovee babylovee ile konuşuyorduk dedikki doğumdan sonra kendimizi kuaföre kapatıp milyonlarca tl para vereceğiz🤣 kendimizi bakıma soracağız🤣
Kuaför bizi toplasa iyi 😂 hamilelikten önce Bebek planımız yokken duruş bozukluğu için pilatese başlamıştım 2 hafta kadar kısa sürdü sürpriz oldu şimdi fizik tedaviye başlamam gerekecek gibi yata yata beni anca o toparlar sanki 😂

Kuaför bizi toplasa iyi 😂 hamilelikten önce Bebek planımız yokken duruş bozukluğu için pilatese başlamıştım 2 hafta kadar kısa sürdü sürpriz oldu şimdi fizik tedaviye başlamam gerekecek gibi yata yata beni anca o toparlar sanki 😂
Komple tadilat yapıcaz kanki🤣🤣

Yok doğru söylüyorsun canım geçen haftadan beri çok dikkat ediyorum hatta 1.5 kilo vermişim🤣
Ooo iste buuuu senden bekledigim haberlerrr😍😍😍 süpersin çiçeğim süpersin 😍😍
Valla kuaforlere kendimizi kapatip temizce yenilenmis bir anne olarak cikacagiz ordan, valla gecen aklimdan sey gecti,saclarim su an uzun baya duş sonrasi saclarimi zor açıyorum tararken acaba kuaföre mi gitsem orda saclarimi yikatsam taratsam gelsem diye gecti😂😂

Ayy varyaa ne yuruyebiliyorum ne su sisesi acabiliyorum oy anam bizim kaslar iptal😂

Butun mesajları okuyamadim suan ama zamanla dönup donup okuyacagim
Bende tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim ama maalesef 19 haftada kaybettik
Suan 2. Transferim oldu conus bekliyoruz nasip olursa banada serklaj dikis planlaniyo burasi bana cok yardimci olacak gibi hissediyorum
Dilerim çok güzel bir sonuç alırsın canım 🙏 seni çok iyi anlıyorum şuan, burası konu başlığına ait değil karıştırmış olmayalım ama sen hangi doktora gitmiştin tüp bebek için? İstersen dm'den konuşabiliriz.

Ooo iste buuuu senden bekledigim haberlerrr😍😍😍 süpersin çiçeğim süpersin 😍😍

Valla kuaforlere kendimizi kapatip temizce yenilenmis bir anne olarak cikacagiz ordan, valla gecen aklimdan sey gecti,saclarim su an uzun baya duş sonrasi saclarimi zor açıyorum tararken acaba kuaföre mi gitsem orda saclarimi yikatsam taratsam gelsem diye gecti😂😂
Yok mu kuaföre tekerlekli sandalyeye gidişin🤣🤣 ben de acaba doğumdan sonra saçımı kestirmesem rapunzel olsam ne olur diye düşünüyorum🤣

Back
X