Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ben suan psikoterapi alıyorum online ama doğumdan sonra kesın psikoloji için ne gerekiyorea yapacam sonrasında fiziksel kısma geçerim heralde 😂geçen aynaya bakıp ağladım resmen aynaua bile bakmayı bıraktım artık 😂

Ben suan psikoterapi alıyorum online ama doğumdan sonra kesın psikoloji için ne gerekiyorea yapacam sonrasında fiziksel kısma geçerim heralde 😂geçen aynaya bakıp ağladım resmen aynaua bile bakmayı bıraktım artık 😂
Bende onlıne nefes terapısı almaya baslamıstım ama bıraktım , aslında ıyı gelıyordu tekrar baslayabılırım , ruh durumum gunden gune degısıyor cunku🥹 bende aynalara küstüm 🥹 ama gercekten şaka bır yana sorun etmıyorum yeter kı saglıkla alalım kucagımıza gerısı teferruat🥰

Aaa unutusum onu😂 bende var bıraz kılo alınca daha da şiştim diye aklıma gelmedi 🐣
İnanmıyorum sizeeeeee😓😓😓 beni çok üzdünüz neden aynaya küstünüz deli kızlar sakın bir daha duymuyum😥😥

Iste mesela bak. O arkadaşın hamile günlüğünde daha bebis haftasina göre 2200 olacagi yaziyordu ama 3.400 dogdu yavrusu.
Iyi tarafi iste küvözde kalmaması. Ama iste erken gelmesi de ayni bu sebepten sanki
Kızz doğum tarihin belli olmuş yukarılarda okudum hayırlı olsun 1 ay sonra doğuruyorsun yanii az kalmış 🥰

Back
X