- 12 Ekim 2023
- 1.729
- 1.470
- 63
- 27
Dudak dolgusu var benim listemde doğruKuafor,psıkolog, dıyetısyen, spor salonu , botox,vs…şaka bır yana sağlıkla gelsinlerde hepsine razıyım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dudak dolgusu var benim listemde doğruKuafor,psıkolog, dıyetısyen, spor salonu , botox,vs…şaka bır yana sağlıkla gelsinlerde hepsine razıyım
![]()
Aaa unutusum onuDudak dolgusu var benim listemde doğru![]()
Bende onlıne nefes terapısı almaya baslamıstım ama bıraktım , aslında ıyı gelıyordu tekrar baslayabılırım , ruh durumum gunden gune degısıyor cunkuBen suan psikoterapi alıyorum online ama doğumdan sonra kesın psikoloji için ne gerekiyorea yapacam sonrasında fiziksel kısma geçerim heraldegeçen aynaya bakıp ağladım resmen aynaua bile bakmayı bıraktım artık
![]()
Aaa unutusum onubende var bıraz kılo alınca daha da şiştim diye aklıma gelmedi
![]()
İnanmıyorum sizeeeeeeBen suan psikoterapi alıyorum online ama doğumdan sonra kesın psikoloji için ne gerekiyorea yapacam sonrasında fiziksel kısma geçerim heraldegeçen aynaya bakıp ağladım resmen aynaua bile bakmayı bıraktım artık
![]()
Yok canım üzülme , sadece dıp boyam geldı o yuzden aynaya bakmayı tercıh etmıyorumİnanmıyorum sizeeeeeebeni çok üzdünüz neden aynaya küstünüz deli kızlar sakın bir daha duymuyum
![]()
Ay o normal kızYok canım üzülme , sadece dıp boyam geldı o yuzden aynaya bakmayı tercıh etmıyorum![]()
Kızz doğum tarihin belli olmuş yukarılarda okudum hayırlı olsun 1 ay sonra doğuruyorsun yanii az kalmışIste mesela bak. O arkadaşın hamile günlüğünde daha bebis haftasina göre 2200 olacagi yaziyordu ama 3.400 dogdu yavrusu.
Iyi tarafi iste küvözde kalmaması. Ama iste erken gelmesi de ayni bu sebepten sanki
Evet canım 27si demişti ayyy ne yapıyordur şimdi acaba
Evettt canım benim yarın 11de gidiyorum doğuma dualarınızı bekliyorum
Oje sürüyordum cebellatom jdjdjdEvet canım 27si demişti ayyy ne yapıyordur şimdi acaba![]()
Yaaaa kız sezeryanda oje sürülmez sil hemen delüüü anestezici çıkarttırır sanaaaaaOje sürüyordum cebellatom jdjdjd
Sonra tırnaklarını yiye yiye çıkarırsın ay benim salaklığım gibi olma protez tırnağımı dişimle söktüm belden uyuşturuyorlar diye ameliyat masasında hemdeOje sürüyordum cebellatom jdjdjd
Yaaaa hayır yaa o kadar uğraştım kız kör ışıkta herkes uyudu djdjdjYaaaa kız sezeryanda oje sürülmez sil hemen delüüü anestezici çıkarttırır sanaaaaa
Sil hemen lan beni gülme krizine soktun Allah cezanı vermesinYaaaa hayır yaa o kadar uğraştım kız kör ışıkta herkes uyudu djdjdj
Yok artıkkkkSonra tırnaklarını yiye yiye çıkarırsın ay benim salaklığım gibi olma protez tırnağımı dişimle söktüm belden uyuşturuyorlar diye ameliyat masasında hemde![]()
Ya ben ojesiz yapamam ama djdndn ayak tırnağını da mı çıkarcaz offSil hemen lan beni gülme krizine soktun Allah cezanı vermesin![]()
Bana dedilerki tırnağından bakıcaz morarırsa diye falan tam anlayamadım korkudan bak araştır bebişimYok artıkkkke ben serklaja da ojeli girdim bacım
Yok ayakların kalsın kime göstereceksen flcdlckdmxöxYa ben ojesiz yapamam ama djdndn ayak tırnağını da mı çıkarcaz off![]()