Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Teyzoslar bugun kontrolümüz var. Dualarınıza talibiz.
Güzel sahane haberlerle geliriz umarım ki..
Oğlum kilo almış olsun bolca aminn🙏🥲
Hersey yolunda olsun..
Bugun ilk kez nst ye girecegim icin ekstra heyecanlıyım 😊
Ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin 😍 inşallah almıştır kuzum 🥰 ayy isme karar verdiniz miii 😍😍

Ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin 😍 inşallah almıştır kuzum 🥰 ayy isme karar verdiniz miii 😍😍
Oy teyzesiii aminn🙏🙏🥲 almış olsun kilosunu güzelce bende rahat edeyim biraz daha.
Ay yok kuzum ya daha net bir karara varamadık.
Bu hafta sonu tamamen netlestirmeye çalışalım diyoruz 🥲
İsimli hastane çıkışı siparis edecegim guya ama galiba bu gidisle yetismeyecek

Hoşbuldum canımm benim amiiin 😘😍 vallahi bi video var ya bi çocuğum oldu saçımı zor topluyom diyo bi kadın o aynı ben, yazamadım buraya da girip vakit yok ki 🤣 elimden geldiğinde emzirmeye çalışıyorum ama bitik haldeyim gece 1-2 saat uyku anca 🤣eve geçtik canım size bir tavsiye daha çantanızda beziniz bol olsun biz 10 tane koymuştuk az geldi. Ya sorma şok oldum biz her türlü hastaneye gidecekmişiz demek ki 🙏🏻 sen nasılsın nasıl gidiyor 💖
Eşin tutsun çocuğu sen saçını topla bacı🤣 2 saatte bir emzirmek değil miydi ya😳senden öğrendiklerim doğrultusunda çantamda hiçbir şey olmadığını farkettim😆
Senin mesajınla inan daha iyi oldum canım, ben bildiğin gibi hala enfeksiyonla uğraşıyorum sadece doktorumuz bu sefer daha rahattı bizi de rahatlattı🤩 Bebeklerimiz kendileri gelecekleri zamanı da süreci de biliyorlar ya😍 bu arada doktoruna da helal olsun gününü nasıl tam hesaplayabilmiş helal olsun🤣 benim doktorum da kasımı geçelim istersen 1aralıkta doğur dedi🤣 kızımız da çok şükür iyi teyzesi😍💖

Oy teyzesiii aminn🙏🙏🥲 almış olsun kilosunu güzelce bende rahat edeyim biraz daha.
Belki yetişir ya 2-3 hafta falan gerekiyor senin daha var vaktin 🥰 şaka maka sıradaki sensin galiba çok heyecanlı 🥰🥰

Eşin tutsun çocuğu sen saçını topla bacı🤣 2 saatte bir emzirmek değil miydi ya😳senden öğrendiklerim doğrultusunda çantamda hiçbir şey olmadığını farkettim😆
Senin mesajınla inan daha iyi oldum canım, ben bildiğin gibi hala enfeksiyonla uğraşıyorum sadece doktorumuz bu sefer daha rahattı bizi de rahatlattı🤩 Bebeklerimiz kendileri gelecekleri zamanı da süreci de biliyorlar ya😍 bu arada doktoruna da helal olsun gününü nasıl tam hesaplayabilmiş helal olsun🤣 benim doktorum da kasımı geçelim istersen 1aralıkta doğur dedi🤣 kızımız da çok şükür iyi teyzesi😍💖
Kız 1 Aralık hangi haftana denk geliyor 38+4 falan mı kehanet tutuyormuş bir de 😂😂

Ya bunu bende düşünüyorum acaba cocugum üşüyor mu irkiliyor mu diye😂 inşallah biz öyle düşünüyoruzdur bebisimiz üşümüyordur🥲
Al asko all. Ben aldim göğüs ucu kremi. Silikon uçta alcam. Arkadasim alma bende var dedi de ne bileyim alcam galiba.
Lutfen gitme sosyeteye benim ankastremi tutturma pazarin ortasinda dogurcak ya manyak😂
Ayy sorma yaa bazen bende düşünmeye basliyorum dogum yaklasti diye. Sonra hemen baska seyler düşünmeye çalışıyorum. Pek iyi degil bence düşünmek. Ayrica analarimiz hakli da olsa böyle anlarda insan güzel bi cesaret cümlesi söyler yaa😂
Beni anamda dün diyorum ki kolum şiş agriyor aşıdan dolayi bisey olmaz geceeeeer diyor😂 yok canım gerçekten mi ya😂😂
Aşko benim depend dün geldi siparis.
Gecelikte aldim oldu bir iki hafta heralde.
Baska ne alcaz ki kendimize. Bitane külot alsak yeter sanki cokta lazım degil gibi.
Sosyete pazarına gidersem ordan gecelik almam şoku🤣 analarımız da napsın ne deseler korkacağız onlar da geçiştiriyor bizi🤣 bu gidişimde alt zıbın eksiğim var bebişe bide çorap, gecelik, depend, (külot+gecelik gaz dolmasak bari😔) göğüs ucu kremi, silikon uç, göğüs pedi eeee😆 hiçbir zaman tam olarak hazır olamayacakmış gibi🤣

Belki yetişir ya 2-3 hafta falan gerekiyor senin daha var vaktin 🥰 şaka maka sıradaki sensin galiba çok heyecanlı 🥰🥰
Yetisirse yetisir artik evde kullaniriz teyzesi napalim. Zaten ben evde fotolarını cekmek icin aliyorum daha cok ille o takimla hastaneden cikarmamiza gerek yok dimi🥰
Ayyy evettt siradaki benim galibaa 🥲 hemde müthiş heyecanli birsey yaa. Hergün ihtiyaclari tamamlamaya çalışıyoruz bir yandan, diger yandan kalbimin heyecanı..
Allahım sag salim dogurup büyütmeyi nasip etsin🙏🙏hepimize 🙏🙏

Kuzum günde kac kez iciyorsun ki antibiyotik. Onun saatini öğlen 12 -1 gece 12-1 ayarlasaydin ya. Sabahin bu saatinde ilac icmeye mi kalktin kıyamam.
Varya ben bu saatlerde kahvalti edip güne baslayinca gün boyu doymuyorum.
Sonra seker dengesizligi oluyor
Aşkito gece 12-1 gibi tok olmuyorumki😓 akşam yemeğini en en geç 8de yiyebiliyorum, o zaman içiyorum mecbur sabah kalkıp bir şeyler yemem gerekecek 1 hafta böyle takılıp suyu da aşırı arttırıp kurtulmam lazım, dün söyledim mi bilmiyorum da iki hafta önce idrarda lökosit 25ti dünki testte 500 çıktı😂😂 ben resmen lökosit yapıyormuşum tuvalete😆 bravo bana😤 ama bir haftadır tuvalette sürünme sebebim buymuş anlamış oldum, ilk defa içtim akşam antibiyotiği çok çok rahat çıktım tuvalete, afedersiniz ağrıyla üç damla nerde, ağrısız yarım litre nerde🤣 demekki bana bu ilaç yarayacak inşallah inşallah🤭

Teyzoslar bugun kontrolümüz var. Dualarınıza talibiz.
Güzel sahane haberlerle geliriz umarım ki..
Oğlum kilo almış olsun bolca aminn🙏🥲
Hersey yolunda olsun..
Bugun ilk kez nst ye girecegim icin ekstra heyecanlıyım 😊
Çok güzel geçsin inşallah tatlı sağlıklı etli butlu mutlu olsun🥰 kaçta canım kontrolün

Sosyete pazarına gidersem ordan gecelik almam şoku🤣 analarımız da napsın ne deseler korkacağız onlar da geçiştiriyor bizi🤣 bu gidişimde alt zıbın eksiğim var bebişe bide çorap, gecelik, depend, (külot+gecelik gaz dolmasak bari😔) göğüs ucu kremi, silikon uç, göğüs pedi eeee😆 hiçbir zaman tam olarak hazır olamayacakmış gibi🤣
Bizim senle durup durup birbirimize ee baska ne alcaz dememiz 😅😅
Asko göğüs kalkani da al. Eğer alacaksan süt sagma makinesi ve sut saklama poseti al meme kısmı biter.
Onun dışında geceligini al. Valla herkes bolca lazım oluyor demis bende 4 takim alcam yanima. Giymezsem eve geri getiririm nolcak.
Bu arada hastsne sicak olur üşümeyiz kolay kolay ama yinede yedek ince pike gibi bisey alalim yanimiza bence.
Bebişin de ne eksigin kaldiysa al. Benim şapka eksik saniyordum 2 de sapka aldim takimlarda hep sapka varmis biraz fuzuli oldu ama olsun.
Bide eldiven almis babasi 3lü bulunsun diye.
Önlük pek almadim.
Agiz mendili aldim tamam.
Zibinlar tamam.
Hastane cikisi 10lu tamam bide 5lilerden 4 5 takim koyarim.
30lu bebek bezi koycam direkt.
Islak mendil hala alamadim marka uretemedi bi türlü.
Ek olarak penye bir battaniye aldim incesinden.
Aklima gelenler bunlar kuzum.

Aşkito gece 12-1 gibi tok olmuyorumki😓 akşam yemeğini en en geç 8de yiyebiliyorum, o zaman içiyorum mecbur sabah kalkıp bir şeyler yemem gerekecek 1 hafta böyle takılıp suyu da aşırı arttırıp kurtulmam lazım, dün söyledim mi bilmiyorum da iki hafta önce idrarda lökosit 25ti dünki testte 500 çıktı😂😂 ben resmen lökosit yapıyormuşum tuvalete😆 bravo bana😤 ama bir haftadır tuvalette sürünme sebebim buymuş anlamış oldum, ilk defa içtim akşam antibiyotiği çok çok rahat çıktım tuvalete, afedersiniz ağrıyla üç damla nerde, ağrısız yarım litre nerde🤣 demekki bana bu ilaç yarayacak inşallah inşallah🤭
Ay baya artmis kuzum yaa ic ilacini o zaman duzenli. Ben 12 de iciyorum genelde mesela o zaman 11.30gibi bisiler atistiriyordum sonra ilsc iciyordum. Tabi bu sekilde de olur bisey olmaz enfeksiyon gitsinde bosver uykuyu sonrada uyursun.
Bol su icc. Dikkat et bebisim. Gecmis olsun canım 🙏🌸

Annem de çok ısrar ediyor yaptırmak için de bilemiyorum ya isimli hastane çıkışı çok kararsızım fotoğraf çekmek falan istiyorum da isimli olmasını bilemiyorum

Annem de çok ısrar ediyor yaptırmak için de bilemiyorum ya isimli hastane çıkışı çok kararsızım fotoğraf çekmek falan istiyorum da isimli olmasını bilemiyorum
Ben 3 parca olanlardan ya alcam yada ty de gördüm koca set 600 700 lira. Ordan yaptircam. Nolcak sanki aman nelere para vermedik. Hem hatira olur saklarız 🥰

Asko göğüs kalkani da al. Eğer alacaksan süt sagma makinesi ve sut saklama poseti al meme kısmı biter.
Onun dışında geceligini al. Valla herkes bolca lazım oluyor demis bende 4 takim alcam yanima. Giymezsem eve geri getiririm nolcak.
Bu arada hastsne sicak olur üşümeyiz kolay kolay ama yinede yedek ince pike gibi bisey alalim yanimiza bence.
Bebişin de ne eksigin kaldiysa al. Benim şapka eksik saniyordum 2 de sapka aldim takimlarda hep sapka varmis biraz fuzuli oldu ama olsun.
Önlük pek almadim.
Zibinlar tamam.
Kız şaşırdın heralde bu kadar şeyi götürecek misin gerçekten 4 takım gecelik😆😆 maks iki gün kalıcan delüüü adanaya bir hafta gidicem bunların yarısını götürmicem🤣🤣 tabiki sen daha iyi bilirsin bebişin hastane çıkışı da çeyiz gibi🧿🤭😍 önlük almadım ben hiç bide eldiven almalıyım bunlar da tamam🤣 şapka bide aaayyyy Kasım maaşını koyduk bile😆😆

Ben 3 parca olanlardan ya alcam yada ty de gördüm koca set 600 700 lira. Ordan yaptircam. Nolcak sanki aman nelere para vermedik. Hem hatira olur saklarız 🥰
Ben de tyden bakacam heralde en sonunda🤩 600-700 bir şey değil benim annemin gözü yükseklerde 2k 3klık seçiyor bana😂 hayır dedim ya bu kadar alamam bir defa giydi giymedi

Önlük pek almadim.
Zibinlar tamam.
Kız 4 pijama değiştirmeye vaktin bile olmaz bir gecelik bir pijama takımı yeter aslında ama sen bilirsin 😂 ben oğluma bir tane ebeye vermelik bir de yedek bir takım almıştım güzel takımını eve gelince yıkadığımız zaman giydirdim. Gerçi ben normal doğum yapmıştım gece doğum yaptım öğlen olmadan çıktım 😅 kendine kalın bir çorap al ama gaz sancısı çok fena oluyormuş

Kız 4 pijama değiştirmeye vaktin bile olmaz bir gecelik bir pijama takımı yeter aslında ama sen bilirsin 😂 ben oğluma bir tane ebeye vermelik bir de yedek bir takım almıştım güzel takımını eve gelince yıkadığımız zaman giydirdim. Gerçi ben normal doğum yapmıştım gece doğum yaptım öğlen olmadan çıktım 😅 kendine kalın bir çorap al ama gaz sancısı çok fena oluyormuş
Sezeryanda bir gece kalınıyor sanırım, büyük valiz alcaksa yine sorun olmaz heralde giymediği eve gelecek nasıl olsa, çantayı da kadın taşımayacak zaten🤣 Gaz sancısından nefret ederimmm ben serklajdan çıkıp odaya geldiğimde de beni mahvetmişti gaz sancısı birkaç saat nanaydım

Rahat ol canım. Her beden her hamilelik farklı. 40a kadar dayanmamiz biraz zor biz serklajlilarin. Istisnalar tabiki vardir ama dikis illa ki zorlanmaya başlıyor. Dikis alındıktan sonra dayananlar da var tabi ama biraz beden vucut işi.
Bende de seker tansiyon falan var insülin ve tansiyon ilaci kullaniyorum, doktorum daha fazla sana yüklenmenin bi anlami yok dedi en son.
Evet benim doktorumda öyle dedi tansiyonum sürekli yüksek çıkınca . Hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏

Back
X