• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay ben takıldım olduktan sonra acaba erken mi diye de sonra dedim bildiği var herhalde adamın 🤣 sağ ol canım ❤️ Ağrı olmaması daha iyiymiş galiba iyi tepki verdi diye düşünüyorum vücudumun ama tahmin sadece 🤣
İlk bir ay özellikle dikkat et canım♥️ sonrasında doktorunla konuşarak durumu değerlendirirsin🌸

Yoookk bir reeels var ya bilseydim gelmeeezdiiimm🤣🤣 bacı terlik almayı düşünüyor musun ben terlik düşünüyorum da crocs şeyler çok pahalı ya bana mı öyle geliyor acaba normal mi
Kuzum crocs marka almak zorunda degiliz ya illa. Ty den bak fiyat oalrak aşırı ucmadan normal fiyatta bir crocs tipi terlik al çık. Sanki pahali olunca madalya takilmayacak ya bosver bu popüler kültür savaslarini😂

Yatış pozisyonunuz nasıl 2 gün önce oldum ben antibiyotik de verildi korka korka içiyorum siz de içmiş miydiniz
Geçmiş olsun canım saglikla vaktinde kucağımıza alalım bebislerimizi 🙏
Antibiyotik ben kullandim en etkililerden birini 2 kutu ictim ameliyattan sonra. Hic korkma merak etme ilerleyen haftalarda idrar yolu enfeksiyonları oluyor daga cok kullandiriyor doktorlar.

Kuzum crocs marka almak zorunda degiliz ya illa. Ty den bak fiyat oalrak aşırı ucmadan normal fiyatta bir crocs tipi terlik al çık. Sanki pahali olunca madalya takilmayacak ya bosver bu popüler kültür savaslarini😂
Haklısın canım ya yani terlik ha😅 3k verecem bide ona olamaaazzz

Bildiğim kadarıyla o bazen oluyor canım sıkma canını. Eğer kilo olarak gerideyse beslenmene bir kaç şey ekle toparlar inşallah 🤲🏻 sen lan sulandırıcı falan kullanıyor muydun
Yok canım kullanmıyorum. Kilo olarak değil de damarda sorun gördu o yuzden bıraz korkuttular çok ağladım bugun bunun ustune. Dualarınıza ıhtıyacım var 🙏🏻

Yok canım kullanmıyorum. Kilo olarak değil de damarda sorun gördu o yuzden bıraz korkuttular çok ağladım bugun bunun ustune. Dualarınıza ıhtıyacım var 🙏🏻
Yaa 😔 ne desem bilemiyorum ki çok yıpratma kendini kuzum zor bir durum inşallah küçüğün de çabucak toparlar annesini daha fazla üzmez 😔

Merhaba 🌸 iyiyim çok şükür, hiç kabızlık yaşamadım ağrım da hiç olmadı, ipi de hissetmedim, hatta fitil yapıyorum progrestan. Benim de iki gün oluyor 🥺 kanamam yok hiç lekelenme gibi akıntı yani çok nadir o da, sizin nasıl? İyi misiniz? Benim erken yaptı doktorum 10+5'ti ama kaybım 12.hafta sonu olduğu için önlem aldı doktorum güvenim var hiç şüphe etmedim burda da çok diyen oldu çok erken diye ama 🥺 bugün 11+0 olduk 🙏🏻
İyiyim ancak kabızlık var ve ara ara karnımda ağrı oluyor benim de 2. Günümdü. Benim de kaybım 19. haftada 1.5 cm düştüğü için mecburen yapıldı şuan 17 haftalık.. Yok erken de atılabiliyor geç de internette 5 hafta kadar doğumu ertelediği gibi bilgiler de var ama 36-37. haftaları göreceğiz nasipse içini ferah tut🌸

Canım anladigim bebegi besleyen damarlardan birinde bir direnc var galiba dimi?
Bu cok büyük bir sorun degil eger oysa. Bildigim kadarıyla bi ilac veriyorlar kullaniyorsun.
Sadece bebisin biraz zayif doğabilir diyorlar.
Farkli bir problemse bilmiyorum ama benim dedigim seyse korkma ondan üzülme.

Geçen gün hastaneye yattığımda sıcaktan uyuyamadım sanırım doğururken daha da sıcak olur :D o yüzden her şeyi yarım kol götürmeyi düşünmeye başladım🤣
Bende hep yarım kol aliyorum ama bir tane uzun kol aldim pijama. Bide hırka koydum cok kalin olmayan. Lazim olur belki. Dogumdan sonra cok usuycez ama haberin olsunnn. Sezeryan sonrasi yani🙃

Bende hep yarım kol aliyorum ama bir tane uzun kol aldim pijama. Bide hırka koydum cok kalin olmayan. Lazim olur belki. Dogumdan sonra cok usuycez ama haberin olsunnn. Sezeryan sonrasi yani🙃
Kendimize battaniye koyucak mıyız çantaya bebeğin battaniyesine sarmasınlar bizi🤭🤣

Kendimize battaniye koyucak mıyız çantaya bebeğin battaniyesine sarmasınlar bizi🤭🤣
Bunu eşim de teklif etti bence alalim diye😁
Çünkü ben serklajdan sonra inanilmaz üşüdüm orada. Bide biz tedbirsiz acil ameliyat olunca normal yaz günüydü bide yanimizda kalin birsey de yoktu.
Aslinda küçük ince bir battaniye alabiliriz sanki

Bunu eşim de teklif etti bence alalim diye😁
Çünkü ben serklajdan sonra inanilmaz üşüdüm orada. Bide biz tedbirsiz acil ameliyat olunca normal yaz günüydü bide yanimizda kalin birsey de yoktu.
Aslinda küçük ince bir battaniye alabiliriz sanki
Evet bide benim annem de habire doktora gittiğimizde beni hastaneye yatırıyor diye dün kendisine hastane çantası hazırlamış🤣🤣 bu da benim hastane çıkış çantam dedi çok güldüm ona o da battaniye koymuş kendisine🤣🤣

Evet bide benim annem de habire doktora gittiğimizde beni hastaneye yatırıyor diye dün kendisine hastane çantası hazırlamış🤣🤣 bu da benim hastane çıkış çantam dedi çok güldüm ona o da battaniye koymuş kendisine🤣🤣
😅ahshah valla bende güldüm ya 😅 kadın napsin tedbirsiz kaliyor orda demek ki üşüsün mü😅 akillica düşünmüş. Bencede bizde koyabiliriz ya. Gerci istesek verirler hastaneden fazlasini ama yine de alinabilir.

😅ahshah valla bende güldüm ya 😅 kadın napsin tedbirsiz kaliyor orda demek ki üşüsün mü😅 akillica düşünmüş. Bencede bizde koyabiliriz ya. Gerci istesek verirler hastaneden fazlasini ama yine de alinabilir.
Tabiki🤣 bide mesela acil bir şekilde arıyoruz onu anne seni almaya geliyoruz hastaneye geçicez diyoruz iniyor kadın🤣 benim doktorum da hastanede yatırmayı seviyor sanırım o yüzden çok mantıklı oldu haftaya ben Adanaya gidecektim ama eşim izin vermiyor artık😥 annem gidicek dedemlerin yanına birkaç günlüğüne o zamanlar kesinlikle doğurmamam gerek😞🤣

Tabiki🤣 bide mesela acil bir şekilde arıyoruz onu anne seni almaya geliyoruz hastaneye geçicez diyoruz iniyor kadın🤣 benim doktorum da hastanede yatırmayı seviyor sanırım o yüzden çok mantıklı oldu haftaya ben Adanaya gidecektim ama eşim izin vermiyor artık😥 annem gidicek dedemlerin yanına birkaç günlüğüne o zamanlar kesinlikle doğurmamam gerek😞🤣
Mesajin sonunu zor getirdim adanaya gidicem yazdin diye 😒 bir zahmet artik gitme lütfen. Canikom bizim elimiz kulagimizda artik öyle sehir degistirme lüksümüz yokk.. babk benim doktorum artik 3 -4 günde bir gorusecegiz dedi. Haftada 2 muayene olacagim artik. Bu dogum yaklasti anlamina geliyor. Bide riskliyiz. Bana gecen dedi, normalde sadece şekeri olani veya sadece tansiyonu olani bile 37 de max aliyoruz doguma diye. Bende her ikisi de var. Doktorun gözetiminde olmakta fayda var kuzu 😊🙏
Ayrica annen en doğrusunu yapmış valla 😄 yakinlarimiza da lazim hastane cantasi

Canım detaylı ultrason yaptırmış mıydın inşallah hiçbir sorun yoktur canını sıkma lütfen bence bir süre sonra haftasını yakalayacak 2 haftaya kadar doktorlar normal karşılıyor diye biliyorum büyüdükçe hızlanıyorlar♥️

Yatabildiğim her şekilde yatıyorum🤣 antibiyotikten korkma canım enfeksiyondan kork, antibiyotik en yakın arkadaşımız oldu🤪♥️
Doğru diyosun enfeksiyon daha tehlikeli inşallah bebişler de sağlıkla büyür💗 ben her gün oksapar vurulup coraspirin de içtiğim için evham yaptımm

Back
X