• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Aaaa bacı üzdün beni, hastanede yattım iki gün hafif leke vardı sonra kırmızıya dönünce koştum çok şükür şimdi hiçbir sıkıntı yok♥️🤭

İnşallah sağ sağlim geçip 34lere geleceksin canım sonra 34te de 38 duası yapacağız🤭🤭💖

Bende belden uyuşturma yapılmıştı canım

babylovee babylovee canuuummmm 27ye adım adım ay çok heyecanlı sağlıklaal kucağına inşallah ya ben ne zaman doğurucammm bu ağrılardan bunaldımmmmmmmm son gittiğimde dicem yav alın artık diye🤣
Ay çok geçmiş olsun kuzum benim kızdan hiç bişeye bakamaz oldum ki ara sıra girip okumaya çalışıyorum ama çok olunca bazen okuyamıyorum hepsini fırsat olmuyor kusura bakma aman iyi olun inşallah sağ salim doğurun 🤲

Çünkü söyleseler hic bu kadar bilmeyen insan cesaret edebilir miydi😁
Yoookk bir reeels var ya bilseydim gelmeeezdiiimm🤣🤣 bacı terlik almayı düşünüyor musun ben terlik düşünüyorum da crocs şeyler çok pahalı ya bana mı öyle geliyor acaba normal mi

Ay çok geçmiş olsun kuzum benim kızdan hiç bişeye bakamaz oldum ki ara sıra girip okumaya çalışıyorum ama çok olunca bazen okuyamıyorum hepsini fırsat olmuyor kusura bakma aman iyi olun inşallah sağ salim doğurun 🤲
Sağol canımın içi amin😍 normal canım yanında küçük bir insan var dua ediyoruz girip bakıyorsun diye ilahi Nisan🥰🥰 lohusalığa son 5 gün mü kankiiii napıcan sonra🤣

Sağol canımın içi amin😍 normal canım yanında küçük bir insan var dua ediyoruz girip bakıyorsun diye ilahi Nisan🥰🥰 lohusalığa son 5 gün mü kankiiii napıcan sonra🤣
Emzirdiğim sürece kendimi lohusa ilan etmeyi düşünüyorum 😄😄 sonuçta hormonlarım hala dalgalı yaptıklarım benim sorumluluğumda değil 🤣 bi de üstüne uykusuzluk daha ne olsun 😂

Back
X