• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

maviilale maviilale işte uyandırmakta geçer mi acaba ne zaman kendisi acıkıp uyanacak😂 bi insan acıktığını da bilir be kardeşim🤭😆 iki saatte bir emzirmek gerekiyormuş ben 1 saatini uyandırmaya harcıyorum😆

@-sel- korkma canım çünkü ne yaparsak yapalım bebişler kendi istedikleri zaman dayanıyorlar kapıya😆 biz sadece tedbir alabiliyoruz son hastaneye gidişimde ilk önce sancıyı durdurmaya çalıştılar baktılar kızım kapıya dayanmış doğuma döndüler🤣 sen 38leri gör inşallah istirahat çok önemliymiş ben babylovee babylovee beybiyi dinlemedim çok şükür sıkıntı olmadı ama sancılar kasılmalar hafif ağrılar normal endişe etmeye gerek yok unutma düzenli ve artarak gelmediği sürece bebiş nasıl dışarı çıkabileceğini öğrenmeye çalışıyor🥰
Sizin doğumunuz sezaryen miydi normal doğum muydu

Çare buldum denilemez . Bin türlü biberon denedim , Eds sistemini denedim emsin diye .mamayla birlikte götürmek zorunda kaldım emzirmeyi . Süt az geliyorsa göğsümü tutsun diye denedim eds yi . Ama bunları yapmak için dediğin gibi uyanık olması lazım bebeğin . Çok zor uyanıyordu . Uyuyunca hiç kaldırma gündüz 5 saat uyurdu. 4 ay uyudu . Zaten 5. Ayında emmeyi de tamamen bıraktı . Emmeye ilk başlamamız da banyoda oldu . Ten tene temas çok önemli . O zaman tutmuştu göğsümü ☺️
Sizin doğumunuz sezaryen miydi yoksa normal doğum muydu

Merhaba siz sezaryen ile mi doğurdunuz? Benim yarın dikişlerim alınacak. Normal doğum istiyorum ama korkuyorum da
Merhabalar, ben henüz doğurmadım ama az kaldı 🙏🥰
Ben sezeryan olacağım. Tansiyon ve şeker var bende. O nedenlerle doktorum cok beklemeyecegiz sezeryan ile doguma alacağım dedi.
Grubumuzda vajinal dogum yapan arkadaslarimiz var dikis alındıktan sonra. Istiyorsan vajinal de dogum yapabilirsin tabiki 🙏

Kuru kalması lazım . Normalde kaşıntım yoktu . Ameliyat sonrasında eşime mantarı silip aldık gibi bir şey demiş . Şu an progestan ı fitil olarak almak beni perişan ediyor . 3. Günde başladı kaşıntı , iç dudak şişmesi . Bir de doğuma kadar kullan bunu diyorlar . Öncesinde kesip duphaston başlamıştık başka bir doktorla.bakalım bu ne diyecek
Progestan da ben de çok zorlanmıştım, daha sonra doktorum madecasol verdi. Fitili yapmadan önce ucuna çok az sürüyordum, Allah razı olsun doktordan o rahatlattı beni. Hemen gidiyordu madecasol ile.

Merhabalar, ben henüz doğurmadım ama az kaldı 🙏🥰
Ben sezeryan olacağım. Tansiyon ve şeker var bende. O nedenlerle doktorum cok beklemeyecegiz sezeryan ile doguma alacağım dedi.
Grubumuzda vajinal dogum yapan arkadaslarimiz var dikis alındıktan sonra. Istiyorsan vajinal de dogum yapabilirsin tabiki 🙏
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🫠 kimlerin normal yaptığını da bilmediğim için bişi diyemedim. Dikiş alındıktan sonra 3-4 saat içinde doğum gerçekleşiyor mu

Fitil çözüm oluyor mu ? Ben bu akıntıma gebelik öncesi de hiç çözüm bulamadım . Tahlillerde mantar da çıkmıyor , enfeksiyon da . Bazı mantarlar tahlilde çıkmayabilir diyen oldu . Ne kullandıysam bu akıntı geçmedi . Gerçekten hayat kalitesini etkiliyor . Mantarı net söyleyen serklajlarda bu doktor oldu . Bakalım hamilelikte birşey verebiliyor mu bilmiyorum ama gidince danışacağım .
Ben fitilde çok memnun kaldım 2 gün arayla 4 tane kullanmıştım kesmişti sonra tekrar edince 2 tane kullandım ilerlemeden durdu doktor arada fitil veriyor ☺️ ben progestanı ağızdan alıyorum doktorum alttan almamı istemiyor pek akıntı ve enfeksiyon olmasın diye

Ben fitilde çok memnun kaldım 2 gün arayla 4 tane kullanmıştım kesmişti sonra tekrar edince 2 tane kullandım ilerlemeden durdu doktor arada fitil veriyor ☺️ ben progestanı ağızdan alıyorum doktorum alttan almamı istemiyor pek akıntı ve enfeksiyon olmasın diye
Çok iyi yapmış . Bana ağızdan al o zaman diyen olmadı daha. Bakalım fitil filan verecek mi

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🫠 kimlerin normal yaptığını da bilmediğim için bişi diyemedim. Dikiş alındıktan sonra 3-4 saat içinde doğum gerçekleşiyor mu
Siz kaç haftalıksınız şimdi ? Geçen burda bir arkadaş söylemişti 34.haftada dikişi alınmış 40.haftada doğum yapmıstı galiba ☺️ kimisi de dikiş alınınca direkt açılması başlıyormuş kişiden kişiye degişiyor ☺️ inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏻🥰🥰

Siz kaç haftalıksınız şimdi ? Geçen burda bir arkadaş söylemişti 34.haftada dikişi alınmış 40.haftada doğum yapmıstı galiba ☺️ kimisi de dikiş alınınca direkt açılması başlıyormuş kişiden kişiye degişiyor ☺️ inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏻🥰🥰
Yarın 37. Haftaya gireceğim, yani benim doktorum aynı günde olabilir birkaç gün sonra da olabilir dedi, ben de merakla bekliyorum açıkcası

Normal doğumumu düşünemem sebebiniz neydi? Normal doğumun Riski var mı serklajlı gebelerde
Benim 4. Tüp bebek denememdi , düşüğüm de olunca riske atmayalım dediler güya . Normal doğum için destekleseler olsun isterdim . Özellerde daha kolaylarına geliyor herhalde

Amin aminn inşallah hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi..
Dikis alindiktan sonra dogumu baslayan da oluyor 2 hafta sonra dogurmayan da 😅 burda nisan97 nisan97 vajinal dogurdu dikis 37 de alındı 39 da dogurdu yanlis hatirlamiyorsam.
O biraz senin vucuduna bağlı. Hazirlikli git dikis aldirmaya giderken dogum cantanla birlikte 😍

Kızlar yarın dikişlerim Alınacak. Normal doğum yapan var mı aranızda
İlk serklaj sonrası normal doğum yaptım. Progestan fazla kullanıldığı için sancı hissetmedim rahim 10 santim açılmıştı. Sadece adet sancısı gibi sancım vardı. Fazla kilo almıştım 40 kiloya yakın. o yüzden doğum zor oldu benim ama zayıfsanız ideal kilodaysanız korkmayın. Benim o zamanki doktorum normal doğur enfeksiyon çok fazla vücut atsın demişti. Zor oldu ama iyiki normal doğurdum diyorum. Allah nasip ederse tamamlarsam bunu da normal istiyorum. Çünkü sezeryanın sonrası zor oluyor. Ama normal doğum öyle değil. Hemen adapte olabiliyorsun

İlk serklaj sonrası normal doğum yaptım. Progestan fazla kullanıldığı için sancı hissetmedim rahim 10 santim açılmıştı. Sadece adet sancısı gibi sancım vardı. Fazla kilo almıştım 40 kiloya yakın. o yüzden doğum zor oldu benim ama zayıfsanız ideal kilodaysanız korkmayın. Benim o zamanki doktorum normal doğur enfeksiyon çok fazla vücut atsın demişti. Zor oldu ama iyiki normal doğurdum diyorum. Allah nasip ederse tamamlarsam bunu da normal istiyorum. Çünkü sezeryanın sonrası zor oluyor. Ama normal doğum öyle değil. Hemen adapte olabiliyorsun
Yaa sağolun rahatlattınız beni, çevremdeki herkes sezaryen yap riske girme diyorlar. Benim de vicdanımla oynuyorlar resmen🥲 ben 12 kilo aldım. Hiç sancım yok. Dikiş alındıktan sonrası nasıl olur bilmiyorum tabi

Bana şu an destek verseler normal yapalım diye , sezaryen sonrası normal düşünürüm . Gerçekten sezaryen sonrası toparlanmak zor bence . Tabi bu da kişiden kişiye değişiyor. Ben sezaryen sonrasında enfeksiyon kapmıştım

O bendim 34 aldı 40 tamamladım. Çok fazla istirahat ve progestan pruloton kıllanştım 😁 çok yer etmişti içerde gelmiyordu bi türlü. lakin öyle abartıldığı kadar sancım olmamıştı normal doğumda. Sancı normal gebelere karşı az oluyor adet sancısında birazcık fazlaydı benim. Hiç korkmayın her türlü insan olsun bitsin istiyor

Yaa sağolun rahatlattınız beni, çevremdeki herkes sezaryen yap riske girme diyorlar. Benim de vicdanımla oynuyorlar resmen🥲 ben 12 kilo aldım. Hiç sancım yok. Dikiş alındıktan sonrası nasıl olur bilmiyorum tabi
Sende sağol canım senin için hangisinde rahat edecekse bence o olsun. Bana söylenen de çok oldu ama ben kendi istediğim yaptım. Bazıları sezeryanda daha iyi olacağını düşünür bazısı normal doğumda daha iyi olacağını sürecin rahat ileyleyeceğini düşünür. Dikişler alınınca da çok acı hissetmedim ben zor olmadı benim çok rahat geçti. İçini ferah tut Rabbim yol açıyor yeterki bebekler saglıklı olsun. Buraya kadar gelmişsin bundan sonrası bebek ne zaman isterse 😁

Sende sağol canım senin için hangisinde rahat edecekse bence o olsun. Bana söylenen de çok oldu ama ben kendi istediğim yaptım. Bazıları sezeryanda daha iyi olacağını düşünür bazısı normal doğumda daha iyi olacağını sürecin rahat ileyleyeceğini düşünür. Dikişler alınınca da çok acı hissetmedim ben zor olmadı benim çok rahat geçti. İçini ferah tut Rabbim yol açıyor yeterki bebekler saglıklı olsun. Buraya kadar gelmişsin bundan sonrası bebek ne zaman isterse 😁
Ben dikiş aldırma anından korkuyorum niyeyse ya 😅 benim ilk doğumumda normaldi ama zor doğumdu suni sancı açlık susuzluk beni çok yordu o yüzden güzel bir haftaya gelebilirsem sezeryana sıcak bakıyorum 😅

Back
X