evet günü geldi maalesef ve umitlerim bir dahaki aya kaldı ..
adet mi oldun canım 2 mayıs diyordun bat i erken mi geldi
evet canım. tekrar serophene başlıyorum bu sefer gunde 2 tane
cnm ben de ilaç sayesinde adet olabiliyorum, yumurtam oluştuğu için adetim de geliyor. yoksa ben de aylarca adet olamıyordum. insanı çok bunaltıyor adet olamamak biliyorum o duyguyu.çok zor..yaaa cok üzüldüm canım ya insallah bu ay hamile kalırsın sen yine adet olmussun ben daha adet olmadım 41 gün oldu çok uzadı bu ay yarın doktora gideçegim söktürücü verir herhalde cok canım sıkılıyor yine düzensizlesti
cnm ben de ilaç sayesinde adet olabiliyorum, yumurtam oluştuğu için adetim de geliyor. yoksa ben de aylarca adet olamıyordum. insanı çok bunaltıyor adet olamamak biliyorum o duyguyu.çok zor..
tahlil yaptırdıktan sonra al adet söktürücüyü, belki hamilesindir bi terslik olmasın sonra.
kızlar bu hapı bana bi arkadaşim önerdi.laborat kendisi.hiç bir yan etkisi yok dedi.2.5 yıldır evliyim.10 aydır korunmuyoduk.ama bi türlü hamile kalamadım.doktora gittim.bi sorun yok dedi.geçen ay eczaneden alıp kullandım.adet günüm gelmeden 3 gün önce test yaptım hamileyim.kan testi yaptırdım hemen.şuan 4+5 hamileyim.
canım tahlil yaptırınca adet sokturucuye başlaman lazım cunku bu bir hafta içinde de hamile kalabilirsin yumurtan oluşursa. belli olmuyor yumurtanın ne zaman oluşacağı. snra ilaç içersin kotu olur. bana doktor demişti. hamile olmadığına emin olunca içeceksin.kan tahlili negatif cıktı yani bebis yok bir hafta daha bekleyeyim de sonra alayım diyorum ben senden cok ümitliydim canım ya ins bu ay olur
canım tahlil yaptırınca adet sokturucuye başlaman lazım cunku bu bir hafta içinde de hamile kalabilirsin yumurtan oluşursa. belli olmuyor yumurtanın ne zaman oluşacağı. snra ilaç içersin kotu olur. bana doktor demişti. hamile olmadığına emin olunca içeceksin.
ben de umitliydim kendimden. cok uzuldum.. ilaç alınca insan daha da umitleniyor. bu ay da başladım pazartesi bakıcak doktor yumurta buyumuş mu diye.. hayırlısı.
allahalla niye hala adet olmadın sen ya..çok bunalmışsındır artıkben daha adet olmadım biraz bekle öyle git dr a diyorlar yani sıfıra sıfır elde var sıfır hesabı canım cok yoruldum ya bebek yoksa en azından adet olsaydım ben bir ay kullanmıstım serephoneyi adet olursan tekrar gel demisti doktor dozunu ikiye çıkaralım diye ama maalesef tedaviye devam edemiyorum
kızlar bu hapı bana bi arkadaşim önerdi.laborat kendisi.hiç bir yan etkisi yok dedi.2.5 yıldır evliyim.10 aydır korunmuyoduk.ama bi türlü hamile kalamadım.doktora gittim.bi sorun yok dedi.geçen ay eczaneden alıp kullandım.adet günüm gelmeden 3 gün önce test yaptım hamileyim.kan testi yaptırdım hemen.şuan 4+5 hamileyim.
allahalla niye hala adet olmadın sen ya..çok bunalmışsındır artık
bence bekleme git biran önce doktor adet söktürcü vercekse versin. oof nedir bu çektiğimiz.. Allah dermansız dert vermesin..
slm canım bugün dr a gittim muayene oldum kan tahlili verdim sonuc 66.96 cikti hamilesin dediadetimin üzerinden 51 gün gecti ama daha cok yeni dedi iki üç günlükmüs inanamıyorum cok saskınım ve de cok mutluyum allahım sana da ve tüm isteyen herkese nasip etsin imkansiz dedigim sey gerçek odu
canım çok sevindimmmmmmm
içime doğuyordu biraz senin hamile olabileceğin
demek ki senin de yumurtan geç oluşmuş.. doktorun takip etseydi görecekti. bence artık başka doktora git.
çok şanslısın yainşallah benim de olur.. kendine çok dikkat et
tebrik canım bende forumda yeniyim seropheneyi bende bu ay ilk kez kullandım beklemedeyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?