Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

evet canım. tekrar serophene başlıyorum bu sefer gunde 2 tane

yaaa cok üzüldüm canım ya insallah bu ay hamile kalırsın sen yine adet olmussun ben daha adet olmadım 41 gün oldu çok uzadı bu ay yarın doktora gideçegim söktürücü verir herhalde cok canım sıkılıyor yine düzensizlesti

kızlar bu hapı bana bi arkadaşim önerdi.laborat kendisi.hiç bir yan etkisi yok dedi.2.5 yıldır evliyim.10 aydır korunmuyoduk.ama bi türlü hamile kalamadım.doktora gittim.bi sorun yok dedi.geçen ay eczaneden alıp kullandım.adet günüm gelmeden 3 gün önce test yaptım hamileyim.kan testi yaptırdım hemen.şuan 4+5 hamileyim.

cnm ben de ilaç sayesinde adet olabiliyorum, yumurtam oluştuğu için adetim de geliyor. yoksa ben de aylarca adet olamıyordum. insanı çok bunaltıyor adet olamamak biliyorum o duyguyu.çok zor..
tahlil yaptırdıktan sonra al adet söktürücüyü, belki hamilesindir bi terslik olmasın sonra.

kan tahlili negatif cıktı yani bebis yok bir hafta daha bekleyeyim de sonra alayım diyorum ben senden cok ümitliydim canım ya ins bu ay olur

ne güzel canım ya allahım saglicakla kucagina almayı nasip etsin ben dr kontrolunde kullanıyorum ama olumlu sonuç alamadım kısmet artık

kan tahlili negatif cıktı yani bebis yok bir hafta daha bekleyeyim de sonra alayım diyorum ben senden cok ümitliydim canım ya ins bu ay olur
canım tahlil yaptırınca adet sokturucuye başlaman lazım cunku bu bir hafta içinde de hamile kalabilirsin yumurtan oluşursa. belli olmuyor yumurtanın ne zaman oluşacağı. snra ilaç içersin kotu olur. bana doktor demişti. hamile olmadığına emin olunca içeceksin.
ben de umitliydim kendimden. cok uzuldum.. ilaç alınca insan daha da umitleniyor. bu ay da başladım pazartesi bakıcak doktor yumurta buyumuş mu diye.. hayırlısı.

ne oldu canım dr ne dedi yumurtan byümüs mü ins hayırlı güzel haberler verirsin

pek büyümemiş.. cuma günü tekrar bakıcak canım ya. ilaca geç cevap veriyorum hep..
geç olsun da güç olmasın.
sen ne yapıyorsun?
doktor dedi ki serophene ile 3 kez tedavi olunabiliyormuş ancak.
çocuk olmazsa artık iğne tedavisine geçiliyormuş..
inşallah çok beklemeyiz

ben daha adet olmadım biraz bekle öyle git dr a diyorlar yani sıfıra sıfır elde var sıfır hesabı canım cok yoruldum ya bebek yoksa en azından adet olsaydım ben bir ay kullanmıstım serephoneyi adet olursan tekrar gel demisti doktor dozunu ikiye çıkaralım diye ama maalesef tedaviye devam edemiyorum

allahalla niye hala adet olmadın sen ya..çok bunalmışsındır artık
bence bekleme git biran önce doktor adet söktürcü vercekse versin. oof nedir bu çektiğimiz.. Allah dermansız dert vermesin..

arkadaşlar mrb benim merak ettiğim bir konu var bende çikolata kisti var çikolata kisti olupta bu ilacı (serophene) kullanan arkadaşlar var mı birde sonuç ne bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşım peki nasıl kullandın yani günde 1 tane mi aldın birde kacıncı gününden itibaren ilişkiye başladınız biraz özel oldu kusura bakma

allahalla niye hala adet olmadın sen ya..çok bunalmışsındır artık
bence bekleme git biran önce doktor adet söktürcü vercekse versin. oof nedir bu çektiğimiz.. Allah dermansız dert vermesin..

slm canım bugün dr a gittim muayene oldum kan tahlili verdim sonuc 66.96 cikti hamilesin dedi adetimin üzerinden 51 gün gecti ama daha cok yeni dedi iki üç günlükmüs inanamıyorum cok saskınım ve de cok mutluyum allahım sana da ve tüm isteyen herkese nasip etsin imkansiz dedigim sey gerçek odu

tebrik canım bende forumda yeniyim seropheneyi bende bu ay ilk kez kullandım beklemedeyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım çok sevindimmmmmmm
içime doğuyordu biraz senin hamile olabileceğin
demek ki senin de yumurtan geç oluşmuş.. doktorun takip etseydi görecekti. bence artık başka doktora git.
çok şanslısın ya inşallah benim de olur.. kendine çok dikkat et

sagol canım mucize oldu 47.gün döllenmis yani hicbir bey sey imkansız degil cünkü herseyi yaratan rabbim ol dedikten sonra hiç vakti zamanı yok insallah senin de bu ay güzel haberlerini alırız cuma günü kontrol var diyordun yumosun büyümüs mü tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…