sagol canım mucize oldu 47.gün döllenmis yani hicbir bey sey imkansız degil cünkü herseyi yaratan rabbim ol dedikten sonra hiç vakti zamanı yok insallah senin de bu ay güzel haberlerini alırız cuma günü kontrol var diyordun yumosun büyümüs mü tatlım
sagol canım insallah rabbim sana da nasip eder bu arada hosgeldin
evet gene geç buyudu.. ama bu sefer yumurta çatlatma iğnesi verdi. bugun vuruldum canım inşallah tutar bana da dua et
insallah canım bu defa tutar allahım emeklerini bosa cikarmasın herkese dua ediyorum daha var mı batına güzel haberlerini bekliyorum
5 gün kaldı canım ama duphaston diye bi ilaç vermişti düşük önleyiciymiş ama kullandım kullanalı 3 gündür kullanıyorum adet olacakmışım gibi sancı var bi de gögsümün ucu ağırıyo başka bi değişiklik yok bende:18:
duphaston düsük önleyici mis mi bende geçen hafta doktora gitmistim adet olamıyorum diye bana da duphaston yazacaktı sonra kan degerim yüksek çıkınca gebesin dedi ilacı yazamam dedi folik asit verdi sadece
insallah canım bu defa tutar allahım emeklerini bosa cikarmasın herkese dua ediyorum daha var mı batına güzel haberlerini bekliyorum
evet daha cok var 29unda..
senin hikayeni herkese anlatıyorum, tam bi mucize:)
bilmiyorumki tatlım geçen forumda birisi yazmıştı zaten propektüsde de birkaç tedavi için kullanıyor yazıyo dediğin gibi adet olamayanlar iiçin aynı zamanda düşük tehlikesi olanlar için yazıyo ama benimde kafam karıştı şimdi iki üç gündür sancı var adet olacakmışım gibi bıraksam mı acaba
meraba kızlarr size bişi danışmak istiyorum
dün doktora gittim kürtaj sonrası gebe kalmak
istiyorum ama olmadı diye doktorum bana
serophene habını verdi ve ayın 11de gel alttan muane edecem dedi
bu hap ne işe yrıyo bilgisi olan varsa yazarsanız çok sevinirim
bu arada bazıları ine vuracak diyolar varmı öyle bişi bide ine için ücret alınıyormu??
ben daha 15 gün sonra
1 yıllık evliliğim oluyo şimdiden tşk ederim :))
kimseler yokmu kızlar,bu hapı kullanan yok mu hiç?[/QUOTE
merhaba bahsettiğin bu hapı benim ablam kullanıyor daha bir sonuç elde edemedi. dr önce psikolojik olarak kendinizi hazırlayın diyor.
Sevgili kadınlar kulübü üyeleri...Aranıza yeni katıldım. benim arkadaşımın bi problemi var.Sizizn gibi o da serophene adlı ilacı kullanmış. Bi de iğne vurdurmuş(yumurta çatlatma iğnesi).Adeti iki gün geçmesine rağmen bugün akşam kahverengi lekeler gelmeye başlamış.Dr. regl olsan bile adetinin 3. günü test yaptır demiş. sizce arkadaşım hamile olabilir mi?Bu arada yumurtaların büyümesi gayet başarılıymış.Cevap yazarsanız arkadaşımın adına çok sevinirim.
arkadaşlar merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum ben klomen kullananlardanım 1 düşük yaptım o hamileliğimde klomen le olmuştu sonrasında tedaviye başladığımızda günde 2 klomen kullandım ve yumurtam gelişmedi doktorum bu ay da klomen kullanmamı istiyor ama aranızda vücudu klomen e artık tepki vermeyen bu yüzden serophene ye geçen var mı ?
klomen mi daha iyi serophene mi???
arkadaşlar ben yenıyım nolur benıde bilgilendirin bendede eşimdede sorun yok 1 yıllık evliyiz hafif bi tembellik var dedi bu ilacı verdi bunun sonunda bide iğnemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?