- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
Gecen ay agri bu kadar siddetli degildi belli belirsiz bi agri oluyodu sadece ama dun bicak gibi saplandı gecmekte bilmedi uyuyana kadar.. dev gibi yumurtalarimiz oluyo galibaBende oyleydim ya dun tavuklari daha iyi anladim :) bbenimde kasiklarim agriyor surekli birde wc ye cikmama ragmen gaz var gibi
Ben bugun gecte olsa hapi yuttum ama simdi cok dayanilmaz agrim var sol tarafta adet sancisi gibi ama ara ara degil surekli bir batma ve acima var hapin etkisimidir acaba endiselendim simdi
Gecen ay agri bu kadar siddetli degildi belli belirsiz bi agri oluyodu sadece ama dun bicak gibi saplandı gecmekte bilmedi uyuyana kadar.. dev gibi yumurtalarimiz oluyo galiba
Maleseff sevindirici haberim yokamin insaAllah dualarikiz.ulasir da tez cevap gelir Rabbim den hayirlica
Kizlaar valla kimseden ses cikmiyo yaa. benim igne sonrasi 4 gunluk maratonum bitti :) artik bu saatten sonra bitmistir catlama fln. normale donduk. artik beklicez 15 inde test yaptircam. atesimi olcuyorum 37 cikio iki gundur ama oncesinde kacti bilmiyorum yuksek mi diye. sizde ne war ne yok
günyadın kızlar nasılsınız :)
sikma canini bak olabilir demis uzme kendini tatlim. Benimde canim sikkin atesim 36 dereceydi bugun tutmadi sanirimGunaydin canim..ya benim moralim bozuk biraz. ben kan civitici igne oluyorum birer gun arayla. kolumdan yapiom ama baldirim acaayip morarmis sabah gordum. mor diil siyah sanki. dryi aradim olabilir dedi ama biraz canim slklLdl. sizlerde ne var ne yok
sikma canini bak olabilir demis uzme kendini tatlim. Benimde canim sikkin atesim 36 dereceydi bugun tutmadi sanirim
Biri gorse varya sopayla dayak.yemis bu kiz dersende uzulme ya ne kaldi belli.olmasina surda en azindan bu haftayi rahat gecirelim. bebisimiz varsa strese girmesin yavrucak :) ben 15 inde test yaptircam. o zamana kadar dusunmeyim diorum basarabilirsem tabi. sen calisiosun dimi canim
evet canım calısıyorum bu ayda olmazsa dıger ay yenıden doktora gıdemem sureklı ızın almak ıstemıyorum ıs yerım bırde merkeze uzak gıtmek ayrı dertınsallah olur hepımz guzel haberı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?