- 30 Ekim 2013
- 20.465
- 57.146
- 798
CANIM BANA DOKTOR SABAH AÇ KARNINA YAPTIR DEMİŞTİ ..BEN SABAH GİTTİM SIRA ALDIM DOKTOR GELMEMİŞTİ YANINDA KIZ OLUYO YA ona demiştim progetern testi yaptırmam gerek diye o işaretleyip kan vermeye göndermişti beni..snede ölee yapailirsin devlet hastanesinde yatırdım işime de gittim 8 den sonra açılıyomuş kan alma yeri de ..
sende sağol camnım ne demekk inşALAH güzel sonuç çıkar......Cok saol canim bende oyle yapayim ozaman 7:30 da giderim kan verir ise gecerim zaman kaybetmem
Secido tebrik ederim insaAllah guzel haberni aliriz :)
Doktorun dedigi zaman yaptiramadim 3 gun sonra falan gitmistim o zaman yaptirdim canim. Biraz gec olmustu ama hic yoktan iyidir diye dusundum ve en azından yumurtlamanin oldugunu ogrendik. Peki senin sonuc icin ne dedi doktor?Canim sen teati yaptirmismiydin ki
merhaba serephone tedavisi sorun olmayan bayanlardada kullanılıyor yani tedaviden ziyade yumurta büyümesini destekliyor diye biliyorum ben ilk doktora gittiğimde sorun yok demişti eşimdede bendede sorun yok çocuk olmuyordu ben beklemek istemiyorum artık deyince vermişti 1 yıl bekleyip bir sıkıntı olmayanlardada veriyorlar yaniselamlar kızlar iki ay serophene kullandım ama hamile kalamadım yeni gittiğim bir doktor senin tedaviye ihtiyacın yok diyor çok şaşkınim ne yapacağımi şaşırdım ;(( allaha sığınıyorum isteyen tüm kullarına evlat versin rabbim..
Insallah bakalim ne olacak doktor bos yumurtada cikabilir dediinsallah iyi olur
bana da dr um çok güzel yumurtlama olmuş adet olursan ikinci gün gel bi ne yapmamaız gerektiğine bakalım dediDoktorun dedigi zaman yaptiramadim 3 gun sonra falan gitmistim o zaman yaptirdim canim. Biraz gec olmustu ama hic yoktan iyidir diye dusundum ve en azından yumurtlamanin oldugunu ogrendik. Peki senin sonuc icin ne dedi doktor?
değildir inşaAllah kuzum ay sonunda bebiş haberini alırızzz
bana da dr um çok güzel yumurtlama olmuş adet olursan ikinci gün gel bi ne yapmamaız gerektiğine bakalım dedi
Kizlaar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun Rabbim sevdiklerimizle ve mustakbel bebislerimizle nice bayramlara ulastirsin bizleri.
Ya kizlar ben ilk ay olmayinca cok bosladim haplari vaktinde yutmuyorum hatta bugun sabah yutmayi bile unuttumcok moralim bozuk ne olacak şimdi
Cnm bi seferden bisey olmaz ins. ama dikkat et. benimde ilkinde olmadi. Kimsayal gebelil oldu. hissetmistm hamile olmadigimi zaten. bi ay ara verdik ilacsizda olmadi. bu ay tekrar ilac ictm ve igne oldum. benim dr ilac konusunda bonkor biraz. bakalim bu ay ne olcak. ins hic birimizin.emegi bosa cikmaz
Canim bisi sorucam benim yumurtam catlamiyordu daha once yumurta catlarken bicak saplanir gibimi oluyor birde larnim cok gergin ve aciyor
Canim bisi sorucam benim yumurtam catlamiyordu daha once yumurta catlarken bicak saplanir gibimi oluyor birde larnim cok gergin ve aciyor
Sanada mi igne verdi cnm. Bem catlarken dedigin gibi cok fazla agri oluyo. tam kasiklarimda bi an giriyo geri cikio agri
Yok vanim igneye gerek yok dedi ama catladi diye duaunuyorum cunku sabah borliktelik oldu kan faln yoktu aksam cok cok hafif kan renginde akinti vardi agrim cok
Alla alla bende oyle kan fln olmadi ama agrim cok cnm. benim daha once kimyasal gebelikte adetimden bi hafta once koyu kirmizi kahve gibi akintim olmustu. ins seninkide yerlesme kanamasi flndir cnm
Ben bugun gecte olsa hapi yuttum ama simdi cok dayanilmaz agrim var sol tarafta adet sancisi gibi ama ara ara degil surekli bir batma ve acima var hapin etkisimidir acaba endiselendim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?