Kizlar ben bu ay adetin 3.gununden itibaren ilacı kullandim ama o cok duzensiz bi sekilde. galiba umutsuzliga dustugum icin oldu unuttum gec ictim cogu zaman. Sonuc olarak yarin kontrole gitmem gerek ama ona da hic gidesim yokgitmiycem galiba bu ay...
Senin kac gun var canim bat ne zaman? Hic belirti olmayadabilir ama ole düşün. Mesela kac arkadaşım hamile kaldiysa hic hissetmedik hic belirti yoktu diyolar belki sessiz ve derinden geliyodur veletcik :)Benim umudum yok cunku kasik batmasi falan birsey yok belim bile agrimiyor artik ins kisa surede kavusuruz veletlere
Senin kac gun var canim bat ne zaman? Hic belirti olmayadabilir ama ole düşün. Mesela kac arkadaşım hamile kaldiysa hic hissetmedik hic belirti yoktu diyolar belki sessiz ve derinden geliyodur veletcik :)
Off ki ne offkayinvalidemler bizdeydi bende usutmusum uzerinize afiyet sabaha kadar istifra ettim sonrada korktugum basima geldi ben ne kadar midemi usuttum desemde beni hamile sandilar
Daha çooook var teknik olarak mümkün değil :) bat ayin 29 u yada 30u falan canim..neden olmayasinki canim bat ne zamandi
Oyleymis :) ama Allahin isiDaha çooook var teknik olarak mümkün değil :) bat ayin 29 u yada 30u falan canim..
Insallah guzel haberle donersin canim ben beklemedeyim okadar umutsuzumki yatakodasini degistirdim bugunKizlaar valla ben kimse yazmiyo die bakmiodum..bi kere moralleri bozmayalim. bende de belirti yok ama umudu kaybetmiyorum. carsamba test yaptircam kismet bakalim. sizde ne var ne yok
Insallah guzel haberle donersin canim ben beklemedeyim okadar umutsuzumki yatakodasini degistirdim bugun
Insallah guzel haberle donersin canim ben beklemedeyim okadar umutsuzumki yatakodasini degistirdim bugun
eve canım erken olmus bence tekrar yaptır ınsallah bebıs gelır canımslm kızlar benim bat tarihi 16-17 gibi cumartesi günü yani 11 inde kan tahlili yaptırdım 3,5 çıktı bu zamana kadar yaptırdıgım kan tahlillerinde en fazla 0,37 çıkmıştı normalde 5 in altı gebelik yok biliyorum ama yinede umutlanıyorum ya sizce erken mi yaptırmışım eger gebelik olsaydı adetten 5 gün önce çıkarmıydı
inş canım ya hafta içi çalışıyorum o yüzden acile gitmem gerekiyor acilde de kolay kolay bakmıyorlar geçen sefer filim çekinecem o yüzden kesin yaptırmam gerek dedim de yaptılar yoksa polikinliklere gelin diyolareve canım erken olmus bence tekrar yaptır ınsallah bebıs gelır canım
inş canım ya hafta içi çalışıyorum o yüzden acile gitmem gerekiyor acilde de kolay kolay bakmıyorlar geçen sefer filim çekinecem o yüzden kesin yaptırmam gerek dedim de yaptılar yoksa polikinliklere gelin diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?