- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.147
- 798
Benim bu ayda olmadi kizlar 0,79 bhsg
ıyıde daha 5 gun var bende dun yaptım hala sonucu anlayamadım ama negatıf genel olarak sımdı ark konusuyodum onun adet gunu 30 cıkmıs
ama bılıyormusun dun bırsey ogrendım doktorda embıryo tupten gecıp yerlestıgı anda betahcg 10 olurmus yanı bu tur rakamlar ancak sorunlu gebelıklerde olurYok cnm olsa cikardi digerinde 7 cimisti bu surede o bile dusuk demisti dr.
benim adet sancım başladı bu ayda kırmızı kartı yedim sanırım ben( sinir küpü halinde sancılardayım.
ya bak deme boyle sımdı hamıle ark konustum oda adete bır hafta kala yapmıs 0,4 cıkmıs adetı gecınce cıkmısBenimde gelcek kirmizilar cnm kanimda gebelik cikmadi
canım dr dan geldiim..muayene etti DR BÜTÜN TAHLİLLERİMİ ÖTÜRMÜŞTÜM hepsine de baktıı..muayene sırasında rahim dışa dönük mü öle bişey söyledii o da doğuştan gelen beyaz tenli olmaz esmer tenli olmak gii birşey hamileliğe hiç bir etkisi yokk dedii.rahim gayet iyi yumurta durumu iyi dedii...sadece adet dönemleri sancılı olabilir dedii..hormn testimde prl 41 di onu da sorun etmee kafaya takma çook yüksek değil dedii.. klomen e başladıı..adetin 5. günü başlıyorum hayırlısı bakalım..Hakkinda hayirlisi olsun cnm ins bu ay istedigin sonuca ulasirsin. Habersiz birakms
AYY İNŞALLAH canım siz güzel heberleri verin sonra da ben verem inşALLAHH ..HAYIRLISI BAKALIMMM KAFAMI rahatlatarak bu ayı geçireceemm..ayyyokulum ınsallah bu ay herkeste bızde guzel haberlerı alırızı canım benım senınkı artık kasıma kaldı bız ekımde alalım sende kasımda al bırtanem:)
ya bak deme boyle sımdı hamıle ark konustum oda adete bır hafta kala yapmıs 0,4 cıkmıs adetı gecınce cıkmıs
canım dr dan geldiim..muayene etti DR BÜTÜN TAHLİLLERİMİ ÖTÜRMÜŞTÜM hepsine de baktıı..muayene sırasında rahim dışa dönük mü öle bişey söyledii o da doğuştan gelen beyaz tenli olmaz esmer tenli olmak gii birşey hamileliğe hiç bir etkisi yokk dedii.rahim gayet iyi yumurta durumu iyi dedii...sadece adet dönemleri sancılı olabilir dedii..hormn testimde prl 41 di onu da sorun etmee kafaya takma çook yüksek değil dedii.. klomen e başladıı..adetin 5. günü başlıyorum hayırlısı bakalım..
Cidden ni cnm ya. valla bu sefer cok kaptirmisim kendimi. moralim sifira indi. yok dedim ihtimal yok. bakalim yinede olmaz gibi dusuneyim etkileniyorum sonra. adetim gelsin diyete baslicam :)
sağol canım hayırlısı bakalııııııııııııımmmmmmmm..sizden üzel haberler alam daaa sonra da ben gelem inşALALH..Cnm cok guzel sorun cikmamasi. ins ilacin etkisi cok iyi olurda Rabbim mutlu haberi nasip eder. ilacin saatine fln dikkat et
ıyıde ıllada adet olucam dıye dusunme olabılır dıye dusun aa kızdırma benı:)
hayırlısı canım napalım kısmetbende bugün doktora gidecem adet olursan 2. günü gel demişti.
Insallah bosa degildir canim iyi haberlerini bekliyoruzKislaar merhaba bende 1 ekimde igne oldum. 2-3-4-5 ekim iliski oldu. 15 ekimde testim 0,79 cikti. moralim cok bozuldu. dryi aramadim bile regl olunca ararim die. bigun kahve rengi bi akintim oldu. 2 ay once kimyasal gebelik yasamistim o ayda leke gelmisti 1 hafta oncedinde. acaba gec dollenme mi oldu ya. bu ay benim kafam cok karisti. bat 20 ekim. bekleyip gelmezse o gun testi fln yeniden.yaptiriyim.diom. bosuna mi unutlaniorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?