Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Yok cnm olsa cikardi digerinde 7 cimisti bu surede o bile dusuk demisti dr.
ama bılıyormusun dun bırsey ogrendım doktorda embıryo tupten gecıp yerlestıgı anda betahcg 10 olurmus yanı bu tur rakamlar ancak sorunlu gebelıklerde olur

Hakkinda hayirlisi olsun cnm ins bu ay istedigin sonuca ulasirsin. Habersiz birakms
canım dr dan geldiim..muayene etti DR BÜTÜN TAHLİLLERİMİ ÖTÜRMÜŞTÜM hepsine de baktıı..muayene sırasında rahim dışa dönük mü öle bişey söyledii o da doğuştan gelen beyaz tenli olmaz esmer tenli olmak gii birşey hamileliğe hiç bir etkisi yokk dedii.rahim gayet iyi yumurta durumu iyi dedii...sadece adet dönemleri sancılı olabilir dedii..hormn testimde prl 41 di onu da sorun etmee kafaya takma çook yüksek değil dedii.. klomen e başladıı..adetin 5. günü başlıyorum hayırlısı bakalım..

ayyy okulum ınsallah bu ay herkeste bızde guzel haberlerı alırızı canım benım senınkı artık kasıma kaldı bız ekımde alalım sende kasımda al bırtanem:)

ayyy okulum ınsallah bu ay herkeste bızde guzel haberlerı alırızı canım benım senınkı artık kasıma kaldı bız ekımde alalım sende kasımda al bırtanem:)
AYY İNŞALLAH canım siz güzel heberleri verin sonra da ben verem inşALLAHH ..HAYIRLISI BAKALIMMM KAFAMI rahatlatarak bu ayı geçireceemm..

ya bak deme boyle sımdı hamıle ark konustum oda adete bır hafta kala yapmıs 0,4 cıkmıs adetı gecınce cıkmıs

Cidden ni cnm ya. valla bu sefer cok kaptirmisim kendimi. moralim sifira indi. yok dedim ihtimal yok. bakalim yinede olmaz gibi dusuneyim etkileniyorum sonra. adetim gelsin diyete baslicam :)

Cnm cok guzel sorun cikmamasi. ins ilacin etkisi cok iyi olurda Rabbim mutlu haberi nasip eder. ilacin saatine fln dikkat et

Cidden ni cnm ya. valla bu sefer cok kaptirmisim kendimi. moralim sifira indi. yok dedim ihtimal yok. bakalim yinede olmaz gibi dusuneyim etkileniyorum sonra. adetim gelsin diyete baslicam :)

ıyıde ıllada adet olucam dıye dusunme olabılır dıye dusun aa kızdırma benı:)

Cnm cok guzel sorun cikmamasi. ins ilacin etkisi cok iyi olurda Rabbim mutlu haberi nasip eder. ilacin saatine fln dikkat et
sağol canım hayırlısı bakalııııııııııııımmmmmmmm..sizden üzel haberler alam daaa sonra da ben gelem inşALALH..

Kislaar merhaba bende 1 ekimde igne oldum. 2-3-4-5 ekim iliski oldu. 15 ekimde testim 0,79 cikti. moralim cok bozuldu. dryi aramadim bile regl olunca ararim die. bigun kahve rengi bi akintim oldu. 2 ay once kimyasal gebelik yasamistim o ayda leke gelmisti 1 hafta oncedinde. acaba gec dollenme mi oldu ya. bu ay benim kafam cok karisti. bat 20 ekim. bekleyip gelmezse o gun testi fln yeniden.yaptiriyim.diom. bosuna mi unutlaniorum ya

Insallah bosa degildir canim iyi haberlerini bekliyoruz

Kizlar ben bu ay saldim cayira Mevlam kayira :) doktora kontrole bile gidemedim hiç. Şu an ne olup bittigiyle ilgili en ufak bi bilgim yok yumurtalar buyudu mu catladi mi noldu hic bilmiyorum. Bu ayda böyle geçti bakalım hayırlısı olsun ins. Sizlerde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…