merhaba bende bu ay serophene ilacı kullanmaya başladım 2 ilaç kaldı çarşamba günü randevum var.. hamile kalanlar var mıı merak ettim ilk denemede :)
Benim bu cmt rahim filmi cekilecek doktor bu ayda hapa devam edelim dedi ama ben israrla filmin cekilmesini istedim. Bosa kurek cekiyormusum gibi geliyor artik en azindan icim rahatlasin. Ama simdiden stresi başladı simdide diyorum bi ay daha mi bekleseydimdua edin kizlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Rabbim rahman ve rahim ismiyle sifa versin ve bebegini saglikla kucagina alArkadaslr merhaba Allah dan hayirlisini isteyin illa bebek istemeyin. Demem o ki ben tam 2 aylik gebeydim bu pazartesiye kadat kalp atisini duymak icin dr a gittik zaten sorunlu bi gebelik geçirdim 4 haftalikken bi kanamam oldu surekli agrim oldu hep yattim ulttasona girdigimde bebegin gelisimi 2 aylik değil 4 haftalik çıktı kan testi istediler vs persembe sabahi siddetli agriyla uyandim ve kanamam vardi dr a gittik bu sefer baskasina o da aynısını dedi 4 hafta 5 gunluk aklim almiyordu dr um bence gelismeyen bi bebek yada bos gebelik dedi öldüm o an agladim sedyeden kalktim gittim kan verdim 3000 cikti beta anlamadim 8 haftalik gebelik nasil 4 haftalik cikiyor ve benim ilk kanamam 17 ekimde oldu o zaman degerm 837 idi. O zamandan bu zamana iki kati olarak arttığını baz alirsam gercekten gelismemis bebegim. Dr hap verdi evde duser buyuk ihtimalle benim hic umudum yok diye acimasizca sözler soyledi ne agrima gitti sende kadinsin annesin belkide evde duser ne demek umudum yok ne demek yikildim eve geldim saatlerce ahladim elimde ultrason görüntüleriyle canim yavrum... suan pazartesi gununu bekliyorum herseyin kesinlesmesi icin kürtaj mi olacagm yoksa dusecek mi bekliyorum iste. Rabbim hayirlisini versin herkese size de bana da cok opuyorum sizleri Allah a emant olun
Canim cok şükür temiz cikti rahimde tikaniklik falan yokmus. Icim cok rahat etti iyiki rahim filmi istemisim aklıma takılıp duruyodu... anestezili oldum hicbirsey hissetmedim cok rahatti. ins bu ay sonuc aliriz artik. Sen ne alemdesin canim?canım sonuc ne oldu ınsallah temız cıkmıstır
Canim bende seni merak ediyodum coktandir, demek hamileymissin... Sen doktorlara bakma Rabbim bagislayacaksa yavrunuzu size biseycik olmaz merak etme bol bol dua et saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz inş.Arkadaslr merhaba Allah dan hayirlisini isteyin illa bebek istemeyin. Demem o ki ben tam 2 aylik gebeydim bu pazartesiye kadat kalp atisini duymak icin dr a gittik zaten sorunlu bi gebelik geçirdim 4 haftalikken bi kanamam oldu surekli agrim oldu hep yattim ulttasona girdigimde bebegin gelisimi 2 aylik değil 4 haftalik çıktı kan testi istediler vs persembe sabahi siddetli agriyla uyandim ve kanamam vardi dr a gittik bu sefer baskasina o da aynısını dedi 4 hafta 5 gunluk aklim almiyordu dr um bence gelismeyen bi bebek yada bos gebelik dedi öldüm o an agladim sedyeden kalktim gittim kan verdim 3000 cikti beta anlamadim 8 haftalik gebelik nasil 4 haftalik cikiyor ve benim ilk kanamam 17 ekimde oldu o zaman degerm 837 idi. O zamandan bu zamana iki kati olarak arttığını baz alirsam gercekten gelismemis bebegim. Dr hap verdi evde duser buyuk ihtimalle benim hic umudum yok diye acimasizca sözler soyledi ne agrima gitti sende kadinsin annesin belkide evde duser ne demek umudum yok ne demek yikildim eve geldim saatlerce ahladim elimde ultrason görüntüleriyle canim yavrum... suan pazartesi gununu bekliyorum herseyin kesinlesmesi icin kürtaj mi olacagm yoksa dusecek mi bekliyorum iste. Rabbim hayirlisini versin herkese size de bana da cok opuyorum sizleri Allah a emant olun
Canim cok şükür temiz cikti rahimde tikaniklik falan yokmus. Icim cok rahat etti iyiki rahim filmi istemisim aklıma takılıp duruyodu... anestezili oldum hicbirsey hissetmedim cok rahatti. ins bu ay sonuc aliriz artik. Sen ne alemdesin canim?
Yok cnm dustu bebgim zaten riskliydi kurtaj oldum...nurluayse .!.:Ca
Canim bende seni merak ediyodum coktandir, demek hamileymissin... Sen doktorlara bakma Rabbim bagislayacaksa yavrunuzu size biseycik olmaz merak etme bol bol dua et saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz inş.
Geçmiş olsun canım cok üzüldüm dedigin gibi ısrarla istemekle yanlis yapiyoruz aslinda hayırlısını istemek lazim her zaman. Sağlığın iyidir ins bir sure iyice dinlen artik kendine dikkat et rahat ol en hayirli zamanda tekrar gelsin ins bebisin...Yok cnm dustu bebgim zaten riskliydi kurtaj oldum...
Hayirli hbrler verirsin ins bu ay hayirlisiyla canım merakla bekliyorumValla ayin 1 de dokt gittim sagda 2 yunurta vardi biri 20 mm dieri 21 mm bugun yarin catlar dedi bizde calistik bekliyorum 10 gun kaldi bat a bakalim nolucak oyle batma idrarda koyulasma falan yok ..seninde temiz cikmana cok swvindim ina tez vakitte gelir bebislerimiz
Canım ya çok üzüldümArkadaslr merhaba Allah dan hayirlisini isteyin illa bebek istemeyin. Demem o ki ben tam 2 aylik gebeydim bu pazartesiye kadat kalp atisini duymak icin dr a gittik zaten sorunlu bi gebelik geçirdim 4 haftalikken bi kanamam oldu surekli agrim oldu hep yattim ulttasona girdigimde bebegin gelisimi 2 aylik değil 4 haftalik çıktı kan testi istediler vs persembe sabahi siddetli agriyla uyandim ve kanamam vardi dr a gittik bu sefer baskasina o da aynısını dedi 4 hafta 5 gunluk aklim almiyordu dr um bence gelismeyen bi bebek yada bos gebelik dedi öldüm o an agladim sedyeden kalktim gittim kan verdim 3000 cikti beta anlamadim 8 haftalik gebelik nasil 4 haftalik cikiyor ve benim ilk kanamam 17 ekimde oldu o zaman degerm 837 idi. O zamandan bu zamana iki kati olarak arttığını baz alirsam gercekten gelismemis bebegim. Dr hap verdi evde duser buyuk ihtimalle benim hic umudum yok diye acimasizca sözler soyledi ne agrima gitti sende kadinsin annesin belkide evde duser ne demek umudum yok ne demek yikildim eve geldim saatlerce ahladim elimde ultrason görüntüleriyle canim yavrum... suan pazartesi gununu bekliyorum herseyin kesinlesmesi icin kürtaj mi olacagm yoksa dusecek mi bekliyorum iste. Rabbim hayirlisini versin herkese size de bana da cok opuyorum sizleri Allah a emant olun
Hayirli hbrler verirsin ins bu ay hayirlisiyla canım merakla bekliyorum
Geçmiş olsun canım cok üzüldüm dedigin gibi arla istemekle yanlis yapiyoruz aslinda hayırlısını istemek lazim her zaman. Sağlığın iyidir ins bir sure iyice dinlen artik kendine dikkat et rahat ol en hayirli zamanda tekrar gelsin ins bebisin...
cok tesekkutler Allah razi olsun en hayirli zaman da Rabbim acimi dindursinCanım ya çok üzüldümHakkımızda her şeyin hayırlısı.. Allah sabrını da şifasını da versin inşallah
Arkadaslr merhaba Allah dan hayirlisini isteyin illa bebek istemeyin. Demem o ki ben tam 2 aylik gebeydim bu pazartesiye kadat kalp atisini duymak icin dr a gittik zaten sorunlu bi gebelik geçirdim 4 haftalikken bi kanamam oldu surekli agrim oldu hep yattim ulttasona girdigimde bebegin gelisimi 2 aylik değil 4 haftalik çıktı kan testi istediler vs persembe sabahi siddetli agriyla uyandim ve kanamam vardi dr a gittik bu sefer baskasina o da aynısını dedi 4 hafta 5 gunluk aklim almiyordu dr um bence gelismeyen bi bebek yada bos gebelik dedi öldüm o an agladim sedyeden kalktim gittim kan verdim 3000 cikti beta anlamadim 8 haftalik gebelik nasil 4 haftalik cikiyor ve benim ilk kanamam 17 ekimde oldu o zaman degerm 837 idi. O zamandan bu zamana iki kati olarak arttığını baz alirsam gercekten gelismemis bebegim. Dr hap verdi evde duser buyuk ihtimalle benim hic umudum yok diye acimasizca sözler soyledi ne agrima gitti sende kadinsin annesin belkide evde duser ne demek umudum yok ne demek yikildim eve geldim saatlerce ahladim elimde ultrason görüntüleriyle canim yavrum... suan pazartesi gununu bekliyorum herseyin kesinlesmesi icin kürtaj mi olacagm yoksa dusecek mi bekliyorum iste. Rabbim hayirlisini versin herkese size de bana da cok opuyorum sizleri Allah a emant olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?