Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Valla bende son 2 gun ama umudum yok cunku mide bulantisi falan yok sadece atesim 36.6

Benim iyice dengem bozuldu galiba adete daha 10 gun var ama bugün gene lekelenme oldu gecen ayda oldugu gibi. Hapin yan etkisi olsa gerek benden baska bole bisey yasayan var mi?

Ben bu aydan hic umitli degilim cunku yine leke geldi bu benim icin hayra alamet degil adetin hbrcisi bundan sonraki ay yeni bir asamaya gecmek istiyorum artik haptan sonuc alamadik

Canim bende regl oldum ama cok yogun pihtilar geliyor bugun 3 ped degistim daha 2. Gun yarin daha yogun olur ilactanmi oldu acaba

Benimde acayi yogun oldu kizlar. bu ay ilac yok. bakalim kendimiz ne yaparsak. sizde ne cvar ne yok

Benimde acayi yogun oldu kizlar. bu ay ilac yok. bakalim kendimiz ne yaparsak. sizde ne cvar ne yok

benımde oyle 7. gun hala camur gıbı leke var bızede dotor ılac tedavısı 3 ay olacak olmazsa farklı testler yapacagız dedı ınsallah gerek kalmaz

benımde oyle 7. gun hala camur gıbı leke var bızede dotor ılac tedavısı 3 ay olacak olmazsa farklı testler yapacagız dedı ınsallah gerek kalmaz
İNŞallahh canım bu ay kavusursunda gerek kalmazz..sen ne yaptın prseed i aldın mı tatlım...

İNŞallahh canım bu ay kavusursunda gerek kalmazz..sen ne yaptın prseed i aldın mı tatlım...

canım doktorum ısrarlar ıstemıyoum dıyor bende almadım mecburen bakalım ne olacak sonu bu ay ve aralıktada olmazsa rahım fılımı kesın cektırmem gerekecek

canım doktorum ısrarlar ıstemıyoum dıyor bende almadım mecburen bakalım ne olacak sonu bu ay ve aralıktada olmazsa rahım fılımı kesın cektırmem gerekecek
hıım anladım canım pekii nye istemiyor muşşbende soracam ugüünn dr..bakalım ne diyecekk..bende u ay olmazsa diğer aya almayı düşünüyorum..rahim filmini mutlaka çektir aklında soru işareti jkalmaz canıım..

Kimyasal istemiyoruz tedavi asamasinda dedi bende almadim rahim filminden korkuyorum :)

Benim bu ay da olmadi hapla tedavide 2.ayimdi. doktordan rahim filmi talep etmeyi düşünüyorum bu ay. kabul eder mi bilmiyorum ama bi ay daha sadece hapla vaktimi gecirmek istemiyorum...

Benimkide 3 . Ay olmazsa diger tahlillere bakicaz dedi insallah gerek kalmaz bilmiyorum nolucak ama inaniyorum olacak kisa surede Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…