- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.147
- 798
Olabilir canim gecen ay benim de öyle oldu ki normalde cok az gelirdi...Canim bende regl oldum ama cok yogun pihtilar geliyor bugun 3 ped degistim daha 2. Gun yarin daha yogun olur ilactanmi oldu acaba
Benimde acayi yogun oldu kizlar. bu ay ilac yok. bakalim kendimiz ne yaparsak. sizde ne cvar ne yok
İNŞallahh canım bu ay kavusursunda gerek kalmazz..sen ne yaptın prseed i aldın mı tatlım...benımde oyle 7. gun hala camur gıbı leke varbızede dotor ılac tedavısı 3 ay olacak olmazsa farklı testler yapacagız dedı ınsallah gerek kalmaz
İNŞallahh canım bu ay kavusursunda gerek kalmazz..sen ne yaptın prseed i aldın mı tatlım...
hıım anladım canım pekii nye istemiyor muşşbende soracam ugüünn dr..bakalım ne diyecekk..bende u ay olmazsa diğer aya almayı düşünüyorum..rahim filmini mutlaka çektir aklında soru işareti jkalmaz canıım..canım doktorum ısrarlar ıstemıyoum dıyorbende almadım mecburen bakalım ne olacak sonu bu ay ve aralıktada olmazsa rahım fılımı kesın cektırmem gerekecek
hıım anladım canım pekii nye istemiyor muşşbende soracam ugüünn dr..bakalım ne diyecekk..bende u ay olmazsa diğer aya almayı düşünüyorum..rahim filmini mutlaka çektir aklında soru işareti jkalmaz canıım..
he anladım canım..yavruu ben çektirdimm hiç korkulacak bişey yokk canımm bana sorailirsiiin...Kimyasal istemiyoruz tedavi asamasinda dedibende almadim rahim filminden korkuyorum :)
he anladım canım..yavruu ben çektirdimm hiç korkulacak bişey yokk canımm bana sorailirsiiin...
inşALLAH CANIM İNŞAALLAH gerek kalmasın..Ayy insallah gerek kalmazbazen cok korouyorum hic olmayacak diye
Iste fakirin ekmegi umut rabbim insallah kisa surede nasip eder bizeinşALLAH CANIM İNŞAALLAH gerek kalmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?