Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ii akşamlar kızlarr nasılsınız bende hasta oldum 3. ügn gidecem dr bakalım ne verecek bana ..

Cnm tekrarladin mi testi. artis varsa olabilirsin. iki gunde iki kat artmali

Cnm tekrarladin mi testi. artis varsa olabilirsin. iki gunde iki kat artmali
yok canım ya çalışıyorum mesai saatlerinde çıkamıyorum acildede acil olmadıkça bakmıyorlar geçen sefer film çekilmem gerekiyor o yüzden acil gerekli dedim öyle baktılar :) bekliyorum bakalım idrar tahlili yapacağım günüm geçerse İNŞALLAAAHH :)

Hayirlisi cnm ya oyle istiyorumki sizlerden guzel haberler alayim. bende vereyim. ins kismet. habersiz birakma beni. kimse yok ortalarda zaten

Gunaydin cnm. naptin gittin mi dr ye
ii kşamlar canıımm..yarın 3. gün yarın gidiyorum bakalım ne diyecek..sabah devlet has. hormon testi yaptıracam öğleden sonra da özel e gidecem doktoru değiştirdim bakalım bu ne diyecek....

ii kşamlar canıımm..yarın 3. gün yarın gidiyorum bakalım ne diyecek..sabah devlet has. hormon testi yaptıracam öğleden sonra da özel e gidecem doktoru değiştirdim bakalım bu ne diyecek....

Hakkinda hayirlisi olsun cnm ins bu ay istedigin sonuca ulasirsin. Habersiz birakms

Yok cnm yaptirmadim ama bugun kan tahlili verdim.. dr dedi erken yqptr die oglene cikcak
ben anlamıyorum ya banada dıyorkı tupte 10 gun kalıyor cıkmaz dedı senınkı nıye erken ıstedı ..ınsallah bebıs gelıyordur canım :)

İns.cnm valla bilmiom diger kullandigimda da 15 gun sonra yaptirmistim
banada oyle dedı adetın gecsın 3. gunu yaptır test dedı gercı bende 1 ekımde hala ılıskı onermıstı yumurtalar hepsı aynı boy degıldı ıste ona guvenıyorum bırde napayım elımden gelenı yaptım Tevekkul etmekten baska carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…