Insallah hayirli haberlerle gelirsin canimii akşamlar kızlarr nasılsınız bende hasta oldum 3. ügn gidecem dr bakalım ne verecek bana ..
sağoll canım inşALLAH BAKALIM HAYIRLISI HERŞEYİN....Insallah hayirli haberlerle gelirsin canim
slm kızlar benim bat tarihi 16-17 gibi cumartesi günü yani 11 inde kan tahlili yaptırdım 3,5 çıktı bu zamana kadar yaptırdıgım kan tahlillerinde en fazla 0,37 çıkmıştı normalde 5 in altı gebelik yok biliyorum ama yinede umutlanıyorum ya sizce erken mi yaptırmışım eger gebelik olsaydı adetten 5 gün önce çıkarmıydı
ii akşamlar kızlarr nasılsınız bende hasta oldum 3. ügn gidecem dr bakalım ne verecek bana ..
yok canım ya çalışıyorum mesai saatlerinde çıkamıyorum acildede acil olmadıkça bakmıyorlar geçen sefer film çekilmem gerekiyor o yüzden acil gerekli dedim öyle baktılar :) bekliyorum bakalım idrar tahlili yapacağım günüm geçerse İNŞALLAAAHH :)Cnm tekrarladin mi testi. artis varsa olabilirsin. iki gunde iki kat artmali
yok canım ya çalışıyorum mesai saatlerinde çıkamıyorum acildede acil olmadıkça bakmıyorlar geçen sefer film çekilmem gerekiyor o yüzden acil gerekli dedim öyle baktılar :) bekliyorum bakalım idrar tahlili yapacağım günüm geçerse İNŞALLAAAHH :)
Hayirlisi cnm ya oyle istiyorumki sizlerden guzel haberler alayim. bende vereyim. ins kismet. habersiz birakma beni. kimse yok ortalarda zaten
tamam canım haber veririm. senin bat ne zaman ? ne zamandır istiyorsun?
ii kşamlar canıımm..yarın 3. gün yarın gidiyorum bakalım ne diyecek..sabah devlet has. hormon testi yaptıracam öğleden sonra da özel e gidecem doktoru değiştirdim bakalım bu ne diyecek....Gunaydin cnm. naptin gittin mi dr ye
ii kşamlar canıımm..yarın 3. gün yarın gidiyorum bakalım ne diyecek..sabah devlet has. hormon testi yaptıracam öğleden sonra da özel e gidecem doktoru değiştirdim bakalım bu ne diyecek....
işALLAH CEMİ CÜMLEMİZ Canıımm..yarın dr gelem de yazarımmm ..Hakkinda hayirlisi olsun cnm ins bu ay istedigin sonuca ulasirsin. Habersiz birakms
senin bata da az kalmış var mı belirti falan inş. bu ay müjdeli haberler veririz birbrimize
yok cnm.ya bisey yok ne adet ne hamilelik
canım bızım aramızda 1 gun varmıs bakalım kader gulecekmı bıze:) sen progestan testı yaptırdınmı
ben anlamıyorum ya banada dıyorkı tupte 10 gun kalıyor cıkmaz dedı senınkı nıye erken ıstedı ..ınsallah bebıs gelıyordur canım :)Yok cnm yaptirmadim ama bugun kan tahlili verdim.. dr dedi erken yqptr die oglene cikcak
ben anlamıyorum ya banada dıyorkı tupte 10 gun kalıyor cıkmaz dedı senınkı nıye erken ıstedı ..ınsallah bebıs gelıyordur canım :)
banada oyle dedı adetın gecsın 3. gunu yaptır test dedı gercı bende 1 ekımde hala ılıskı onermıstı yumurtalar hepsı aynı boy degıldı ıste ona guvenıyorum bırde napayım elımden gelenı yaptım Tevekkul etmekten baska carem yokİns.cnm valla bilmiom diger kullandigimda da 15 gun sonra yaptirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?